Работа на кораб, круиз

• 348 673
  • 842
  •   1
Отговори
# 540
Много точен пост. Wink

# 541
Наистина изчерпателен отговор, за което благодаря !
Предположих,че ще има нещо гнило във офертата, но все се надявах да не е толкова лошо...........Не ми е за "да видя свят" на днешно време почти всеки, когато има възможност може да си направи екскурзия, става въпрос за що годе платена работа........
Благодаря ви наистина за информацията   bouquet

# 542
За каква позиция става въпрос?

# 543
  • София

Много интересна тема.

# 544

Много интересна тема.
Момичето ми писа на лични,разяснихме се. Peace

# 545
Pluckmuckel , аз да допълня , че на малките луксозни яхти много е вероятно клиентелата да е снобарска . Виждала съм на пристанището такава малка лукс яхта , 5 човека в униформи гледат кефа не едно семейство , не благодаря. 24 часа на разположение. Моя позната ми е разказвала как снобари клиенти са отказали да се качат на яхта , защото персонала не били от бялата раса  Shocked ако си представяте за какво иде реч. Аз съм била на малка яхта , персонала си е персонал и да няма работа , там тя не е толкова много физическата, то не може като нямам работа да се опъна на шезлонг до пасажерите . Гледат те под лупа и макар и да има приятелства вързани от там и не лоши спомени , на суша съм работила по-малко ,по 8 часа за същите пари , не си струва определено.

Pluckmuckel, като барман/баруоман да се кача какви са изискванията ?

# 546
като барман/баруоман да се кача
Казва се bar tender и за двата пола Laughing

# 547
като барман/баруоман да се кача
Казва се bar tender и за двата пола Laughing

Аз съм го срещала във варианта ,в който съм го написала .

Иначе : bartender се пише слято , из транслетора :

bartender-съществително

барман

bartender, barman, barkeeper

барманка

barmaid, bartender

# 548
Останах с впечатлението, че не знаеш щом питаш за изисквания, но очевидно съм се объркала.
Много успех ти желая като баруомън  Wink

# 549
Останах с впечатлението, че не знаеш щом питаш за изисквания, но очевидно съм се объркала.
Много успех ти желая като баруомън  Wink

Явно си доста малака на години /според речника ти /, но пък учителския ти тон и забележки завидни /да ти имам самочувствието/ . Да, в Гърция по обявите така се пише barwoman/bar women . И  да питам за изисквания за кораб , но не тебе. На каква се правиш не ми е ясно . Моля някой ако ме поправя да е адекватно .   bouquet

Изискванията за работа какво общо имат с термина ,който се използва  newsm78

Барманка е една от най-селските думи , които се изписват така правилно , както и безнесменка . Тук и по темата за сексизма ,който те вълнува  Laughing Wink

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 11:02 от adelinda

# 550
Днес не ми се заяжда. Thinking
Казах само, че корабния термин е "бар тендър", няма баруомън на кораба.
Тона ми си е напълно равен.
Самочувствие си имам, да.На база опит.Проблем ли е?

Можеш да питаш в темата който ми е поискал информация (адекватно) съм помогнала, с каквото съм могла.С някои от момчетата и момичета си поддържаме връзка. Blush

Още веднъж хубав ден ти желая.

# 551
Няма специфични изисквания за бармани, само трябва да го заявите специфично, че инак ще ви качат като сервитьори и после барман се става с вътрешна промоция. Основно се иска свестен английски и на интервюто кажете, че имате дълъг опит. Повечето компании така или иначе провеждат едномесечен курс на самия кораб, задължителен.

# 552
Pluckmuckel, на Карнивал сервитьорите в бара са по добре платени от барманите.Дори миналата година пак им отрязаха комисионните за сметка на билета  Peace

# 553
Няма специфични изисквания за бармани, само трябва да го заявите специфично, че инак ще ви качат като сервитьори и после барман се става с вътрешна промоция. Основно се иска свестен английски и на интервюто кажете, че имате дълъг опит. Повечето компании така или иначе провеждат едномесечен курс на самия кораб, задължителен.

Трябва ли да имам кетап за курс или нещо , възрастова граница, английския ми е сносен . Стаж имам .  newsm78Пари и работното време какви са ? Приблизително.

So Lucky* , ................. Whistling

# 554
Кетапи не за ми искали, възрастова граница няма. Сервитьорите и барманите по мое време взимаха по 15% от всяка продажба. Сервитьора респективно продава повече от бармана защото може да се движи. Вашата работа е да пуширате, тоест да продавате колкото може повече. Може да бачкате и по 15 часа принципно ако искате смени. Колкото повече, толкова повече пари. Като серви съм си докарвал по три хиляди на месец.

Общи условия

Активация на акаунт