Ин-витро чрез фонда в клиника Малинов

• 3 761
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,милички! Simple Smile

Обръщам се към всяка от вас,минала по този път-на ин-витро процедурата  bouquet
Предстои ми кандидатстване по фонда ин-витро,като в заявлението си сме посочили като избор на лечебно заведение клиника Малинов.
До тук добре,обаче от сега започнаха финансовите инжекции-4 хормона,ЦС,няколко Уз по 30лв,спермограма и до тук добре...
Но прочитайки постингите на осталите момичета в другата тема,се притесних доста относно финансовата част,която трябва да поемем ooooh! ooooh! ooooh!
Въпроса ми е следният-някой правил ли е ин-витро процедура чрез фонда в Надежда и колко е било необходимо като доплащане,извън средствата,предоставени от фонда.

Наистина ще съм благодарна на всички,които споделят,защото съм доста притеснена,да не кажа стресирана.Още 1 път мерси предварително  bouquet

# 1
Във всяка клиника ще се наложи да си доплатиш някои медикаменти или изследвания.За съжаление фонда не поема всичко на 100%.Мога само да те успокоя , че в клиника Малинов цените са най -ниски.Леко съм изненадана обаче , че още приемат документи за тази година по фонда.Мисля , че още преди повече от месец в медиите излезе инфо , че молбите за въпросните 4000 опита, за тази година са приети - демек май няма пари.За догодина не е ясно дали ще има финансиране отново с 20 милиона лева.Все пак 10 от тях бяха от бюджетния излишък от миналата година и 10 бяха гласувани от бюджета за тази.Дано имаш късмет и всичко върви по вода при теб.

# 2
djesssi -преди няколко дни беше моят трансфер в клиника Малинов.Разбрах, че до дни ще ми изпратят документи по "Спиги" в които е описнао всичко по целият метод.Тези документи се връщата на фонда-един вид клиниката се отчита за свършеното с мен.С тези документи виждаш и цялата цена и дали имаш да доплашащ.Но доплащането е много индивидуално-зависи от конкретният случай-колко инжекции за стимулация имаш-и изобщо всички медикаменти.Аз питах Персенска и тя каза, че ще се вмъкнем във отпусната сума.Но като дойдат документите ще видим.Аз лично доплащах няколко пъти хормоните които се изследват защото фонда поема 10 хормона , но се наложи моите да ги изследват още няколко пъти след това и всеки път плащах по 54лв.Тоест около 200лв съм дала отгоре.Можеш спокойно да попиташ доки за доплащането-ще ти се отговори прецизно.Все пак до 100-200лв няма как да го догодят, но не е и чак толкова голяма сума-предвид 5000лв които са изчерпани.
Не се притеснявай всичко ще е наред-желая ти успех.

# 3
viksia marinex много ви благодаря за отговорите  bouquet

Наистина се поуспокоих Simple Smile

viksia,пожелавам ти от цялото си сърце да се радваш в най-скоро време на най-прекрасната новина  bouquet Heart Eyes Praynig

# 4
djesssi-благодаря ти за пожеланията.Сетих се за още нещо - когато видиш каква сума има да се доплаща-никой не ти иска парите веднага.Можеш и на вноски да ги платиш.

# 5
При мен се получи така:
Фондът пое всички, което излезе около 4300лв (в т.ч. половината от сумата за замразяване на ембриони - 200лв).
Аз доплатих:
1 хормон - 18лв
1 ПКК, време за съсирване, време за кървене - 41.50
замразяване на ембриони - 200лв
+ лекарствата, които се пият по бреме и след стимулацията (Достинекс, Папаверин, Естрофем, Утрогестан, Фраксипарин, Преднизолон, Л-тироксин, Бромокриптин... това е персонално за всеки) - около 350-400лв - това не се поема от фонда, както и предварителните изследвания за кандидатстване

# 6
Живот и здраве ноември месец съм на първи преглед при д-р Стаменов.Имам един неуспешен опит но в друга клиника.Вярвам силно в този екип и се надявам да сбъдват мечтите на всички ни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт