Да украсим храната с храна 2

• 131 991
  • 527
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
отново показвате чудесни неща  Party

ето някои стари неща от мен, да не е само запис  Hug

# 91
  • varna
Момичета,страхотни неща сте показали.

# 92
# 93
# 94
Жу,жабката е уникална Grinning

# 95
# 96
Мерси,знаеш ликакво си мисля.............с авокадо би се получила още по-добре и основата също може да бъде друга  Wink

# 97
Мерси,знаеш ликакво си мисля.............с авокадо би се получила още по-добре и основата също може да бъде друга  Wink
newsm10

# 98
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен - Просто сте прекрасни!    bouquet

Имам въпрос - Гледам тази кошничка за салата и се чудя как завършват и започват следващите пера от пресен лук? Дали не остава някъде дупка, да не се разтече салатата. Също така, ако днес си помогна с направята на кошничките, а утре само да ги пълня, дали перцата на лука няма да повяхнат?....ми в този кръг се въртят моите скромни мисли. Thinking

Мъж ми има Р.Д. и цялата маса ще е от посочените неща тук....дано се справя. Crazy

# 99
mom(ета колкото и да не ви се вярва това на снимката е торта
    ябълка

диня

сандвич калинка - не си спомням от каде я имам тази снимка може и от тука да е

и тази не помня от каде ми е

# 100
  • София/Сливен
Ето някои неща от мен; признавам, че са доста стари, може би от преди 3 години...

Ето различни форми на банички:      

Това е от козуначено тесто за кифлички:

Ето ги и моите картофени розички и бутчета в бутертесто: - и понеже стана въпрос дали са се харесали, да кажа аз впечатлението на моята челяд. Предпочитат тънките картофени кръгчета изпържени поотделно като чипс, а не монтирани като роза...

- морковена супа

Сигурно е ставало въпрос за тези таралежчета - идеята не е моя, само изпълнението

Разни други неща:  

Вулкана за родения ми ден миналата година:

Моето изпълнение на пингвинчетата:  

Риба от бутертесто с плънка от риба:

Салата:  

Сандвичи:  

еее, много дълго стана, а мислех само да се запиша... Whistling

# 101
Здравейте и от мен - Просто сте прекрасни!    bouquet

Имам въпрос - Гледам тази кошничка за салата и се чудя как завършват и започват следващите ...........

s_sunny, салатата не трябва да е течна, например руска салата става, но домашна, не от купената. Поне аз съм попадала на някаква рядка готова, а като я правя вкъщи, си става гъста и не течна.
Можеш да направиш кошничките предния ден, слагаш ги в чиния, овиваш с фолио и в хладилника, нищо няма да им има до другия ден. Това с преплитането на листенцата си е малко игра, аз просто подпъхвах внимателно в оплетените вече редове, става, но не е толкова бързо, или поне при мен така беше, ако си по сръчна, може и да не ти се види трудно. Иначе крайният резултат с напълнената кошничка е впечатляващ, отгоре украсявах с маслинки, кисели краставички, моркови, варено яйце. Пробвай да направиш една, ще видиш как върви и ще прецениш струва ли си.

# 102
  • Viena
МЕГИ страхотно си се справила.Браво от мен  bouquet

# 103
  • Остров Приятелство
labrex Много благодаря!  bouquet
Аз мисля едната кошничка да е със снежанка - дали ще е проблем? Confused
А другата с една рецепта взета от "Аз жената"

Салата “Меги”
Меглена Колаксъзова, 41 г., Петрич | 2009-10-06

Продукти:
рулца от раци - 2 пакетчета
една краставица
един лимон
2 скилидки чесън (аз слагам повече)
копър ситно нарязан
половин пакетче сварена царевица
10 зелени и 10 черни маслини (може и повече) нарязани на едро
кисело мляко и майонеза
половин пакет ориз

Приготвяне:
Сваряваме ориза. Настъргваме краставицата и я прибавяме към ориза. Рулцата от раци се нарязват на кубчета и също се прибавят към ориза. Добавяме още рендосания чесън, копъра нарязан на ситно, царевицата и нарязаните на едро черни и зелени маслини. Кофичката кисело мляко и кутийка майонеза на “Олинеза” се разбъркват и се добавят към всичко останало като заливка.

О да, и аз мисля първо да пробвам с една и после да решавам дали ще успея. Peace

# 104
Офф ! Някой да знае какво съдържа ястието "рататуи' от филма ? По мои наблюдения - колелца от тиквички, лук и картоф на основа от доматено пюре.

п.п. Жена ми пита защото терминаторите гледаха филма и искат ...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт