Възпитание на.... мъжовете ви?

• 11 976
  • 328
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами това е номера на китайката, Никол.
Домакинството да е изрядно,  мъжът ти никога да не те види да мааш с парцала.
И винаги да си с изряден маникюр.
Как ще постигаш този резултат- дали с помощници или сама, все едно.
Всъщност, аз, както казах другаде, съм ангажирана с дева, затова чистотата в дома ми е малко по-съществена за семейното ми здраве, отколкото на другите.

И като гледам никой не споменава: да ме обича истински и да не може без мен,да е мил и сърдечен, усмихнат и забавен, умеещ да прави изненади, пълен с вицове и интересни истории...все неща, които на мен пък са ми по-важни от това дали ми мие чиниите вечер  Thinking
А, ако не се справя на финансовия фронт, знаеш ли, колко ще ме заинтересува дали ми разказва вицове.
И роман да ми напише, етюди да ми играе, хич няма да се трогна.

# 256
Не казвам само тези неща, а част от тях, които при мен надделяват над факта дали ми мие чиниите  Wink
Пък и един вечно зает човек, носещ огромни доходи - също не ми е приоритет!

# 257
И като гледам никой не споменава: да ме обича истински и да не може без мен,да е мил и сърдечен, усмихнат и забавен, умеещ да прави изненади, пълен с вицове и интересни истории...все неща, които на мен пък са ми по-важни от това дали ми мие чиниите вечер  Thinking

Темата е за възпитание - на такъв какво да му възпитаваш ..  Thinking впрочем може да пробваш да го направиш и масажист - нЕма го в списъка.

И тъй като виждам че имате различни гледни точки към проблема, а от това следва че спора би бил почти безкраен искам да ви дам едно нагледно примерче за ... как да го кажа - раличните гледни точки или казано иначе - рекацията на човек който не познава и който вече е запознат с даден проблем:

http://www.bidstrup.ru/content/1304.html

С това само ви напомням, че ако всяка от вас живееше по начин по който живее другата - сигурно щеше да разсъждава като нея  Peace

# 258
  • Насред хаоса
Значи моят е прекалено идеален, да не ми е уроки!  Mr. Green Плюс изброеното от Вилико участва и в домакинството.
Ами един мъж може да е забавен и усмихнат, ама аз да бачкам, а той само да седи и да ми се хили и да си мисли, че така ми е много забавно, няма да я бъде тая.
Обичта, както и качества като мил, сърдечен, изненадващ, нямат общо с домакинството, което неумолимо си чака някой да го свърши.

# 259
Find_NEMO - именно според тая тема на такъв трябва да го научиш да ти мие и чисти и не е идеален

# 260
Както се казва в Енциклопедията на форумските
клишета : "...въпрос на личен избор..."или "...всеки
гледа от собствената си камбанария...."
Ей го на,от известно време мъж ми много ме дразни,
но не мога да си помисля да тръгна да превъзпитавам
един дърт мъж,такъв съм си го взела,такъв ще си готърпя
и обичам!Не ме мързи и не ми тежи да поддържам идеално чист
дом,въпреки,че ходя на работа,на него не му тежи да продължава
да ми осигурява приличен начин на живот (и той е засегнат от кризата).

# 261
  • София
Немо, вероятно забравяш, малката несъществена подробност, че някои жени имат избор.
Сами решават как искат да живеят, разбира се, могат и да си го позволят.
Всъщност, много са малко тези, които нямат избор, отделен е въпросът, доколко са упражнили това си право, чисто житейски.

viliko, разбрах те, веднага Simple Smile

И моят мъж е идеален, разбира се.
Отсъства през по-голямата част от времето. Съвсем буквално.

# 262

Всъщност силно се съмнявам, че не повечето мъже им действа възбуждащо и да гледат жена си как бърше прах например.
Животът не е само възбуда, има и отговорности.

За мъжете не знам. Но като жена, хич не ми е възбуждащо мъж, който бърше прах.

# 263
Ами един мъж може да е забавен и усмихнат, ама аз да бачкам, а той само да седи и да ми се хили и да си мисли, че така ми е много забавно, няма да я бъде тая.

Аха !! А една жена може да е забавна и усмихната - само той да бачка - а тя да седи и да се хили и да си мисли че така му е много забавно ..  Thinking

Find_NEMO - именно според тая тема на такъв трябва да го научиш да ти мие и чисти и не е идеален

Иделаните мъже са на 6-тия етаж  Mr. Green

# 264
И като гледам никой не споменава: да ме обича истински и да не може без мен,да е мил и сърдечен, усмихнат и забавен, умеещ да прави изненади, пълен с вицове и интересни истории...все неща, които на мен пък са ми по-важни от това дали ми мие чиниите вечер  Thinking

Приемам, че щом са направили крачката да са под един покрив, изискванията им са покрити в това отношение.
Но при всеки човек са различни.
Аз например не обичам изненадите (дори приятните понякога ми действат шокиращо), определено ако съм с такъв човек бих била постоянно на тръни.

Azzy, аз съм много земен човек, човешкото поставям на преден план, не искам най-близкият ми чоек да ме вижда само с грим и прическа, нагласена като кукла, нито аз да го приемам само като "оня с костюма", искам човек. Не се притеснявам например да си епилирам ръцете пред него, та какво остава за един прах, което не изключва факта, че винаги съм с перфектен маникюр, но ако зависеше от мъжът ми, би предпочел да съм без лак - не обича миризмата на лак и лакочистител  Mr. Green

# 265
Немо, вероятно забравяш, малката несъществена подробност, че някои жени имат избор.
Сами решават как искат да живеят, разбира се, могат и да си го позволят.
Всъщност, много са малко тези, които нямат избор, отделен е въпросът, доколко са упражнили това си право, чисто житейски.

Разбира се - Ази президент !! Peace

# 266
Чета тази тема на фона на концерта на Бетовен за цигулка и оркестър... и се вкарах в някакви размисли...
Знае се какъв характер е бил композиторът, меко казано кошмарът на всяка съвременна жена...
Същевременно Караян и Мутер с такава виртуозност извеждат нежните линии и хармонии на концерта, че ми е трудно да повярвам чак какъв скандалджия и своенравен характер е бил... особено втората, бавната част... няма такава красота...

И се замислих, ако някоя от нашите ентусиастки от темата тук беше се заела да го превъзпитава този, какво щеше да стане? Щеше ли да има Патетична и Лунна соната...?
Или 7-ма симфония? (5-та и 9-та са клишета  Grinning)
Или пък това, което слушам в момента?

Май трудно ще свалим очилата в черно и бяло... светът е шарен...

# 267

Приемам, че щом са направили крачката да са под един покрив, изискванията им са покрити в това отношение.
Но при всеки човек са различни.
Аз например не обичам изненадите (дори приятните понякога ми действат шокиращо), определено ако съм с такъв човек бих била постоянно на тръни.

Въобще не е вярно, че щом си един човек под един покрив - той притежава това, което искаш - тоест всичко онова, което искаш. Когато си лудо влюбен /ей богу, пиша го за стотен път/ - въобще подценяваш отрицателните и засилваш положителните страни на половинката. Да не говорим, че преди брака отношенията са съвсем различни и трудно би могло да прецениш на 100% какъв точно съпруг и баща ще бъде човека. И доказателство за това са разводите - тези, които се развеждат, надали са се взели без да се мислят, че са един за друг, но в последствие са изпъкнали тези недостатъци, които не са могли да преглътнат. В повечето случаи.
Също така хората се променят. В първите моменти може да са били едни - след няколко години - съвсем други.
Идеята е, че с времето хората се нагаждат. Променят. Свикват един с друг. Уеднаквяват си часовниците така що да се получи семейство.

# 268
  • София
Ази е само член на борда на директорите.
Президента е друг, драги Немо.

Никол, аз също съм земен човек.
Независимо от извънземния си имидж.
Разбира се, че не можеш да се разхождаш в бална рокля денонощно, но в разумни граници, смятам, че е постижимо.
Процесите на епилация, фризиране и други козметични процедури, предпочитам да останат в сферата на личното ми пространство и засега успявам.

# 269

Аха !! А една жена може да е забавна и усмихната - само той да бачка - а тя да седи и да се хили и да си мисли че така му е много забавно ..  Thinking

Иделаните мъже са на 6-тия етаж  Mr. Green

Аха, ей сега ще ти кажат, че ти трябва да се погрижиш жената ти да е весела и усмихната докато я осигуряваш Mr. Green

Вече н-та страница тези мъжове ми вадят очите.

Вкъщи освен детето друг не възпитавам. Аз трябваше да се понауча на доста неща, че бях расла в саксия Whistling

Общи условия

Активация на акаунт