САВИНА - трапезна вода с ниска минерализация ???

• 4 197
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Някой ползвал ли е тази вода с розовата капачка??? Аз за първи път я видях преди 2-3 дена, купих за нас, но ми е интересно дали става за бебета (деца), защото на етикета има нарисувани деца, хванати за ръце от родителите си???

Давам преварена, но от една седмица купувам и "бебе" (Трънската), ровейки се в интернет обаче се натъкнах на това:

Цитат
Maggie » 13 Юни 2008 18:30 : А за трънска баня или иначе казано Торн Спринг съм подала жалба в комисията за защита на потребителя, от където сезираха Министерството на Здравеопазването т.к. минерализацията е повече от 4 пъти над допустимата за бебета. Въпреки че на етикета пише че е направо идеална за кърмачета! Вие си преценявайте дали да я давате...

Сега вече съм озадачена  newsm78

# 1
  • София
Ние купуваме Савина за нас от доста време, само че в големите галони 19л. за машина, именно за да може да пие детето.
За сравнение ще ти кажа, че общата минрализация на Розов Девин е 82, а на Савина - под 50.
Ако имаш Торн спринг вкъщи виж с каква минерализация е и наистина ще ти се изправи косата.

# 2
  • София
Ние купуваме Савина за нас от доста време, само че в големите галони 19л. за машина, именно за да може да пие детето.
За сравнение ще ти кажа, че общата минрализация на Розов Девин е 82, а на Савина - под 50.
Ако имаш Торн спринг вкъщи виж с каква минерализация е и наистина ще ти се изправи косата.

значи мога да давам Савина розов етикет на малкия (на 6м сме) ??? Пише, че е постигната ниската минерализация чрез обратна осмоза  newsm78 Не ми говори нищо ама след като казваш ще сравня шишетата и ще давам май Савина.

Мерси   Hug

# 3
  • София
Ами ти ще си прецениш. Аз до 1г. и 1м. съм давала само чешмяна преварена, после започнахме да даваме изворна и трапезна.

# 4
  • София
и аз преварям, но има има някаква утайка и исках да взема уж по-добра

# 5
  • София
Уф, гадост. Можеш да пробваш с кана Брита. Аз лично нямам такава, защото нямаме проблем с водата, но из форума има много теми.

# 6
  • София
то, не е утайка, а като мазни петна, които и филтърът не "хваща". Ох, трябва да измисля нещо  newsm78

# 7
Можеш да даваш, това е пречистена вода, не е минерална. Аз на дъщеря си  от самото раждане съм правила АМ с такава вода без преваряване и не съм имала проблем.

# 8
  • София
Можеш да даваш, това е пречистена вода, не е минерална. Аз на дъщеря си  от самото раждане съм правила АМ с такава вода без преваряване и не съм имала проблем.

много ти благодаря Peace
аз не я бях виждала досега, затова попитах.

Цитат

Ника ,

472   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт