Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 079
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Сложих и твоите програми в първия постинг, даже се чудя дали да не ги сложа и в рецептите а newsm78

# 136
Здравейте,момичета Simple SmileНямаше ме 2 дни, и вие много сте наготвили Simple Smile
Джемма ,направо ми скри шапката smile3501
Аз само тази вечер готвих,ще напиша в другата тема ,какво...не е кой знае какво, но като за първи опит стана супер.Бързо и лесно .....и най вече печката ми беше абсолютно чиста Laughing.Много съм доволна от уредчето и не е сложно,само дето се шашках
г-жа Стихийно бедствие ,темичката е супер Hug
Съжалявам обаче нямам снимки Embarassed

# 137
  • Балчик
Имам въпрос. При всички ли след края на програмите и особено ако е стояло на претопляне яденето (без печивата), акто отвориш капака и изтича много кондензирала вода. Аз знам че е  нормално да има, ама чак толкова много ли? Направо тече от капака? Или нещо в клапанчето горе не правя както трябва, за да излиза парата?

# 138
При мен също е така, по руските форуми четох не намерих отговор, питах момичето което има като моя модел, пише че не е страшно и при нея било така.
Има в гуд кука още едно момче което е профи в това отношени, ама замина за Москва на гости та го няма, след нова година ще питам и него.

Мияяяяяяяяяяяяя браво, много се радвам че вече сме с един кукър и една кукър - готвачка повече Peace

# 139
# 140
Ок, повече тук рецептите няма да ги копирам, може би само по някога за да повдигна темата.

# 141
Ето още един модел и сайт в който може да се купи кукър.Изпращат из целия свят.
http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=163984840
Аз много харесвам тази марка.

# 142
Който има роднини в испания, може да се сдобие със уред който много прилича на моята Санька
с две тънджерки е.
http://www.amacoregalos.es/product/73/0/0/1/LADY-MASTER-ROBOT-DE … A-INTELIGENTE.htm

# 143
Някой питаше дали има тънджера която има всички функции на мултиварка но освен това може да пърже и да е тънджера под налягане, за горе долу нормална цена намерих в испания.
http://www.productostv.es/cocichef-200-recetas.html

# 144
г-жа Стихийно бедствие , какво ти е мнението за ларедутският:http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324158935&doc … 1&Mode=Update

Изчетах цялата тема , но установих , че ми е най-лесно от Ларедут да поръчам, макар че е по скъпичък. Сравнявах характеристиките , но мисля че човек , който го ползва може да ми даде най-добър съвет!

# 145
  • Балчик
Ларедутският четох, че е братче-близначе на моя кукър. Моят е страхотен, много съм доволна и е лесен за работа. Сравни двете снимки и ще видиш, че разликата е в цвета и езика само. Peace

# 146
Ларедутският четох, че е братче-близначе на моя кукър. Моят е страхотен, много съм доволна и е лесен за работа. Сравни двете снимки и ще видиш, че разликата е в цвета и езика само. Peace
Сори за отсъствието Embarassed
Бях на бакет!

mamasewi, Джемма ти е отговорила на въпроса, наистина са близнаци, моето подозрение че са един и същ уред просто по лиценз го правят, затова е с различно название.
Ако имаш желание взимай го, нищо че е на френски, те Мия и Джемма ще помагат.

# 147
Сори за отсъствието Embarassed
Бях на бакет!

mamasewi, Джемма ти е отговорила на въпроса, наистина са близнаци, моето подозрение че са един и същ уред просто по лиценз го правят, затова е с различно название.
Ако имаш желание взимай го, нищо че е на френски, те Мия и Джемма ще помагат.

Благодаря ви    bouquet! Това ще е Коледният ми подарък!

# 148
  • Марс
Значи за да не задръствам темата, уж прочетох всичко, но моля ако имате време да ми отговорите на лични, да не спамя темата, товае чудо става за печене, варене и общо взето всичко, и безопасно ли е, че цял живот съм се страхувала от тенджерите под налягане и съм виждала ужасни случаи след тях, та моля ви престрашете ме, навийте ме Hug

# 149
  • Балчик
Абсолютно безопасно е. Моят модел е без налягане. Единствената опастност е при отварянето на капака да не се изгориш с пара, затова натискаш бутончето и дършаш ръката, капакът сам се отваря. Peace

И това не е спам, тук се обсъждат подобни въпроси, може и друг да се заинтересува от същото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт