Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
В ЕС сме ДДС не се плаща.
Доставката от Германия около 1.50  евро за кг, англия около 1.20 паунда за кг.
Благодаря на всички за поздравите Heart Eyes

# 616
  • София
Снощи най - накрая пристигна и моят кукър Морфи   chef  Днес се пробвах с няколко обикновени неща (пилешко филе с ориз, супа от треви и мляко с ориз), всички станаха доста вкусни и определено лесни Simple Smile Страхотен е  Laughing  Утре съм замислила нещо по - различно (телешко със сос) на бавно готвене 7- 8 часа
Имам обаче въпрос, направих мляко с ориз и млякото започна да извира от клапата за пара, махнах я и продължи да извира и прелива. Правих го на програмата за мляко/паста и количеството беше 1/3 дори 1/4 от купата. Въпросът ми е тази клапа какво точно регулира, защото доколкото схванах или я има и пропуска малко пара или я няма и е дупка  newsm78 Нещо средно дали има?
И още един въпрос, нагласих часовника още с включването, но сега не е активен - показва 0.00 ч. (машината не работи, но е в контакта), това нормално ли е?

# 617
  • Балчик
куки, честит ти кукър. За млякото не ползвай програмата за ориз, тя е с висока температура и ври доста, затова извира. Аз бях писала, че го правя на програма слоу за 1 час.

За часовника не е нормално да показва 0.00. Сигурна ли си, че си настроила часовника,а не таймера?

# 618
  • София
Спомням си, че беше писала за млякото с ориз, но не успах да открия поста ти в темата  Embarassed Следващия път на слоу, мерси   bouquet

За таймера - да, сигурна съм. Като първолак четях в книжката и изпълнявах инструкциите  Laughing

# 619
  • Балчик
Не знам, моят часовник си работи нормално. Трябва да задържиш копчето за няколко секунди и като започне да мига, да настроиш часа, след това същото и с минутите. Така ли направи?

# 620
  • София
Да, точно така нагласих часовника, ще пробвам пак и дано нещо да съм объркала първия път Simple Smile
Но машинката е страхотна, много съм доволна

# 621
  • София
Сега часовника е ОК Simple Smile
Днес сготвих телешко със сос на слоу за 9 часа и стана страхотно Simple Smile използвах плешка, но следващия път ще пробвам с бонфиле. Рецептата мога са я сложа в другата тема ако някой има интерес

# 622
Джемма
Мия
N.M.W.
NELCHO
Scarlett83

От колко време имате Morphy Richards 48810? Искам да попитам дали е достатъчно качествен?

# 623
от почти година го имат

# 624
И работи без проблеми, нали така? Искам да го купя от Англия, но се притеснявам заради липса на гаранционната поддръжка.

# 625
Не знам кой го каза, обаче "Риск печели, риск губи" за съжаление тук такива уреди няма.
Да ти кажа от както си купих Саньката от Америка, от една година си купувам уредите навън, имах само един инцидент със печката за хляб, ама вината си беше моя.
За Морфито не съм чувала момичетата да се оплакват.

# 626
За Морфито не съм чувала момичетата да се оплакват.
Благодаря за отговора! Май ще играя на "Риск печели, риск губи"  Grinning

# 627
  • Sofia
Ms.Forsyte, имам Морфито от почти година и съм страшно доволна. Пести ми много време и нещата стават вкусни и ефектни. Правила съм почти всичко от книжката с рецептите към него, доста от темата с рецепти, които момичетата тук публикуват, както и най - стандартните тип мускака, пилешка супа и т.н. Нямам забележки към уреда, работи без грешка на пълни обороти.

Г-жа Стихийно бедствие, да ти е жив и здрав юнака, само щастие да ви носи Hug

# 628
  • Балчик
И аз нямам проблеми с Морфи-то. Точно сега варя даже отвара от тетра в него, че малкият е с варицела- мързи ме да пускам котлона Laughing

# 629
Направо се замислям да си купя още един кукър че от както малкия се роди, не го отстъпвам за другите.
Постояно или стерилизирам с него или си готвя няква каша.

Общи условия

Активация на акаунт