Ефикасно средство против хлебарки

• 360 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • Под Слънцето
L'Agent , какво е името на  този препарат срещу колорадкия бръмбар? Реген няма . Пръсках с Айкън ,Фендона и някакъв с Е..кто нещо си. Ама ... да не съм пропуснала някой. Инак-ефект-краткотраен.. Както писах преди -натрових себе си, но не и гадовете. Дано Фронтлайн-а да ги разкара завинаги! На фона на общата сума,която съм дала напоследък за всякакви прахчета,пудрички, спрейове и али бали..цената на ампулата е нищожна.

# 331
  • Под Слънцето
Ейй, намаляха!  Сутринта бяха само 6 трупа..

# 332
  • Ланкър, планините Овнерог
TopsyG, както го описваш, много ми напомня положението у нас преди Фронтлайн. Беше ме страх да светна вечер в кухнята, защото знаех какъв купон ще открия. Вечер спях с едно око, докато с другото дебнех. По-миналото лято идва фирма да пръска. Ефект имаше, но и голямо чистене и гадна миризма от препарата им имаше. Ефектът приключи миналото лято, когато лека-полека пред очите ни настана голямото завръщане. Напръсках с разреден Фронтлайн и до там бяха гадините. От тогава (пу-пу) не съм ги виждала. Не съм затваряла, не сме излизали след пръскането - логиката ми е, че щом е за кучета, не би следвало да вреди.

# 333
  • Под Слънцето
лельо Ог, направо крещя песента на таралежа Wink

Проверих- фирмата ,която бях избрала за пръскане на входа ползва Тенопа. Поне според един от служителите й. Ходих днес и дебнах пред офиса им,когато една кола с надпис на фирмата спря и един младеж излезе от нея, веднага го питах с какво пръскат ,защото съм  алергична и дори комар да ме гризне, местото се подува като монета от 5 стотинки. Та човека сподели името на препарата.Питах от де да си купя. Не можело! Трябвало да си имаш лиценз за ДДД.Запомних името, изрових в нета,че е на  БАСФ , намерих им тел, звънях. Ми само на лицензирани фирми го продават. И  струва....  #Cussing out .. Проблемът с тези фирми е, според мен, че яко разреждат  въпросните препарати.Каквито и да са те. И след като приключат с 1вото пъскане, вече плащайки им и ти изтрисат- След 2 седмици пак трябва да дойдем- Айде още едни 120 лв... Тва го чух от познати сутринта ..   

Така че.. пропускаме фирмата и се осланяме на ампулата. Сутринта със  злорадство ще измета последните заблудени ...

# 334
Как изглежда ампулата за която говорите?И ние имаме хлебарков проблем Sad

# 335
  • София
Проблемът с тези фирми е, според мен, че яко разреждат  въпросните препарати.Каквито и да са те. И след като приключат с 1вото пъскане, вече плащайки им и ти изтрисат- След 2 седмици пак трябва да дойдем- Айде още едни 120 лв... ...
Така че.. пропускаме фирмата и се осланяме на ампулата. Сутринта със  злорадство ще измета последните заблудени ...

Привет,

защо всички ДДД фирми под един знаменател?!?! Казвал съм го и друг път - във всеки бранш има некоректни доставчици и търговци. Но не се сещам за сектор, в който да няма читави фирми.

Изключвам монополите разбира се.

Нормално е една фирма да обясни предварително на клиентите какво да очакват и че може да се наложи повторна обработка. Не рядко заради това губим клиенти в нашата фирма, защото хората отиват при фирми, които им го спестяват или директно ги лъжат, че всичко ще се оправи с една обработка.

Всеки сам си преценя.

# 336
  • София
ops5, при нас , не знам какви фирми викат за коридора и мазетата, но никога не са идвали втори път.Вярно,след пръскането беше осеяно навсякъде с трупове на черни хлебарки, но сега пак се мяркат живи.

# 337
Похвалиха ми някакви апаратчета за контакта /от типа на тези против комари/, някой има ли отдиви от тях? Пръскахме в къщи с Айкън. Голям мор беше. Цяла седмица метохме трупове  ooooh! Сега няма щъкащи, но периодично прихождат от терасата, за да умрат геройски вътре  Sick И терасата съм напръскала обилно и там труповете край нямат. Явно комшиите, които твърдят, че нямат от гадовете си имат в изобилие. Не знам защо лъжат...явно си мислят, че е много срамно в стар жилищен блок да има буболеци  Rolling Eyes

# 338
  • София
  Те не питат стар, нов . Преди повече от 20 години имахме, после имаше дъъъълъг чист период или поне у нас така беше и си мислех,че сме се оттървали завинаги. Накрая пак се появиха.Но пък преди да се появят у нас, видях в съседката,че има, попитах я имат ли, а тя отрече.А аз лично ги видях. От три години нямаме, но трябва да замеся пак захранка с картоф,яйце и борна киселина и да заредя шкафовете, за всеки случай.

# 339
  • София
  трябва да замеся пак захранка с картоф,яйце и борна киселина и да заредя шкафовете, за всеки случай.
[/quote
Тайна, моля те сподели за тази адска смес - количества, пропорции, да сложим и от нея.

# 340
  • София
Тайна, моля те сподели за тази адска смес - количества, пропорции, да сложим и от нея.

Един варен картоф, едно варено яйце и една-две лъжички борна киселина се намачкват и смесват много хубаво,като тесто, правят се топчета и се  поставят по шкафовете.Да се пази от деца и животни.Хлебарките си хапвали, борната киселина ги изсушавала и умирали. Аз от руснаците го чух.

# 341
  • София
Тайна, благодаря. Ще го забъркам тия дни.

# 342
  • Провинция

Един варен картоф, едно варено яйце и една-две лъжички борна киселина се намачкват и смесват много хубаво,като тесто, правят се топчета и се  поставят по шкафовете.Да се пази от деца и животни.Хлебарките си хапвали, борната киселина ги изсушавала и умирали. Аз от руснаците го чух.

И да не става едно жълто като пластелин или по-скоро тесто, което може да се държи в хладилника...Така , както го описваш, ми прилича на една отрова от фирма за опезпаразитяване, но ме съмнявам да мачкат яйца и картофи с борна киселине, но...защо пък не...И фекта, който описваш е същия!

# 343
  • София
  Жълтее от яйцето и картофа, но нямам представа какво бъркат фирмите.На въздух изсъхва, побелява и се втвърдява.

# 344
  • Провинция
  Жълтее от яйцето и картофа, но нямам представа какво бъркат фирмите.На въздух изсъхва, побелява и се втвърдява.

Нямам в момента да снимам да видим дали е едно и също... А тази киселина колко струва? Иначе в това,което ми дадоха имаше бели парчета ( и сега се замислям - дали пък не е от бетъка)

Общи условия

Активация на акаунт