Ефикасно средство против хлебарки

• 360 059
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Под Слънцето
2 пъти на календарна година -т.е. през 6 мес.  би било ок , мисля..

но чета тук , и на други места, че  след като е пръскано, няма по цяла година  наоколо от гадовете..

# 406
Моите за пореден път ги ликвидирах с Глобол . Peace

За паяците - у една моя близка е като в хорър филм , такива паяжини има , но тя не само че няма пари , ами е затънала в заеми . ooooh!
Аз ползвам Райд за паяци , но по принцип рядко има паяжини .

# 407
  • София
"Моите" хлебарки изчезнаха с Fiprex (4.4ml. 8.20 лв.), активната му съставка също е фипронил, много ефективен, като се има на предвид,че преди това използвах: айкън, фендона, борна киселина, хлебомор и нищо не помогна.

Как се използва този препарат, виждам че е за домашни любимци, и няма упътване за борба с хлебарките у дома. С 4,4 ml не виждам как ще успея да напръскам всичко, може би се разрежда? Къде се пръска - по земята, в шкафовете, после след колко време се мие, въобще моля да споделиш как се действа.
Благодаря предварително!

# 408
"Моите" хлебарки изчезнаха с Fiprex (4.4ml. 8.20 лв.), активната му съставка също е фипронил, много ефективен, като се има на предвид,че преди това използвах: айкън, фендона, борна киселина, хлебомор и нищо не помогна.

Как се използва този препарат, виждам че е за домашни любимци, и няма упътване за борба с хлебарките у дома. С 4,4 ml не виждам как ще успея да напръскам всичко, може би се разрежда? Къде се пръска - по земята, в шкафовете, после след колко време се мие, въобще моля да споделиш как се действа.
Благодаря предварително!

Вкъщи съм виждала хлебарки, основно в кухнята и тук таме в хола, затова  напръсках само там (по земята, ъглите, в шкафовете, зад хладилника). И понеже се води напълно безобидно за човека и дом. животни го оставих да действа 24 ч. измих само кухненския плот след 3 часа.
Не съм повтаряла процедурата, защото изчезнаха веднага и не съм видяла от тогава нито една.
Разредих го в 500 мл. вода и това количество ми беше напълно достатъчно. За целта си купих и специален пулверизатор, понеже смятам че  разпръсква течността равномерно и навсякъде.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 13:39 от Freida

# 409
  • София
Благодаря за изчерпателния отговор.

# 410
Здравейте аз мога да кажа,че имах същия проблем с хлебарките и какво ли  не ползвах, не успях да се отърва от тия гадини, мазах и глобол и фронтлайн накапвах и къщички поставях,но винаги излизаха нови след това, не е като да знаеш къде и какво да направиш. Единствено което ми помогна е една фирма Унищожители се казва, бяха ми ги препоръчали, намерих ги във фейсбук имат страница там на мен ми свършиха добра работа и сега ми е супер няма гадни хлебарки, минаха поне 5-6 месеца,а няма и помент от хлебарките, дано съм ви полезна с това и се отървете от тая напаст... Simple Smile

# 411
Здравейте аз мога да кажа,че имах същия проблем с хлебарките и какво ли  не ползвах, не успях да се отърва от тия гадини, мазах и глобол и фронтлайн накапвах и къщички поставях,но винаги излизаха нови след това, не е като да знаеш къде и какво да направиш. Единствено което ми помогна е една фирма Унищожители се казва, бяха ми ги препоръчали, намерих ги във фейсбук! На мен ми свършиха добра работа и сега ми е супер, няма гадни хлебарки, минаха поне 5-6 месеца,а няма и помент от хлебарките, дано съм ви полезна с това и се отървете от тая напаст... Simple Smile

ето ви и линка на страницата забравих да го поставя по-горе ...
https://www.facebook.com/Unishtojiteli

# 412
Това ми звучи като реклама, фипронил действа безпощадно за хлебарките.

# 413
Здравейте,
Имам проблем с хлебарки и като писах в гугъл на 1во място ми излезе тук.Прегледах горе долу мненията ви за борбата с хлебарките и като най-ефикасно средство според повечето потребители е Фронтлайн - искам да питам от къде мога да го закупя и каква е цента му.
Живея в къща в провинцията и до сега сме нямали хлебарки и това е много странно как са се домъкнали,но се сетих,че сигурно съм ги внесъл с багаж и най-вероятно е така,защото съм студент,а в студентската ми стая има хлебарки.
Можете ли да ми препоръчате наистина ефикасни средства,за които си струва да се дадат пари и да не се повтаря . Къщата в която живея е двуетажна,но забелязах,че има само на 2 етаж и то на едно място до хладилника в кухнята към 10на хлебарки,но щом има толкова значи има и още.Това значи ли,че трябва да напръскам навсякъде и 1етаж - предполагам,че да,но все пак ми е интересно и вашето мнение.

# 414
  • Под Слънцето
Здравейте,
Имам проблем с хлебарки ..

Пръскай, пръскай с Фронтлайна! От ветеринарните аптеки.. Но предполагам ,че може да поръчаш и с куриер, ако около тебе няма такава .
Успех в борбата!

# 415
  • София
Да кажа, че съм доволна от лентичките.
Бях ги купила отдавна, сложих ги и ги забравих.
По едно време гледам - нещо няма хлебарки вече.
Тия дни нещо чистих и размествах, видях лентичките и се сетих, че те са имали ефект.

# 416
  • София
Фрейда, откъде го купи този препарат Fiprex?

# 417
От ветеринарен  кабинет, но го има и в зоомагазините, този препарат действа на всички насекоми, избавих се не само от хлебарките,а и от  мравки, комари, мухи, паяци- много съм доволна.
Съставът му е еднакъв с фронтлайн, разликата е само в цената Simple Smile

# 418
Здравейте и от мен и весели празници!
Проблема с хлебарките при мен беше супер сериозен от 3-2 години....даже може би и повече...ама какво ли не пробвах! КАпании..от лепящите..Фронтлайн..абсолютно всички.
За голямо съжаление обаче наистина се оказа, че ако човек не се довери на професионална фирма, ефекта е много временен. Но е важно да попаднете на качествена такава. При мен на принципа "проба-грешка" беше третата подред:). Няма как да я кажа тук да не прозвучи като реклама, но като съвет мога да кажа, че е хубаво да изберете фирма, в сайта на която има някакви препоръки от доволни клиенти...ама не някакви хвърчащи текстове тип "свободно съчинение", а писмени референции с подпис, печат на доволната фирма и т.н. Само по този начин може да сте сигурни, че някой е застанал с името си...и дори се е разписал на документ, на който си пише...."Ние сме доволни"!
А и чесно казано, фирмата която ми свърши работа, ми взе и най-малко пари. Аз платих 30 левчета...ама за две пръскания....а сестра ми плати дори 20, защото нейния апартамент е по-малък.
А със препаратите, които обсъждате тук как да се ползват....моля ви...внимавайте с тях, защото се оказа, че ако не ги употребите правилно...може да си докарате много повече главоболия:(.. Аз го изпътах на гърба си преди да се предам..хехе. Беше се оказало, че след като съм пръскала с какво ли не (и гелове, и пудри...и всичко), моите "домашни любимци" бяха развили някаква резистентнос...и бяха станали почти непобедими!
Та като за финал....това е от мен...гледайте, ако избирате фирма...да има препоръки към нея..ама не свободни текстчета....а документи:)...по възможност с подпис на доволен клиет. При мен тази тактика свърши работа.

Много kisses на всички мами от мен и весели празници!

# 419
  • София
Честита Коледа !   bouquet
Reni_moon може ли координати на фирмата на лични моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт