Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 074
  • 578
  •   1
Отговори
# 285
НЕ СТАВА.Всичките ми папки и неща са се подредили там верикално в дяно и не могат да се местят с копчето.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:16 от *Вeси*

# 286
Дами,ще спирам да пиша окончателно докато не се оправи това с компа.Наистина е много дразнещо,а ще ми го оправят чак в събота вечерта.Вероятно тогава ще се срещнем виртуално отново.Нямам нерви !  #2gunfire

# 287
НЕ СТАВА.Всичките ми папки и неща са се подредили там верикално в дяно и не могат да се местят с копчето.

a.velcheva  е права.Така се връща в старото положение. Натискаш лявото копче и задържаш курсора на мишката върху лентата. После като продължаваш да държиш местиш от там където се мести курсор на  мишката и го връщаш пак долу. После като си го върнеш долу / дано успееш/ цъкваш с десния бутон върху лентата и слагаш отметка на Заключи лентата на задачите / или както е там на немски щото хич го не меля тоз език/, на английски е Lock the task bar  и така няма повече да ти се мести.

# 288
Пробвай отново. Става лесно.

# 289
Ще се пръсна от яд.Изчезнаха ми всички икони,папки и други на екрана.Няма нищи и е празно вече.Поне успях да преместя линията долу,ама то пък друго се прецака.Сега като затворя прозорците и няма как да влизам и в нета повече.

# 290
Офф туй го пооправих и него,но като натисна да кажем един сайт и не виждам другите натиснати от мен страници,трябва да затворя сайта за да видя другите.

# 291
Добрър ден !

Има ли някой тук днес?
Май няма. Sad

Снощи съм киснала пред компа над 5 часа по нощите.Е,оправих я тая лента скапана.Голям зор видях обаче.

С детската градина всичко е за сега наред.Бяха днес много мили и двете госпожи.Явно Мики се глези доста пред мен,а и аз съм си в малко повече паника.

Ани,върви ли зубкането? Hug

Иринка,къде си?

Другите,къде сте?

# 292
Е, как, аз съм тук Simple Smile

Честно, още не съм седнала да уча - но трябва!

Радвам се, че всичко с Мики е наред (а че ти си паника, признавам Simple Smile), добре е, че си оправила и компа.

# 293
Какво наготвихте за вечеря?
Аз сега ще се захващам с домакинската работа. Stop

# 294
С децата правим пица.

# 295
Ние правим спагети болонезе.Това е на Мики любимото ястие. Laughing   chef

# 296
Здравейте. През деня не успях да се включа ама сега поне с вечерята да се вмъкна. Джоланче едно мъча във фурната със зеленчуци разни.

# 297
Здравейте. През деня не успях да се включа ама сега поне с вечерята да се вмъкна. Джоланче едно мъча във фурната със зеленчуци разни.
Къде се губиш цял ден? newsm78

Дами,започнахте ли да набавяте коледните подаръци? Party

# 298
Не, аз винаги чакам последния момент, около 20-ти декември  Rolling Eyes

# 299
Ходих до София да си правя изследвания, че нещо хормоните ми не са в ред.

Общи условия

Активация на акаунт