Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 066
  • 578
  •   1
Отговори
# 315
Аз също се чувствам изморена и отпаднала.Дано не грипясам само. Praynig

Засякох преди 1-2 дена Рамзи,че ни чете,но така и не се вписа.
Една друга троянка ми писа,че ни чете само,но не иска да пише.

Нямаш време да пишеш,но имаш време да четеш,така ли?!  newsm78
Според мен не е много честно,но всеки си знае.  Peace

# 316
Здравейте мацки. И честит първи сняг и от мен.

# 317
     Честит ви първи сняг и от мене !
  Бих предпочела да ви честитя първа пролет, но уви,бая време има до тогава. Вече ще палим печките и ще пишем по-редовно в темата Grinning

# 318
А аз да поздравя,че днес е Хелоуин. Mr. Green При нас всички деца се разхождат с маски,черепи,шапки на вещици,метли. ooooh! Каквото е тъмно вън може на някой да му изкарат акъла.  ooooh!

# 319

честит Хелоуин на всички , които го празнуват
При нас вчера Тонито са празнували Хелоуин в часа по английски, правихме една украса от хартиени баба яга, прилеп, паяк и духче.

# 320
   Абе май нещо много се поамериканчихме и май на католици се обърнахме Wink май повече техните празници се уважават,от колкото нашите newsm78

# 321
Здравейте !

Театърът вчере беше невероятен.Микаела букавално си глътна граматиката като видя Пипи да излиза от един шкаф.Въпреки че беше за деца над 6 години много се забавлява,а и на мен много ми хареса.
А сега какво правя не можете да повярвате.Правя покани за рождения и´ ден. Laughing Има над един месец,но така ме инструктира малката шефка. Sunglasses
Следобед ще идват няколко деца на гости и представям си как ще изглежда къщата ми след това. #Crazy
До сега правихме двете сладкиши. Party
Лек ден от мен !

# 322
Направих нов албум със снимки на няколко троянски мами и дечица от това лято !
Моля в него да не се слагат ваши странични снимки,а само в първия албум за представяне.

Моля да не се дава паролата на хора,които не пишат в папката или се вписват два-три пъти годишно.  Naughty Благодаря !

Албумът е само за редовните потребители в троянската ни папка.

# 323
Засякох току що,че ни чете Тео86.Кликнах на профила и видях,че е от Троян.
Поканих я да се включи.
Поканих също и само четящата ни Атев.Обеща да се престраши някой ден и да пише.
Ще видим !
За снимките - трябва да си извоювате титлата старо куче преди да ви дам паролата !  Mr. Green Мразите ли ме сега?  hahaha

# 324
  • София
Здравейте, момичета !
Казвам се Теодора, на 23 години съм, от Троян съм, но след като завършиш у-ще, забегнах по София при приятеля ми Simple Smile . В момента съм бременна в 30 седмица, с термин 10.01.2010 г.
Ще се радвам да се включа във вашите редици Simple Smile Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
*Вeси* , пиша аз, пиша, сега, като затискам дивана вкъщи, мога да дращя много Laughing Wink

# 325
Teди,благодаря ти.Ще се радвам да си редoвна тук,защото сме много малко редовните потребителки в темата,а иначе има доста троянки във форума. Confused

Желая ти лека бременност до края и на финала един сладък и пухкав бебок.

Имаме още една троянска мама,която очаква бебето си през декември и също се казва Теодора.
Имаме и друга троянска мама,която живее от години в София.

Приятни мигове при нас !  Hug

# 326
  • София
Мерси  bouquet !!!
То последно като си ходих, като видях колко много бременни и бебета има .... Crazy , ама нека има, че инак лошо .....

# 327
Добре дошла на Тео!

Веселке, аз редовен потребител ли съм  Rolling Eyes

# 328
   Абе май нещо много се поамериканчихме и май на католици се обърнахме Wink май повече техните празници се уважават,от колкото нашите newsm78
   newsm78 май е вярно това , то няма лошо ама да си зачитаме и нашите .
 welcome на teo86 -радвам се , че имаме нови попълнения Hug

# 329

Веселке, аз редовен потребител ли съм  Rolling Eyes
Joy Joy Joy ехееееееееееее, че то Ани ако не е редовна , кво да кажем ние другите

Общи условия

Активация на акаунт