Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 17 977
  • 578
  •   1
Отговори
# 480
Браво на вас Веси.Аз моя го пробвах първо с дървен пъзел с 5-6 части, дори имаше отгоре забито нещо за лесно захващане, но неиска.Опитва и като неможе да сложи правилно плочките хвърля всичко.Направо се отчаях вече SadА за тези по-големите несъм си и помисляла.Иначи песни и стихчета помни много.Имаме една книжка Палавите цифри се казва.Във всяко стихче има включено даденото число и всичките ги знае.Песни знае поне 6-7 и то целите.Брои до десет и пропуска само осем.Е то на неговата възраст всички деца знаят така че това не е нещо кой знае какво.Играчки имаме колкото искаш но до тях не се докосвал скоро.Постояно е в движение и вниманието му мога да привлека само с анимационото филмче "Колите".Направо се отчаях.Какво да го правя незнам. newsm78 newsm78Има прекалено много енергия и не се спира.В яслата е същия.

# 481
    И Теди не се спира. Пъзелът, подарък от вас, Веси, опитах да му покажа какво се прави, и той докато го видя, оглозга 2 фигурки.  ooooh! Прибрах го за по-късни времена.  Crossing Arms

# 482
И ние се справяме добре с пъзелите. Веднъж го нарежда с моя помощ/но съвсем малка/ и после е като фурия.Единствения който му се опря беше един с трите прасенца.Ама ако искате вярвайте него и аз не можах да го наредя. Едни дребни парчета пък и 500 на всичкото отгоре.Ма тя продавачката е виновна каза ми че не са дребни. Ама нищо ще го преборим някога.

# 483
Само ние ли не сме от схватливите. newsm78

# 484
Миренка,пъзелът е за догодина.Мисля,че като стане на година и половина-две ще прояви интерес.
Мики започна да да се учи на годинка с дъдрвените,които са под различни форми.На дървена дъска към 5-7 фигурки.На две годинки премина на 20 дървени фигурки и след това на малки хатиени пъзелчета от по 5 фигурки.Това лято и купих от Троян с животни на хартиена кора също.И така се научи да ги прави като гледаше очертанията на кората и намираше формата на пъзела.Вече за жалост те не са и интересни,въпреки че пише на тях 3+.Затова от два месеца минахе на цели картинки без очертания.Купувам пъзели предимно на Дисни.
Алев,мисля,че на момченцата им е рано за това.Или пък все още им е трудно да правят пъзел,защото не са свикнали.Две приятелчета на Мики,които са по-големи от нея не могат дървен да наредят,а какво остава за хартиен,който е за по-малки дори.
Това е любимото занимание на Мики - реденето на пъзели.И гледането на филмчета за Пипи,Пепеляшка и малката Русалка.Това да си отиде в стаята и да се заиграе -  абсурд.Ако има друго дете -да,но сама не обича да играе.Обожава да танцува.Това е втората и´ страст и да се кипри пред огледалото.Просто е влюбена в себе си.Дай и´ рокли,моите високи обувки,перелини.. ooooh! Нагиздва се като мома за женене. hahaha Беше ми на по-малка много кротка,но отдавна вече не е.Много е палава,жизнена,енергична.Не играе с момичета и не се разбира с тях.Дай и барабар Петко с мъжете.Тя затова и приятелки няма. Laughing

# 485
Дами,има в момента страхотни коледни намаления в детския сайт на майтойс.Който иска да подари дрехи и играчки на децата си сега е момента.Това за мен е най-хубавият сайт,с най-качествените продукти.  Laughing

www.mytoys.de

# 486
Ето коледният каталог !

http://images.mytoys.com/mytoys/images/flyer/xmasflyer09_1/index2.html

Тая взе,че се появи.Хвърлях боб за нея цяла сутрин. Whistling

# 487
сайта наистина е хубав но доставката до бг не е ли 15 евро?

# 488
сайта наистина е хубав но доставката до бг не е ли 15 евро?

Ами ако си харесате нещо може да се комбинирате няколко троянки.И ще ви излезе много евтино.Не знам колко е доставката,не помня вече.Преди поръчвах на аличка маратонки за момчето и´ от този сайт.Тя  да каже дали е доволна. Grinning

# 489
Препоръчвам за подарък дектски лаптоп.Особено за деца,които пречат на мама да си седи на нейния и искат и те.Ние решихме проблема.Тя си има нейн,а аз мой.

На Мики е с Мечо Пух и приятели.
Цена 25 евро !

# 490
Със сигурност ще е доволна.А какъв е принципа на лаптопа.

# 491
Горещо препоръчвам за по-малките деца и това.Евтина е играчката и е много ценна.Микаела се забавлява още с нея.Музикална е и с настойки.Има различни мелодии,учи те на цветовете,може да се дърпа,учи детето да пъха и правилно формите.Стува само 10 евро !

# 492
Със сигурност ще е доволна.А какъв е принципа на лаптопа.

Това получи тя за Велик ден. Grinning За рожден ден ще е всичко на Бейби Борн.Преди пусках снимки,но ти не беше още в темата.Ако искаш пак мога да пусна.

# 493
Играчки е без мислено да купувам.Просто не проявява ентерес към тях.

# 494
И аз вече не купувам играчки. Имат безбожно количество играчки, които не поглеждат. Занимават се с други неща - рисуване, пеене, танцуване, моделиране, пишат букви, четем книжки  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт