Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 17 499
  • 578
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Ба маа му, Денни продълава да кисне в Троянската тема  Rolling Eyes...

# 527

За Данева и Палечка също имам леки съмнения.  Whistling

newsm78 да взема сега пък аз да спретна едно скандалче, че ни обиждаш аааааааааааааааааа newsm78
 Joy
то така е тръгнало, че ние тези дни изписахме цяла тема друг път по половин година се влачим, явно скандалите са по интересни
Ей намерих ви преди Коледа!
Нелка неанам дали ще вдигне скандал,но аз със сигурност Joy hahaha А пък ако се съберем двете...такъв скандал ви чака,че и мама няма да ви спаси. newsm47

# 528
Мерси Веси!За престоя в болницата не е за разказване,нагледах се на какво ли не.И от моята стая 6 момичета се изредиха та родиха.Нагледах се и на контракции и на кървища и на спукани води,та направо вече съм пушка за моето раждане.Иначе ние се позакрепихме и във вторник влизам в така заветния 9 месец.Контракциите и болките понамаляха,изследванията ми са добри,но вчера давах пак урина и сега пък ми откриха бактерии в нея.Званнах на моята си докторка,но тя реагира красноречиво и явно много не им вярва на техните изследвания,защото пак ще ми пуска,а иначе пък ми казаха,че били нормални за бременни.Абе за различните доктори,различни неща са нормални.Иначе даже успях да се разболея в болницата,защото хич не беше топло,а момата си е добре и така.

# 529

За Данева и Палечка също имам леки съмнения.  Whistling

newsm78 да взема сега пък аз да спретна едно скандалче, че ни обиждаш аааааааааааааааааа newsm78
 Joy
то така е тръгнало, че ние тези дни изписахме цяла тема друг път по половин година се влачим, явно скандалите са по интересни
Ей намерих ви преди Коледа!
Нелка неанам дали ще вдигне скандал,но аз със сигурност Joy hahaha А пък ако се съберем двете...такъв скандал ви чака,че и мама няма да ви спаси. newsm47
Joy Joy Joy smile3521

# 530
боровинка май не ни е открила още.Пише в старата тема.

# 531
Пратих й лично  Peace

# 532
М да ето ме и мен,ама няма да копирам пак поста си. Wink

# 533
Радваме се, че вече си на линия  Hug

# 534
Мерси много,сори за невежеството но аз тази тема без линка на Ани не мога да я намеря.Помагайте!

# 535
Ами влизаш в Общ отчетен подфорум (намира се под форума Майки бъдещи и настоящи) и гледаш заглавието Simple Smile

# 536
И кво сега аз най-накрая Cry така ли стана тя? Хмм.....

# 537
А бе хора де се скрихте всички.

# 538
Иванова,гнусно нахална си вече.Кажи какъв ти е проблема.Ако няма такъв просто си върви от където си дошла.Не разбра ли,че не си желана вече тук?!То бива бива идиот,но чак пък тей !!!! #Cussing out
Хайде сега върви се оплачи.Това го можеш най-добре.

# 539
Ееее ама верно става просташко вече. Предполагам ти доставя удоволствие така да лазиш по нервите на хората, но все пак не печелиш кой знае колко от това. Освен презрение и обиди не печелиш нищо. И се чудя що за човек си като се кефиш на това.

Общи условия

Активация на акаунт