Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 17 501
  • 578
  •   1
Отговори
Вали,гърми,трещи - троянката  от сексапил пращи

Най-активните троянски мами в темата:

Ани,Веси,Нелка(Анелия),Сладкаборовинка(Теодора),Largefairy(Ирена),Мирена80,Аличко-Паличко(Милена),Радостислава,Аlev (Kaтя)Троянските ни дечица:

Мирослав  02.07.2004
Тони
Даниела
Вяра           20.02.2006
Йоанна
Александър
Микаела    13.12.2006
Павел          8.02.2007
Елица        18.02.2007
Поля
Теодор
Христина

През декември и януари ще се родят още две троянско бебета -  на сладкаборовинка и Тео86.Успех ! И двете бъдещи мами носят хубавото българско име  - Теодора.
На бебеправещите-късмет !
На наслаждаващите се - също !

Момичета,и пред компютъра сме секси!

Нашето албумче    

www.snimka.bg

потребителско име: trojanskimami
парола: ****************

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:04 от малката русалка - Aриел

# 1
ееееееееееееее и аз за първи път първаааа
Веси,поздравления за сикси темата.  bouquetМисля че ни отговаря напълно.Особенно на теб и Ани. Joy
Ами изучих се,ама не на всичко.Така и неможОх да се науча да качвам картинки Embarassed Sick #2gunfire Но и това че стане някой ден Thinking.

# 2
А, защо не свиркате, че новата тема е в действие.
Аз си блеяя в старата... Rolling Eyes

# 3
Добро утро,дами !

Да ни е честита новата тема.Само хубави неща да пишем в нея.Предполагам,че ще я пишем до края на годината.Така че чакам с нетърпение новото форумско бебе да се появи на бял свят след месец и нещо. Hug
Аличке,мерси за комплиментите,но и ти не отстъпваш по нищо. Hug
Дами,ще трябва да си потърся флашката и да ви метна снимките от официалната ни среща "При Войводите".

За вечеря ще готвя това.    

Дами,и за вас ще има !Моля,не се блъскайте !  Sunglasses  

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 11:15 от *Вeси*

# 4
О, тъй като съм ранобудна, веднага съм първа пред тоз момък  hahaha

# 5
Честита ни нова тема,благодарим на Веси за усилията! Hug  bouquet Нека да я запълним само с хубави новини. Praynig Айде и аз да се включа подобаващо в темичката. Embarassed

# 6
Работя си днес от вкъщи-кеф.Служебен телефон навъртам,мейли си пращам от компа.Как исках да е така всеки ден,ама нъцки.
Принципно обожавам да си стоя вкъщи.Обичам си дома и уюта вътре. Simple Smile

# 7
И аз днес съм си в нас.
Надявам се скоро и ние да се оправим с тия пусти ремонти. Онзи ден мислехме за детската стая.  Ще стане хубава Simple Smile

# 8
И аз днес съм си в нас.
Надявам се скоро и ние да се оправим с тия пусти ремонти. Онзи ден мислехме за детската стая.  Ще стане хубава Simple Smile
Ще показваш после снимки. Hug

# 9
Разбира се. Ще вдигна голям купон  Party

# 10
Ми здравейте и от мен. Аз като по начинаещ докат се сетя, че трябва да търся новата тема, се чудя що никой не пише вече   newsm78

p.s. Веси за фотоапарата няма да сбъркаш страхотен е. Аз имам предищшния модел и прави страхотни снимки. Има много екстри и възможности. Малък и удобен.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 11:59 от largefairy

# 11
Ходих да си напазарувам.Купих си и едно букетче хризантеми,които са едни от любимите ми цветя.Обичам хризантеми,фрезии, лилиуми и зюмбюли.  Peace
Купих и пилето,но няма да го разчеквам на мацка. Mr. Green
Какво ще кажете да си направим тайно албумче в папката? И паролата да не се казва публично,а само на лични?
Аз да речем ще ви я давам. Laughing Ще сложа снимките от няколкото срещи. Grinning
Пък може и на тези,които не са били на срещите.И на тях имам.  hahaha

# 12
Да, направи. Нека си имаме снимки.

# 13
Ми здравейте и от мен. Аз като по начинаещ докат се сетя, че трябва да търся новата тема, се чудя що никой не пише вече   newsm78

p.s. Веси за фотоапарата няма да сбъркаш страхотен е. Аз имам предищшния модел и прави страхотни снимки. Има много екстри и възможности. Малък и удобен.
Largefairy,благодаря ти. Hug
Как се казваш всъщност ти? newsm78
А детенцето ти и кога е родено да го вмъкна към троянските дечица. Grinning

# 14
Ирена приятно ми е. Синковеца е Мирослав роден на  02.07.2004 г.

Общи условия

Активация на акаунт