Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 020
  • 578
  •   1
Отговори
# 75
Дами,изпробвах сега крема с бял шоколад.Нещо божествено стана.Детето не може да спре да яде.Това ще е крема за тортата Ариел.  chef

# 76
Аличке,ти добре си сложила на Алекс,Хриси и татито снимки,ами ти къде си? Thinking Все пак ти пишеш в троянската тема. Wink Hug

# 77
Бербатов стана татко на момиченце
Дъщеричката на Митко и Елена се казва Деа, тежи 3 800 гр.

Димитър Бербатов стана татко за първи път, след като приятелката му Елена го дари с дъщеря, научи БЛИЦ. Малката се роди в София, защото майка й твърдо беше решила това да стане в столицата, а не в Манчестър. Най-чаканото бебе на републиката проплака в клиника "Свети Лазар". Както се изрази пред Проспорт.бг член на самейството и приятел най сайта: "Роди се отгледано и красиво дете". Елена и Деа се чувстват добре. Името Деa означава богиня, или по-точно - добра богиня. Дъщеричката на звездата на Манчестър Юнайтед се е родила с перфектни мерки - тежи 3 800 гр. и е висока 53 см.

31-годишната софиянка Елена е с най-желания БГ ерген от времето, когато играеше в “Байер”  (Леверкузен), но двамата претърпяха доста бурни времена. Най-тежко на двойката дойдоха изявленията на Даниела Арнаут, като заради нейните думи се разделиха за малко.

Добрата новина, че ще има бебе, споходила Бербатов в един от най-тежките моменти на годината, когато се контузи и пропусна два мача на националния отбор срещу Ирландия и Кипър. Тогава били прегледите, които потвърдили хубавата новина.

Най-добрите му приятели са категорични, че с Елена той е уцелил шестица от тотото. Елена била доста интелигентна и жена на място. Тя сама поискала да стои настрани от прожекторите. Митко твърдо държал на нейното мнение, издава 24 часа. Елена е завършила УНСС, и то с пълно отличие. Баща и Валентин Щилянов имал строителен бизнес. Има и по-малка сестра, която обаче е далече от футболистите.

Почти сигурно до няколко месеца ще има и сватба, която обаче се пази в пълна тайна. Очаква се да е само църковна, на която да присъстват само най-близките на двамата. За кум е поканен мениджърът на играча Емил Данчев.

# 78
Боровинката ме притеснява.Днес не е писала.  Crossing Arms

# 79
Ето ме,ама имах малко перипетии.Тичах по болници днес,да видя какво става,че имах доста контракции и болки.Нямам разкритие и ми изписа още едно лекарство докторката и сега се чухме да видим дали да ме вкарва в болница,прецени,че за сега не,но ако има нещо през нощта да и званя и утре пак да следя как са нещата.Така,че моля да ми стиснете палчета да се стабилизираме,че  ни е още рано и дано да се доизносим. fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverПоне едно е сирурно,че е мома и то на 100%.Лека вечер от нас.

# 80
Поне едно е сирурно,че е мома и то на 100%.Лека вечер от нас.
Тудо,браво ! Много се радвам за теб.Знам колко искаше да е момиченце.Поздравления и на майстора. WinkЗначи нещата на Мики ще влезат в употреба. Wink
Стискам палци контракциите да преминат и да се появят на термина или малко преди него.  Praynig

# 81
Качих моя снимка,но аз не обичам да се снимам. Sick
Стискам палци на боровинка всичко да е фалшива тревога и бебка да дочака по-късна дата.Измислехте ли вече име на малката пренцеса?

# 82
Качих моя снимка,но аз не обичам да се снимам. Sick
Измислехте ли вече име на малката пренцеса?
Да,но е тайна.Знаят само най-близките.  Mr. Green

И после българките нямали мустаци   Joy

# 83
Добро утро на всички. Малко мрачно и вали ама нищо.

# 84
ехооо.мацки я споделете от къде ги намирате тези картинки.Че аз дето се рових няма хубави
 Hug

# 85
Ами пишеш например кафе в чичко гугъл, и си избираш да търси кафе в изображения и ти излизат снимки. Така поне правя аз.

# 86
Здравейте,хайде да хапнем нещо за обяд днес.

# 87
Аз съм на спагети този обед. Peace

# 88
Значи сега е време вече да се подсладим. Mr. Green

# 89
То в туй шибано време освен да правим мръвка... Tired Crazy

При нас две седмици е есенна ваканция.Всички училища са затворени,нашето музикално също. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт