Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 031
  • 578
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!
Цяла сутрин нямахме ток.

Аз си продължавам с диетата, сега съм се заковала на едни килограми и не мърдам на никъде  Confused Ще трябва да включа и спорт май.

# 91
 #Cussing out Току що разбрах, че за къщата, която продадох преди половин година, все още дължа данъци, макар че новият собственик чинно си я е декларирал на негово име в Данъчното. Трябвало да ида да подам някаква бланка, че да ми я отчислят. Защо това не става автоматично, както в много други общини, се чудя ??! И законно ли е за един и същ имот да събират данъци от 2 човека мамка им ???  #2gunfire
В някои отношения Троян ХИЧ не ми липсва.  Tired

# 92
Оооо не се ядосвай. Не само в Троян е така. Аз имах подобен случай с автомобил и то данъка беше за 2 години. Ама няма оправия.

# 93
А аз сега правя вечерята - наденица на грил,шопска салата и задушени гъби с масло и кашкавал.  chef
Гледате ли на Слави "Стани попфолк звезда"?Днес си го пуснах и онемях.Много добри гласове има и много готини мадами.А ако бях мъж сигурно щях да ги сънувам. Party

# 94
Ето значи къде ще сме на вечеря. Wink Аз и без това сега не готвя,само лежа,а вечер като си дойде мъжо той твори нещо.  chef

# 95
Петък е,а няма никой. Confused

# 96
Как, аз съм тук  Hug
Бях на театър в Ловеч.

# 97
Как, аз съм тук  Hug
Бях на театър в Ловеч.
Разкажи подробности,моля.

# 98
Пиесата се казваше "Мъжка забавачка" от немския писател Кристоф Магнусон,пишейки я повлиян от модерната в последните години “женска” литература. А може би не. Защото темите, които вълнуват героите му са стари като света, онзи свят, в който мъжът иска да открадне малко време за себе си, далече от мрънкнето, претенциите и (не)справедливите упреци на съпругата. Комедията, написана в началото на ХХ век, отразява както “порасването” на Мъжа за идеята как да извоюва обратно малко от свободата си, така и новите, модерни пречки изправени на пътя на тази логична потребност.
Тримата приятели в “мъжката стая” са жертви на повсеместната феминизация на... шопинга. Персонажите на сцената не са точно стереотипи на съвременния мъж, а по-скоро няколко “потвърждения на правилото”. Актьорите, сред които Асен Блатечки и Ивайло Христов, се справят успешно със задачата си да накарат жените да възкликнат, “ами да, точно такива са”, а мъжете да се обединят лоялно зад каузата им. Самата фабула обаче от един момент нататък започва да буксува и като че ли изчерпва източника на свежото си чувство за хумор.

# 99
 Simple Smile

А децата?

# 100
Баща им ги гледа.

# 101
Охооо.И ти мома в петъчната вечер. Sunglasses Някой момък не загащи ли? Wink

# 102
Мноу студено, не ми се разправяше с глупости  hahaha

# 103
Мноу студено, не ми се разправяше с глупости  hahaha
Joy Я чакай да ти подаря сега един да се стоплиш. Joy