Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 046
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
С тоя момък би ли си говорила за релегии?   Mr. Green

# 391
Ани си пада по агнешко. Mr. Green

# 392
Бе тоз момък /като му махна цигарата/ ще си говорим ама не за религии и не на български ама на телесен  Mr. Green

# 393
Бе тоз момък /като му махна цигарата/ ще си говорим ама не за религии и не на български ама на телесен  Mr. Green

Все пак важното е че ще имате общи интереси.  Joy

# 394
Аа, тез мойте младежи ги одобрявам  Mr. Green

# 395
Бтатчедката Алев и тя пристига.И то с кого?!  Mr. Green

DennyIvanova, alev (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема

# 396
Веси много ме разсмя с поста си. Joy
голяма забава е и много ми хареса остроумието ти. Simple Smile Аз по-бавно напредвам с писането че ми е за първи път. Joy
А по въпроса за мъжете немога да се включа.Аз не ги разбирам тез неща. Crazy

# 397
ееее аз и пиша де  Simple Smile

# 398
Ее, алев - нали ти обяснихме. Обмисли обясненото на спокойствие и се опитай да копнеш някоя картинка.

В началото на форума, в първия подфорум, Мамма също е обяснила в една от темите как се слагат картинки и други подобни Simple Smile

# 399
Веси много ме разсмя с поста си. Joy
голяма забава е и много ми хареса остроумието ти. Simple Smile Аз по-бавно напредвам с писането че ми е за първи път. Joy
А по въпроса за мъжете немога да се включа.Аз не ги разбирам тез неща. Crazy

Недей да се правиш на вода ненапита. Mr. Green Или как зачена?!  Wink

# 400
Е вие говорите за чужди мъже  Simple SmileНа мен моя си ми стига, че даже мие в повече та за чуждо не ми се и помисля.Но ако може моичкия в подобрен вариант няма да откажа. Grinning

# 401
Алев, ще ти обясня понеже си мой човек.

Отиваш по принцип в google.Пишеш да речем читанка ! И ти излизат на изображения много читанки.Харесваш си една и кликваш с десен бутон на нея като избираш последното properties.Копираш адреса и след това се връщаш в папката за публикуване.Натискаш първия бутон на втори ред,който прилича на картинка.Между двете големи скоби пъхаш копирания вече от теб адрес на читанката и даваш бутон публикувай.
Ферщанден??? Демен Схвана ли?

Важно : Избирай картинки с малък или среден размер.И много важно: само такива,които завършват на jpg .

Пример със шпионин в женски вариант искаш ли да дам?

# 402
УУу, мноу сложно го правиш. Аз по-просто, нали съм си проста... hahaha

# 403
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:dhwLkLMiASnOhM:http://www.ves … 520risunki-02.jpg

това го прогетох от първия пост ама пак тцц  Confused Е ще потренирам може пък да стане

# 404

Общи условия

Активация на акаунт