Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 039
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
Айде дами от мен лека вечер аз се оттеглям защото утре ме чака доста напрегнат ден и трябва да почина. Лека и спокойна нощ.

# 421
Еееееееееее какво сте направили бе мамчета?Не мога да ви изчета,че да се включа.
Веси виждам,че си имала интересни и вълнуващи дни.Браво не си се предала,ти си силна. Hug

да те почерпя за издръжливостта!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:45 от аличко-паличко

# 422
А добро утро и от мен.

Видя ли че става номера с картинките, ами трябва потене малко. И аз в началото тъй бях.

# 423
Ами да става и с ваша помощ.

# 424
Добро утро,дами !

Кой днес не е на работа?!Аз-аз !Кой днес е болен и ще тича на доки?! Аз-аз. Sad Хвана ме свинския грип,пардон-страшния грип. Confused Бухам сега една кашлица и не мога да стоя от гърло. Tired Мислих,че ще ми се размине,но на Бащинията явно няма да му се размине. Laughing
Аличке,мерси за мъжлето.Имам нужда от него.То 2-3 дена си играхме с неканената гостенка на опъни ми нервите. Mr. Green Забавно е и the show must go on !  Mr. Green

Да ви питам сега нещо,което не е по темата за читанка,шпионка,некаканена гостенка и други такива звучни синоними.

Мислите ли да се ваксинирвате за свински грип?А децата ви? Thinking

Отивам сега да си обличам детето за градина,да го заведа,да се върна,да звънна на док дали ще ме приеме без запазен час и ако не какво самолечение да прилагам. ooooh!

За сега ви - чао !

# 425
Оуу, страшният грип...

Мен (нас) не ни е страх и не смятам да слагам никакви ваксини. Виж във фейсбук съм публикувала две интересни статии Simple Smile

# 426
Ха добър ден вече и от мен! Stop
Аз няма да ваксинирам нито децата,нито нас с мъжо.Но в този малък град е по-малко вероятнода се разболеем от свински грип.
Ани кога е изпита?Четеш ли smile3529?

# 427
И аз не мисля да слагаме ваксини. Според мен всичките тези приказки около " страшния"грип са доооооста пресилени.

# 428
Алечке, в събота ми е изпита по Търговско право - чета, но не съм обнадеждена нещо...

# 429
И ние няма да се ваксинираме.Каде учиш Ани?

# 430
It´s lunch time !  Flutter

Време е за обед ! Строй се - преброй се ! Обядът е за всички,че даже и за читанките.И само от четенето се огладнява!  Mr. Green

DennyIvanova (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

# 431
А от мен десерта.

# 432
Ника е много дълга история.Веси какво стана с лекаря?

# 433

Уча в Търново - Организация и управление на туристическите услуги. Магистратура.

# 434
Ника е много дълга история.Веси какво стана с лекаря?
Ми не ме прие на прима виста.Цялата чакалня е пълна с хора,които имат запазени часове.Можеше ако искам да чакам,но 2-3 часа не ми мърдаха.Така че се отказах. Tired

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:21 от *Вeси*

Общи условия

Активация на акаунт