107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Italia
Дирокова, аз последвах съвета ти и дадох възможност на жената да идва да се грижи за нас  Grinning   Бахси колко е хубаво ... + днес ни е донесла и кюфтенца ...  Grinning

Браво,супер,видя ли. Simple Smile  Как го направи,намекна ли и или Що?  Wink

# 151
  • UK
Ау, бях навън за има-няма 3 часа и колко луди срещнахме. Отидох до работата на Паоло и там един също яко чалнат го беше хванал за слушател...Освен това съседите ми отдолу май съвсем са се пропили и снощи едни викове, едни бестемие, тигани и тенджери звъняха. Дядото, който поправя коли и мотори пък отсреща ни гледа все едно сме полезни изкопаеми със сестра ми и в момента, в който се опитам да го поздравим се скрива в работилницата си. Стария бръснар пък на съседната улица днес го видях заспал на единия стол, даже си помислих първо, че не е заспал, ами нещо друго, но наистина само е спял човекът...Миналата седмица пък се празнува до нас Денят на независмостта на Нигерия, бяха едни песни и танци на народите. Голямо шоу е да живееш в чентро сторико,еййй?  #Crazy

х-х-х, мерси за инфото, утре май ще има пак скуола ди кучина в нас- бетон торта делла мамма аххаха

# 152
ами не, в разговор тя пак се ожали как нищо не прави по цял ден и аз вметнах, че помощ не отказвам, абе направо директно казах ... и, че нямам никакви претенции, каквото прави-прави и колкото иска. дадох ключ от нас  и докато ни няма се отбива сутрин - подрежда, забърсва, точно каквото го мечтая. ужас, ще взема да свикна, после какво ще правя...  Rolling Eyes

# 153
Ани, ти ще го видиш сигурно в новините, но клипа е от камера на станция на метрото.
Майка с количка си говори с друга жена и в един момент леко завърта количката по посока на релсите, и в същото време се обръща с гръб към количката и я пуска, тя тръва към релсите, пада и отгоре минава влака. Слава Богу бебето някак си е живо и здраво под влака, но кадрите първия път като ги видях се побърках.

# 154
  • Italia
ами не, в разговор тя пак се ожали как нищо не прави по цял ден и аз вметнах, че помощ не отказвам, абе направо директно казах ... и, че нямам никакви претенции, каквото прави-прави и колкото иска. дадох ключ от нас  и докато ни няма се отбива сутрин - подрежда, забърсва, точно каквото го мечтая. ужас, ще взема да свикна, после какво ще правя...  Rolling Eyes

Ще се кефиШ,как какво Ще правиШ  Laughing
Да,и аз го гледах в нета...УжасЪ ooooh!
ето http://video.corriere.it/?vxSiteId=404a0ad6-6216-4e10-abfe-f4f69 … amp;vxBitrate=300

# 155
бях запомнила, че се обръща с гръб майката..мале, за секунда става..

ами тя няма да е все тука жената... още ден, два и кефа приключва:))

# 156
  • UK

Аз ако бях,и аз скачам пред влака направо...не мога да повярвам как на детето нищо му няма...слава богу,де!

# 157
Леле, ужас  Shocked Горката жена, кой знае какво е изживяла. Добре, че е оцеляло детенцето.

# 158
Ужасно е...............
Ние нали сме в планината и улиците ни са много стръмни и със завои, зад които следва пропаст. Първите месеци, след като се роди Андреа, постоянно имах видения как количката ми се изплъзва от ръцете, набира скорост по наклона и изхвръква в някой ров. Rolling Eyes Търсех си нещо средно между гривна и белезници, с което да си закопчавам количката за ръката. Симоне ми се подиграваше само. Crossing Arms
После свикнах, пък и слава Богу не сме имали инциденти с изпускане.

# 159
  • UK
Сестра ми като беше още бебе и пълзеше, един път нещо се изплъзна от погледа, допълзяла до седящата си количка, която стоеше на площадката на стълбите (стари циментови стълби). Някак си успяла да се покатери и оттам полетяла надолу по стълбите. По едно време чуваме рев отдолу, тя паднала долу, без нито една драскотина, само лека синина на челото. Нашите щяха да получат инфаркт, че и баба ми и дядо ми бяха вкъщи, съвсем паника настана.

# 160
  • la Città Eterna
dune, честит рожден ден и от мен!

Пожелавам ти здраве, късмет и сбъдване на всичките ти мечти!
Бързо и благоприятно разрешаване на проблемите в България!

# 161
Честит Рожден Ден  Heart Eyes
За Дюн Една Голяма Гушка Ще е Нужна...

# 162
dune и от мен честито!
Пожелавам ти най-хубавите неща.  Hug Hug Hug Най-вече много, много здраве   bouquet

# 163
  • UK
Dune, Честит Рожден Ден и от мен (пиша след полунощ, но се надявам да важи)   bouquet!

На всички останали приятна събота и неделя, аз съм както винаги вкъщи в търсене на работа- ако някой има нужда от качествено почистване на бани, кухни и всякакви вертикални и хоризонтални повърхности (с мои материали), готвене, уроци по английски, учител по Фейсбук- да свирка  Mr. Green

# 164
Аз съм наистина тъжна... няма го вече речника De Mauro... 
http://old.demauroparavia.it/index.php

Laughing
Някои от коментарите ме развеселиха доста..
Напр: me l'aveva fatto scoprire la ragazza che amo. tra di noi è finita e finisce anche qui

Общи условия

Активация на акаунт