107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Italia
Няма да вдигам скандали,фелпата се намери Party

Лени, Шеник_а дизел ли го гледате или газ ? А КаШкай_а ?

# 196
Каквото и да е ще е на gpl. Разходът на Кашкая и Сценик-ът  е горе долу еднакъв.
Аз май съм в началната точка- харесвам го тоя Кашкай и това си е.. Хем ми отива на габаритите  Mr. Green

# 197
  • Italia
Каквото и да е ще е на gpl. Разходът на Кашкая и Сценик-ът  е горе долу еднакъв.
Аз май съм в началната точка- харесвам го тоя Кашкай и това си е.. Хем ми отива на габаритите  Mr. Green

Ми Щом ти харесва няма какво да го мислиШ пове4е,мятай му се и това е. Party Wink Peace Twisted Evil
Аз определено не съм фен на Рено... Rolling Eyes

# 198
  • UK
Здравейте и от мен. Днес съм подчертано много, много giu di morale, отвсякъде ни искат някакви пари за сметки, поддръжка на газовата уредба, пристигнаха всевъзможни боллетте, aз съм без работа и се надявам да се обадят от едно място, ама моите надежди засега все остават неоправдани. Не знам кога беше последния път, в който съм се чувствала така безполезна. И най-лошото е, че от апатия започва нищо да не ми се прави, освен това и планове не мога да си направя, защото все се надявам отнякъде да се обадят и да съм на разположение...абе...да минава този период, че хич не ми се отразява добре.

Иначе UP вчера беше едно невероятно изживяване. PIXAR са гениални, разплакаха ме на няколко пъти- на анимационен филм (то аз тия дни и без това лесно се разчувствам де...), много беше хубаво.

# 199
  • Italia
Хей,Льоли,недей да униваШ така... Rolling Eyes Това с искането на пари отвсякъде е 4аст от играта,така,4е просто трябва да свикнеШ с него. Confused Мразя да отварям поЩата и да гледам банковите разпе4атки,Щото по4ти нон стоп има удръжки за някви сметки: телефон,ток,газ,спезе кондоминиали,вноската на колата,вноската за жилиЩето,интернет и кво ли оЩе не. #2gunfire 
За работата...какво да ти кажа,Ще се наложи да имаШ малко търпение. Не можеШ ли междувременно да даваШ уроци по английски на де4ица или неЩо подобно,колкото да ти влиза някое евро? newsm78

# 200
  • UK
Да,знам, въоръжила съм се с търпение, но все ми се иска нещичко да си осмислям деня...Точно си мислех да пусна една обява насам-натам за уроци по английски, питаха ме веднъж дали искам да давам уроци по математика на едно момче в гимназия, ама аз с математиката не съм много добре, винаги точните науки са били слабата ми страна, така че йок  newsm78...както и да е, все нещо ще излезе, Паоло вечният оптимист е уверен, че скоро ще ми излязат 100 оферти. Аз и на една съм съгласна де Simple Smile Само да спрат да пристигат тези сметкиииии...

# 201
Льоли, не унивай ... Търсиш отскоро, периодът е доста труден, няма да стане бързо, а и във Форли не се прескачат професионалните възможности - градът е от селски тип и т.н, знаеш си. Бенет Форлимпополи почти винаги търсят ( супера) до колкото знам, Майолике също можеш да обиколиш  ... Декатлон търсиха  млади хора преди време... сега не знам, опитай по такива места. Марко Поло, Медия уорлд, виж в Мега Форли ...
 Подготви си едно СВ и ги обиколи. Ако ти се работи такова нещо , де.

Сметките, ах сметките) На нас вчера ни дойдоха 200 евро ток юли-септември ... сигурно заради климатика...
Всеки ден има нещо, но няма как. Как пък никой нищо не ми дава ей така ... Щом почнах и аз да гратвам Грата е винчи по 2 пъти седмично.. мъжът ми играе тази за пенсията.. изобщо всичко живо около нас играе на някакви лотарии, някакви числа се целят ... лош знак.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:44 от 10cent's

# 202
Здравейте мацки
Надявам се да можете да ми помогнете . Интересува ме нискобуджетна авиокомпания  от Венеция за БГ и за Испания.
Благодаря предварително за информацията.

# 203
  • UK
Льоли, не унивай ... Търсиш отскоро, периодът е доста труден, няма да стане бързо, а и във Форли не се прескачат професионалните възможности - градът е от селски тип и т.н, знаеш си. Бенет Форлимпополи почти винаги търсят ( супера) до колкото знам, Майолике също можеш да обиколиш  ... Декатлон търсиха  млади хора преди време... сега не знам, опитай по такива места. Марко Поло, Медия уорлд, виж в Мега Форли ...
 Подготви си едно СВ и ги обиколи. Ако ти се работи такова нещо , де.

Сметките, ах сметките) На нас вчера ни дойдоха 200 евро ток юли-септември ... сигурно заради климатика...
Всеки ден има нещо, но няма как. Как пък никой нищо не ми дава ей така ... Щом почнах и аз да гратвам Грата е винчи по 2 пъти седмично.. мъжът ми играе тази за пенсията.. изобщо всичко живо около нас играе на някакви лотарии, някакви числа се целят ... лош знак.

Вече не помня всичките места, където съм си оставила CV-то, все се надявам, че ще се обади някой някога, пък засега нищо. Maй ще почвам и аз да кисна по табакериите и да играя, поне за сметките. Собственикът ни направи огромен жест и намали наема с 10 евро... #Crazy

Колко е тъмно днес, почти като нощ, време само за сън и за черни мисли. Много ми се ходи на някакъв спорт, ама май и от този разход трябва да се огранича.  Но хайде стига депресарщина Simple Smile Имам нещо да си призная- вече 2-3 дена гледам Uomini e Donne следобед. Много е тъпо, но ме забавлява...май съвсем ударих дъното  Mr. Green

# 204
Здравейте мацки
Надявам се да можете да ми помогнете . Интересува ме нискобуджетна авиокомпания  от Венеция за БГ и за Испания.
Благодаря предварително за информацията.

за софия има полет на  wizz air, но от тревизо
за испания има полети на  vueling

4ао

# 205
Льоли, стискам ти палци...
Ние снощи освободихме жената.  разбира се не мина леко, чухме какви ли не проклятия, ако всичко се сбъдне ще бъдем болни , разорени и бездетни ... че и цялата ни рода до 9то коляно.... ужас нЕкъв ни чака .. съвсем скоро...

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:39 от 10cent's

# 206
Имам нещо да си призная- вече 2-3 дена гледам Uomini e Donne следобед. Много е тъпо, но ме забавлява...май съвсем ударих дъното  Mr. Green

Льоли, драга, дръж се! Joy Не си ударила дъното, но си близо. Като почнеш да пращаш смс-и на Амичи - това вече е дъното. Laughing
Не се ограничавай от спорт. Физическото натоварване лекува и гони депресията. Ако сега нямаш средства за абонамент, тичай в парк, по улиците.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех в търсенето на работа. Hug

Ние също сме в баданте-драма Rolling Eyes Нашата жена само след 10 дена стаж ни сервира, че не се чувства добре и си тръгва. Ние вече цялото семейство сме пред инфаркт, понеже свекър ми бавно, но славно дърпа единствено назад и без баданте сме за никъде...
Най-абсурдното в цялата история е, че жената няма проблем с болния (свекър ми), а абсолютно не може да понася свекърва ми. ooooh! Laughing То е толкова трагично и абсурдно, че чак е смешно.
Ако не ме видите онлайн в близките 2 седмици, палнете една свещичка за мен.

# 207
  • UK
Не ви е лесно и на вас. Тоест на никого. Извинявам се, че се оплаквам и благодаря за съветите  Hug.

Не си ударила дъното, но си близо. Като почнеш да пращаш смс-и на Амичи - това вече е дъното. Laughing
Joy Днес май ще пропусна Uomini e Donne. Почвам да чистя- това ми е спорта- тъкмо да не слушам глупости, че ще ми обеднее речника. Като си помисля, че преди две години с един разговорник и от тия ТВ програми учих италиански...чудя се как не проговорих с някой южняшки акцент  newsm78

# 208
аз когато бях в процес на търсене на работа гледах сабрина вита да стрега в 4 и двайсе  Mr. Green    Joy
дръж се и успех  Laughing

# 209
  • в едно миланско село
Имам нещо да си призная- вече 2-3 дена гледам Uomini e Donne следобед. Много е тъпо, но ме забавлява...май съвсем ударих дъното  Mr. Green

Льоли, драга, дръж се! Joy Не си ударила дъното, но си близо. Като почнеш да пращаш смс-и на Амичи - това вече е дъното. Laughing
Не се ограничавай от спорт. Физическото натоварване лекува и гони депресията. Ако сега нямаш средства за абонамент, тичай в парк, по улиците.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех в търсенето на работа. Hug

Ние също сме в баданте-драма Rolling Eyes Нашата жена само след 10 дена стаж ни сервира, че не се чувства добре и си тръгва. Ние вече цялото семейство сме пред инфаркт, понеже свекър ми бавно, но славно дърпа единствено назад и без баданте сме за никъде...
Най-абсурдното в цялата история е, че жената няма проблем с болния (свекър ми), а абсолютно не може да понася свекърва ми. ooooh! Laughing То е толкова трагично и абсурдно, че чак е смешно.
Ако не ме видите онлайн в близките 2 седмици, палнете една свещичка за мен.

пропуснала съм, 4е и ти си с такива проблеми  Embarassed
сори, зна4и  Hug

няма да се излагам да казвам 4е италианския го нау4их (първона4ално, де) с гледане на теленовели и соуп опери  Rolling Eyes
рете4, който е тук от пове4е време знае, беШе 24 4аса с такива програми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт