145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Бонджорно.

Баси какъв дъжд се лее тук. Започнахме да ковем ковчези....
Ха, ако успея да се доредя до  Квеле, Татянка ще има един сладолед от мен другата пролет  Wink

Тортуна, вече са ти казали, но и аз ще издудна
1) обаждаш се и настояваш, умоляваш, мрънкаш, викаш, крякаш докато те наместат някъде - един преглед е 20 мин. или
2) просто отиваш в праксиса с една дебела книга и висваш докато те вземе - може да откараш по-дълго, но не вярвам някой да откаже преглед на бременна Peace
Лека бременност.

# 466
Ами аз ги отварям страниците на Квеле - не винаги от раз, но се отварят. Ти защо не отиваш в магазина йм?  Wink

След малко отивам на лекар, че не се трае вече. И двата ми лекари ги няма  ooooh! и тази дето е заместничката е известна с дългото чакане  Tired Предупредиха ме че са давали 11 допълнителни термина тази сутрин  Crazy Казах йм че за точно 5 минути мога да бъда при тях, да се обадят като видят пролука, че се съмнявам че съм немалко заразна  Confused

# 467
Ами аз ги отварям страниците на Квеле - не винаги от раз, но се отварят. Ти защо не отиваш в магазина йм?  Wink

Хахахаха. Знаеш ли сутринта каква навалица беше отпред? ОМГ! както е модерно да се възкликва, все едно, че мъже без пари раздаваха. Цялата улица беше задръстена от автомобили, а метростанцията беше като първомайска манифестация... Whistling ooooh!

# 468
страниците се отварят, но трябва много търпение и да рефрешваш от време на време  Wink

# 469

Хахахаха. Знаеш ли сутринта каква навалица беше отпред? ОМГ! както е модерно да се възкликва, все едно, че мъже без пари раздаваха. Цялата улица беше задръстена от автомобили, а метростанцията беше като първомайска манифестация... Whistling ooooh!

Хахаха, добре че ми каза, да знам къде да пратя мъжО ако не слуша  Mr. Green

# 470
Мажду другото в събота минахме през Инголщад-вилидж. Препоръчвам с две ръце на живеещите в околността - мястото е супер за разходка и пазаруване. Цените са един път и то без да са започнали Коледните разпродажби Peace.

п.п. Добрах се до Плеймобилските гадинки... Laughing

# 471
Урааа, сладолед, сла-до-лееехеед!  Party

# 472
Имаш го. Laughing

Аз да питам -за Николаус подарявате ли играчки или само сладки неща и плодове? Щотоаз играчки не подарявам - най-много някаква джунджурия(пръстенчета, нови шнолки и пр.), но тукашните майчунгели купуват разни подаръци за една камара пари още от сега за 6.12 и започнах да се замислям нещо грешката в моят телевизор ли е или що...

# 473
ние също сигурно имаме грешен телевизор, защото не купуваме , а бастелваме картички на цветен картон с цветна хартия и стеньоли от шоколадови яйца, както и блесящи орехи (делиш на 2 вадиш ядката , залепяш с една връв и боядисваш с блетящ гел ) и добавяме по едно малко шоколадово нещо  Wink вече имаме 4 картички . ще насмогнем ли - не знам.
Но фенера ни от тиква стана разкошен  Wink

# 474
Нашия фенер от тиква пък мухляса  Crossing Arms

Аз подарявам играчки за Никулден, или по-точно една. Честно казано иначе няма как да пласирам всичките играчки, които съм купила  Embarassed Другата седмица дори ще празнуваме имен ден поради същата причина  Whistling

# 475
Аз подарявам играчка на моето си дете. Аз си помислих, че питате за подаръци на приятелчетата.
И не ме плашете моля ви - Никулден не може да е другата седмица. Какъв имен ден? Какви подаръци ?

# 476
Никулден е на 6ти декември. Но моето дете има ИД след една седмица.

# 477
Никулден е на 6ти декември. Но моето дете има ИД след една седмица.

Кога? По немски или бг календар? Че имам и аз една Милена да я изненадам  Laughing

Днес Ноеми беше за първи ден официално на ясла - минало е страхотно, играла, яла, спала - взех си я в 14ч наспана и весела  Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:17 от Майра

# 478
Момичета някой може ли да ми каже как са колачета (мекици) на немски, в речника пише Krapfen, а в интернет същата дума я показва като понички ooooh!

Hug

# 479
На 8ми, Архангел Михаил се празнувало  Wink

Момичета, в събота купихме ново столче за кола за Милена - точно това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.15.07/1778929  За жалост се оказа че не става много-много в нашата кола, катарамата на колана едва я уличим, много трдуно закопчаваме детето и още по-трудно я откопчаваме  Sad Проблемът е, че магазинът не взима столчета обратно в никакъв случай  Sad Ползано е точно един ден. Някой има ли интерес към него?

Общи условия

Активация на акаунт