145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Момичета уговорих си нов час - понеделник, 9.11 следобед. Като мине всичко ще пиша. Стискайте палци бебчо да има пулсче.

# 496
Милена е с остър цистит  Cry Пробата бъкала от бактерии и нам си кво, ужас. В петък ще имаме яснота кой е точният причинител, до тогова стандартен за такива случай АБ с предупреждение, че може да се окаже не точния  Tired  Сега имаше и капки кръв...ужас, милото дете  Sad

# 497
Оле Татяна, горкото Миленче  Praynig ДАно се е верния АБ и скоро е по-добре.

Гея хайде да ви напускат тези вируси вече.

Тортуна всичко ще е наред, спокойно  Hug

Аз стягам малко багаж. Ще ходим да видим какво прави Фрайбург и дали му е мъчно за нас. Mr. Green

В наща градина 2 деца са с температура, а вчера на род. среща стана дума дали ако има повече болни деца от грипа, ще я затворят. НАдявам се, че е само температура без друго  Praynig При ваще ясли, градини как е? Ще обявяват ли грипна ваканция?

# 498
Петка, ама малката тръгна ли на ясла в крайна сметка Shocked Не съм разбрала аз - кажи как е при нея.

При нас не казват нищо засега - вчера като взимах малката си бяха бая деца - да не кажа пълен състав, че не ги броих Laughing

Татяна,  Hug дано бързо се оправя!

Аз съм на вълна издирване на лампи за фенерите. При Ноеми пишеше, че искат да носим..при Ясмин нищо - вчера едва издърпах на едната учителка думите от устата ooooh!

# 499
O Mайра ние вече 1 месец завъртяхмe. Много добре и се отразява. ПОчна даже няколко неща на немски да ми говори. Преди ми въртеше главата и викаше не, не, не. ВЕче е почнала по немски да върти и ми вика nein, nein...  Mr. Green
Иначе страховете ми със спането бяха напразни. Явно в яслата се спрвят досто по-добре от нас в къщи  Close. САмо първия ден се е сърдилa 5-10 мин, а от тaм нататък заспивала веднага. Но явно и е баq скапана, защото тя се буди около 6 сутрина и до 12 май и идва доста без сън.
Дано и нататък продължава така и да и харесва  Praynig
При нас пък май няма да има Мартинсфест  Sad Странно щяло д било само с 12 деца да правят обиколка, пък и не били сигурни с Яна и Паул (другото детенце, което е колкото Яна) дали ще успеят да направят нещо или повече ще развалят  Laughing

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 14:07 от Петка

# 500
Татянка ужасно е това с Милена, дано да е правилното лечение. Стискам палци Hug
А след АБ няма ли да й изпишат пребиотик?

Пожелавам на всички да са здравички Heart Eyes

# 501
Tатяна, дано Милена се повлияе бързо от лечението.  Praynig

Майра, вчера гледах в Кауфланд, че има пластмасови пръчки с лампичка за фенерите / ние купихме такава, но от Шлекар/, имаше и свещи.

Нашият Латерненфест беше вчера. Не случихме много на време, валеше ситен дъждец и духаше вятър, но децата бяха доволни. Бързо приключихме, за около 1 час с хапването и пийването. Не знам какво слагат в детския пунш, но вкусът му беше  Sick.

В градината днес са били 12 деца в групата на Марина. Има доста болни, но за сега не са казали нищо за ваканция. Не ми се иска да я спирам, защото ходи с голямо желание. А Алекс вчера го заведох за пръв път на Spielkreis. E, толкова щастлив не съм го виждала - смя се с глас, закача се с децата и майките. Във вторник ще обикаляме с малките селото, но трябва да “ремонтирам“ фенера на Марина, че от дъжда се разлепи.

# 502
При нас може да има болни, но нали не ги забелязвам  Sunglasses не знам колко са. Душичко няма пукнат сопол (чук-чук).
Татяна - давай кисели течности повече - чай с лимон и подобни. В минимал има сок от кренбъри (как е на немски не ми е ясно) но съм чувала, че е с много добро действие. Успех.

# 503
При нас няма обявена грипна епидемия!Утре сутрин сме на разговор с учителките и директорката за адаптацията на детето(всички родители на нови деца в градината имат такива термини).Тогава,ще разпитам подробно какви мерки взимат за предпазване от вируси и болести(ако взимат такива въобще де).В детската,повечето деца подсмърчат.Моeто също.Аман!
Майра,аз купих пръчка с лампа от Кауфланд,има ги почти навсякъде в детските магазини за играчки.Аз утре следобяда с детето ще правя фенер в градината.
Сещу вируси,сега спретнах няколко коктейла от плодове  Simple Smile,да видим малкия дали ще пие.
Татяна,някъде бях чела тук във форума тема за мако дете и цистит,виж в здравният подфорум.Зная че помага чай от мечо грозде,друго  вече е дали може да се дава на малко дете!Дано скоро се оправи!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 15:38 от Sesiliq

# 504
Татянка, много гадно Confused. Бързо оздравяване на ситнежа Hug
п.п. За да я облекчиш при пишкане  докато подейства АБто, ако искаш пробвай да я "накиснеш" в отвара от Perücken-Strauch или лайка.
Сокът от боровинки дето жабата го е писала също действа супер при цистит Peace

Добрден!

# 505
  • Am Dorf (BB)
Татяна, препоръчвам с две ръце Altapharma Blasen- und Nierentee http://imagesb.ciao.com/ide/images/products/normal/629/product-7751629.jpg (опаковката е такава и се продава в Россман). Доста бърzо действа...

# 506
как е клеева тинктура на немски?

# 507
Аз съм купила танктура ,като на кутията пише Prpolis Hanosan tropfen-мишунк е на прополис и етанол.http://www.hanosan.deprodukte.aspx?productID=146 - аз купих това шише,но със сигурност има много др.фирми производители.

# 508
cranberries sok pomaga mnogo za cistit i bakterii v urinata i za bremenni, v bolnicata v Anglia koiato biah tova e purvoto neshto koeto ti davat pri cistit

# 509
този прополис не бил за деца под 12 г.
http://www.sanicare.de/productimages/hashed/2/3/9/2392240p.pdf?partner=entero

Общи условия

Активация на акаунт