145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Домашен лекар за кой част на града?

# 241
аз имам българка доашен лекар, но е извън мюнхен, обаче зависи къде живеете. лично аз съм много доволна, да видим гея след като отиде какво ще каже по въпроса. мъжът и пък е зъбар.

вечке, браус.

# 242
Вечке, нахитряла си. Обаче съм сигурна, че можеш и по-добре Wink.

# 243
Вечке, нахитряла си. Обаче съм сигурна, че можеш и по-добре Wink.
Нали трябва да има накъде да катеря? Mr. Green

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Мато, за сега на първо четене я харесах само от телефонен разговор. След като каза, че живее и наблизо до нас, още повече я харесвам Mr. Green А след днешната тъпотия в праксиса, сигурно ще съм й фен до гроб, щото се разбрахме от 3 приказки за нещо, дето моря праксиса от 1 месец Crossing Arms
А съм на метлата и готова да убия някой - детето е с левкоцити и двойно подсигурени бактерии в урината и тея ми вдигат рамене, не искат да решат какво правим и тепърва се сетиха да си я изследваме още веднъж, а аз се моля за тея неща от месец #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто нямам думи....

# 245
Препоръчайте ми добър гинеколог в Мюнхен,няма значение в коя част на града
 Simple Smile

# 246
Сали,аз ходих тук http://www.gyn-lmc.de/.
Аз усилено ,супер бързо,лесно.......ха сега трябва да видя къде да ги складирам.Бубето,благодаря за идейката!  bouquet

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:42 от Sesiliq

# 247
jiveem tochno do BG restoranta

# 248
  • в сърцето на един мъж...
Аз ходя тук - http://www.frauenarztpraxis-maier.de/team.html

# 249
МГМ, радвам се на наивността ти да вярваш, че причината да не вземат другата жена е букетът. Той е шантажът, измислената причина. Истинската сигурно се крие я зад парите, които е искала, я заради самочувствието, което не всеки работодател добре понася. Wink

МилатаМила, успех в Мюнхен и с кирилицата! Wink

Гея, жалко, че се е стигнало дотук! Дано намерите бързо решение! Да нацелуваш чаветата!

Аз ви напускам да не ви заразя с някой бацил. Апчих!

# 250
Уважаеми дами, държа да отбележа, че от днес и благодарение на видният италиански учен Пиеро Лоренцони за мен терминът "компотено време" придоби съвсем нов смисъл.
Дори обмислям да си подменя ник-а с "Ошаф" Whistling

И да попитам нещо - попаднах в нета на разни оригинални библиотеки. Някой засичал ли е нещо от този сорт по тукашните мебелни магазини?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:45 от surfline

# 251
Аз услилено вакумирам,супер бързо,лесно.......ха сега трябва да видя къде да ги складирам.Бубето,благодаря за идейката!  bouquet
Радвам се, че ти ти харесват пликовете  Simple Smile
Сърфи, и на мен ми харесаха библиотеките, но не съм виждала тук, за съжаление...
Гея, дано Мила скоро да е здравичка  Heart Eyes

# 252
# 253
  • UK
МГМ, радвам се на наивността ти да вярваш, че причината да не вземат другата жена е букетът. Той е шантажът, измислената причина. Истинската сигурно се крие я зад парите, които е искала, я заради самочувствието, което не всеки работодател добре понася. Wink
Не, няма нищо общо с това, наистина. Просто букета й не беше хубав, аз никога не бих си го купила, хартията му не беше на мястото си, цветето се губеше в зеленини някакви... Не е поставяла условия за пари, парите са написани в обявата и не подлежат на договорка, самочувствие не е демонстрирала, жената си каза за кого е работила и какво е правила. Simple Smile Просто не й харесаха букетите. Simple Smile

# 254
Добро утро!
Намерих в маркета едно полезно списание,ето го онлайн: http://www.guter-rat.de/geld/index.html.Има съвети за здравните каси,детските,лекари т.н. Още не съм го прегледала подробно де.
Утре отивам да си взимам документа за А2 ниво по немски  Embarassed .Много ме е срам.Не успях с B1 и в същото време така ме е яд,защото на изпита ме е провалило писането на писмото. Sick .Сега за мен следва още 3 месеца курс.Проблема ми е ,че зная горе-долу граматиката,но трудно прилагам наученето говорейки.Адски се ядосвам,вече 2 години и половина съм в DE ,а само прости изречения правя  Embarassed.Дано сега ми тръгне ,като дечко е на детска и имам малко повече време.Оплаках се рано,рано .  Embarassed

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 11:25 от Sesiliq

Общи условия

Активация на акаунт