145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Татяна, вдигали ли са ви цените на тока Thinking 

Ама ние имаме 2000 кв/ч повече консумация!  newsm78  Обадих се на електричар, трябва да намерим причината  Thinking

Татяна нямаше ли нещо, че вие отчитате нещо, бабата и тя своето и като цяло за къщата се получава повече от сумата на двете и тогава ви разделят разликата?
Да не би някой да си е сложил някакви ел. уреди в мазето или ?? абе може и грешка да е на ел. компания. Дано .

Брей, как помниш  Shocked Да, имаме такова чудо но то касае само газта. Там също ни искат да доплащаме 490евро  Whistling но трябва да видя колко е нашия дял и колко на бабата.
В мазето никой няма достъп, само ние. Там са и електромерите, та не може бабата да е крала ток от нас  Laughing

Консумирали сме повече топла вода. Имаме голям бойлер, но той е с газ. Не би трябвало това да се отразява в 2000кв/ч повече ток.  Thinking

# 346
аз не помня за вас, мисля така е на всякъде , където има общи части. Другото, което може да е , е предни години да не са засичали точно и сега да приравняват. другото е бабата да не плаща и да ви пишат на вас ??? Или пък може просто да са ви пратили погрешна сметка... някой заспал служител написал една нула в повече ...

# 347
Бубето,ето рецептата:
400g Mehl
200g Salz
4 Eßl Alaunsalz(Apotheke)
3 EßL. Öl
1/2l kochendes Wasser
Правих тест след Schritte 6.Има критерии за всяка задача и по тях определят брой точки.Обърни внимание на гърба на някои от ученбниците ще видиш,че за 1 и 2 дават А1,за 3 и 4 А2 и за B1 5 и 6.
И аз прекъсвах курса,по време на 5 -ти модул се местихме.Няма проблем да продължиш.Ако отиваш в училище различно от това в което си започнала,поискай да ти направят документ в който да пише от кога до кога си била на курс,кои модули си минала и колко учебни часа имаш.
Ива,не си сама !Моят пич, казва на всяка 2-ра дума не,сякаш да се застрахова ако нещо не му изнася.Нямам идея как да се справя,дано периода отмине скоро.
За адаптираните млека -  Милумил и Аптамил .
Аз по никое време съм се наканила да чистя стъклата в къщи.  ooooh!

# 348
аз не помня за вас, мисля така е на всякъде , където има общи части. Другото, което може да е , е предни години да не са засичали точно и сега да приравняват. другото е бабата да не плаща и да ви пишат на вас ??? Или пък може просто да са ви пратили погрешна сметка... някой заспал служител написал една нула в повече ...

Общи части нямаме. И проверих коло са засичали/записали, няма грешка  Sad

# 349
  • Немция
Татяна, много неприятно! В този случай трябва да проверите на какво се дължи разликата.
И на мен днес ми е крив ден, дано другата половина на деня се пооправи.

И в родилното, в което бях се предлагаше Хумана и Хипп, а бибероните- на НУК. За качеството на млеката не мога да изкажа мнение. Интересно дали Щифтунгварентест ги е тествал?

# 350
Сесилия, благодаря.
Татяна, дано се изяснят нещата.

# 351
  • München/Stara Zagora
ooo не това е върхътhttp://vbox7.com/play:4ae483a1 Joy

# 352
Уф! Бия отбой за 13-16. Оказа се, че имаме компактни репетиции на 14 и 15 заради концерта на 18  ooooh!
Какво ще кажете за края на месеца или първия уикенд на декември?

Татяна, някакво раздвижване около повишения разход?

# 353
Татяна, някакво раздвижване около повишения разход?

Не, четох доста вчера по нета, оказа се че при доста хора го има този феномен. Чакам електричара да ми се обади и днес ще купя такъв уред който мери консумацията на даден уред.
Искаме електричара да провери всичко, да не би да има скрит дефект някъде. Намалих температурата на парното (на самото парно, не на телата), ще свикнем да изключваме уредите и не да стоят на стенд-бай и се оглеждам за нов доставчик. Поне догодина да няма такива неприятни изненади  Confused

# 354
Замества се вече с Weinsäure, zаЩото са докаzали, че Алаунzалц не е добра zа децата.

# 355
Здравейте на всички.Имам голям проблем.Съпруга ми е в Инглощад и има нужда от помощ за да се прибере тук.Моля ако някой прояви разбиране и иска да научи повече да ми пише на скайп y_radoslavov .Ще съм ви безкрайно благодарна.Надявам се на отзивчивоста ви.

# 356
alev, отчаяна,
извинявай за честността, но:
ако някой прояви разбиране и иска да научи повече да ми пише на скайп
не е адекватна молба за помощ.
Да, отзивчива съм, но нездраво любопитство няма да проява. Още по-малко по скайп.

Качва се мъжът ти на автобус/самолет и се прибира. Бих ти казала така на прима виста.

# 357
Това, което можеш да направиш е да се информираш в някой клон на Уестърн Юнион, кои са им немските партньори в населеното място, къде се намира мъжа ти. Изпращаш парите и мъжа си там, купува си билет за автобуса и се прибира. Надявам се, поне паспортът му не е откраднат?
Мъжът ти немски поне малко знае ли?

# 358
  • в сърцето на един мъж...
Отиваш в Алианц банката, те имат немски партньори и питаш как най-бързо може да изпратиш пари, така че мъжа ти да ги вземе. Другия вариант е да говориш с фирма, автобусна и да платиш ти билета от България, а той да се качи там, без да плаща нищо.

# 359
Другия вариант е да говориш с фирма, автобусна и да платиш ти билета от България, а той да се качи там, без да плаща нищо.
За тоzи вариант си помислих и аz, а вторият е, като иzпратя в поЩенски клон пари zа няколко часа са пристигнали, струва или 20? или 5% (zависи от сумата). Щом таzи въzможност я има от тук към БГ би трябвало да я има и от БГ насам. Попитай в поЩата.

Общи условия

Активация на акаунт