Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте милички  Hug
И да питам има ли и други ревящи в количките, и кво ще ги правим зимата, като е студено навън да се държат бебоците на ръце.Това ми е голям проблем. Стои 10-15-30 мин. в количката, и почва да реве и да се дере чак  Cry
Ох, и ние сме от този отбор, съвсем наскоро сложих лятната седалка в най-легналата позиция и положението е малко по-добро, там й омръзва след 15-20 минути вместо след 5-10...  Grinning Но днес се случи чудо - и сутринта и следобеда заспа в количката без да плаче, така както я возех - това не се беше случвало от 3 месеца насам, при нас това, което помага е да карам количката по гладък път, например асфалт, само така евентуално може да се унесе, като трябва да я возя поне половин час и на място, което не е шумно, въобще много сме специални  Simple Smile.
Иначе и ние заспиваме в 90 процента от случаите на гърда, като трябва да лежа до нея около час за да може да се унесе по-дълбоко и да пусне сама зърното, ако се опитам аз да го извадя, веднага се буди.
Ани Борисова, би ли споделила малко инфо за плуването за бебета, разбрах, че инструкторката Александра е в отпуск по майчинство поне до Март догодина, има ли някой, който я замества? Много искам да заведа Яна, но не знам къде и кога и дали вече не е късно. Благодаря ти!
Приятна вечер от нас!

# 541
Ами, не знам дали до март чак ще е в отпуска, миналата седмица се чух с нея по телефона и тя каза, че идните месеци смята да поднови част от занятията (между кърменията де), но доколкото разбрах ще е предимно за стари клиенти... Ще й звънна към средата на Ноември, заяото искам да я разпитам някои неща, та и за това ще питам, но доколкото бях чела е добре да се започне преди 6месеца на детето, не че иначе хич не става, но е много по-трудно май...

# 542
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!
Мен ме е налегнала някаква депресия от времето и многоооооооооото килограми,които нося,а нищо не правя да се отърва от тях,абе ooooh!

У австралийско много хубаво.Искам и аз,ама няма Mr. Green

За возенето милата ми Мина се вози в коша за новородено и не проявява претенции.Така ще е докато хептен не иска да седи вътре,а от март месец продавам Чикото и я слагам в Зап-а.

Вчера я водих на консултация и е придала 500 гр. само на гола кърма Mr. GreenТуй по форумски тертип Crazy

За космонавтите имаме всякакви и започнах вече да продавам,защото Георги ми вдигна скандал и Божи се уплаши.Тя не ни е чувала до сега да си повишаваме тон.Спирам с пазаруването точка.Според мен,обаче ще е по удобно да е отдолу с "чорапи",защото може и да си търсите ботушите по улиците Crazy

Малко несвързано,защото пия бира да стимулирам кърмата и да забравя,че съм дебела Crazy

Ето малко снимки на циганетата ми.
http://darboji.snimka.bg/children/mina-i-boja.436566

# 543
  • София
Ето ни и нас, изкъпахме се и тате и бебе  с е приспиват, аз съм почивка малко Wink
За космонавта имаме без крачоли и яке, което се закопчава,като торба отдолу. Ама нямаме ботуши Sad.

Да попитам мамите от София , От къде купихте толкова малки ботушки за бебчета и горе - долу на какви цени? newsm78
 В количката много обичаме да се возим, та мама се радва. Дано вашите бебчета да привикват по бързо с количките, че зимааа идее.
И аз ще следя за плуването на бебетата.Ани , т и си ни информатора. Wink
Ама времето е много гадно, от както го смениха е доста подтискащо.
Мека и лека нощ!

# 544
Добър вечер мацки  Hug
Ние преди около месец заменихме коша за новородено с летния, като слагам възглавничка под дупето сега съм го оборудвала с термо чувал, а пък имаме и космонавтче, така че сме подсигурени за зимата Wink
Оличка ботушки и по-високи кецове има в Джъмбо и са на прилични цени, аз купих едни много сладки, бели за 2 лв.  Crazy
Сискеее, ама много Убави твойто циганета ма и тез чупорогащи готини отде ги намери  Joy

# 545
  • Велико Търново
Сискеее, ама много Убави твойто циганета ма и тез чупорогащи готини отде ги намери  Joy

Мерси за циганетата Blush
От там дето ти си вя дупето,а пък аз ще има да си мечтая да отида Blush

# 546
  • софия
Сиске,циганенцата ти са големи хубавици.
Едното поне мога да го взема за снаха. Joy

# 547
  • Велико Търново
Сиске,циганенцата ти са големи хубавици.
Едното поне мога да го взема за снаха. Joy

Мерси Crazy
И двете давам Mr. Green

# 548
  • гр.Стара Загора
Здравейте кокони  4470
Ние днес голяма разходка му ударихме с Евелин че по едно време и с Делянка и Митко се видяхме ама то пък дъжд ни заваля бягай към универсалния магазин да вадим дъждобрани ,излизаме то спряло и направихме два тигела по центро и кой от където е  hahaha Joy hahaha
Но от утре казват че много ще се застуди и силен вятър ще има дупе да ми е яко че моята мома не обича домашния уют  Mr. GreenВсе навън да е  Thinking  ooooh!
Сисе момите ти са невероятни не веднъж съм го казвала и в началото сякъш не си приличаха ама сега ,малиииииииииии все едно една майка ги е раждала  tooth  Hug
За космонавта или ескимоса кой както го нарича имам 2бр. тип крачол и обущета от същата материя но имам и термочувалче на количката така че не се плаша от студа  Peace
А за обувчиците й съм маниачка по принцип на тема обувки,ботуши и маратонки така че е и Евитка е в кюпа  Peace
Возим се в летния кош на Buzz-а и е много доволна и щастлива защото всичко й е пред очите и на спокойствие клюкари но съответно обърната към мен.Аз също много съм зарибена по Зап-а и лятото мисля в такава количка да се вози малката пуканка
maeva0959,забравих да отбележа че Криси е невероятен в паяка,моята мома стои като изтокана вътре и веднага забива устата в играчките му й намира за голяма веселба да си чеши венците там но интерес към самия паяк ЦЪК.И за това сега ще преустановя престоя й там след 1 седмица пак ще пробвам тя сама ще си покаже кога  Peace
А и още нещо Сисе,ако сеньора те изгони обади ми се и аз съм с теб дори в неделя не си говорихме за това че съм пръскала пари за щяло и нещяло и най-вече мрънка за гардероба на Евита бил пълен с излишни неща които даже нямало да може да износи  smile3514 smile3512
Ами какво да направя то си ми е в кръвта Crossing Arms
Айде да спирам че се оляхххх  smile3506

# 549
  • Русе
Сиске, пу-пу много са сладки и понеже и моите са Убавци давай да уреждаме зестрата. Няма значение коя мома даваш или и двете. Ще бъда свекърва за чудо и приказ  Mr. Green
Мойто малкото се накрещя и заспа в ръцете на баща си. Аз съм поела голямото че и то болно  smile3511.
Аз пък не пазаря дрехи като невидяла. Предпочитам тия пари да ги вложим в нещо. Пък и като станат големи ще започнат с претенциите и тогава ще инвестирам в парцали. За сега необходимото и що-годе прилично.

# 550
  • Велико Търново
Аз пък не пазаря дрехи като невидяла. Предпочитам тия пари да ги вложим в нещо. Пък и като станат големи ще започнат с претенциите и тогава ще инвестирам в парцали. За сега необходимото и що-годе прилично.

Ти мълчи NaughtyТи нали се задоволяваш с почивка на Бора-Бора за кво са ти дрехи Mr. Green

# 551
  • София
Ауу, Сиске, аз пък, освен момите за снахи  Mr. Green, ти харесах много и спалния комплект, на звездичките. Какъв е?
Нашият юнак от един час е зазаспивал. Първо аз го приспивах, сега баща му е на смяна. Какво му е трудното като ти се спи да заспиш, не знам  Crazy

# 552
Какво му е трудното като ти се спи да заспиш, не знам  Crazy
Аааа трудно е  Naughty да не мислиш, че им е лесно на малчовците да уморят двама възрастни за нула бройки Joy Напълно те разбирам, и ние понякога сме така. Тази вечер обаче такива чаровни усмивки получавах докато го чаках да му паднат батериите  hahaha
Сиске убавици са момите  Heart Eyes Я кажи на какви занимания ходите?
Катя размечтах се като гледах снимките, искам и аз ранчо  Mr. Green
Креми аз разлика не виждам  Rolling Eyes
Ние в количката спим или мижаме като сме в движение, но спра ли за секунда и се ококорваме  Shocked И сме все още в зимния кош- не съм го повдигнала дори.
Малко несвързано,защото пия бира да стимулирам кърмата и да забравя,че съм дебела Crazy
И аз малко разхвърляно и несвързано, ама ще ме извините- аз даже и бира не пия  hahaha пък за дебелината не бях се теглила 2-3 седмици с надеждата да съм заслабнала, ама не  Mr. Green
Дени зарази ме с твойте сладкиши. Втори ден правя ябълкови такива и си ги изяждам почти сама  Mr. Green
Еми туй е от мен. Лека вечер и спящи бебенца Heart Eyes

# 553
Да се разпиша и аз преди лягане...
Felinke, синковеца ти прилича много на мъжа ти...а колко сериозно гледа, все едно ще продума. Hug
Сиске кифлите убиват рибата с тоалети!!! И ние се натискаме за Мина, ама не знам другите майки дали си дават сметка нашите синковци как ще им поддържат гардеробите на тез госпоИци Simple Smile Това се отнася и за нашата грацка Евитка, то не са рокли, то не са обувки, Heart Eyes
Евгени на Madam Stasita има уникална прическа! Страхотен е!  Hug
Лято и Тошето така ни разиграва. Голям зор това заспиване. Не стига, че почна да спи при нас на спалнята, ами и вече на ръце го приспиваме.
С всеки изминал ден взима все повече надмощие....чудя се до къде ще я докараме  newsm78

Ето една снимка на мойто диване да се посмеете малко

http://picasaweb.google.bg/loranholl/To6i#5397403129301229826

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 00:04 от loranholl

# 554
Привет от мен и Теди  Hug

Аз съвсем я изпуснах темата от 24 страница насам  Crazy ама какво да се прави Теди си сменя режима и докато се нагодя, не ми остава време за четене и писане...

Но  днес беше важен ден и не мога да пропусна да се похваля  Heart Eyes Теди опита първата си лъжичка пюре (картоф) вкусът не му хареса, но си го хапна на мама сладурчето  Hug утре пак...

Ето и малко видео материал, потвърждаващ думите ми  Mr. Green
http://www.facebook.com/video/video.php?v=105118462831825

А ето и малко нови снимки: http://may2009.snimka.bg/baby/bebcho-teodor-na-mama-galya1982.387930.15653466

П.П. Сиска, нямам думи за красавиците ти  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 02:17 от Галя1982

Общи условия

Активация на акаунт