Невинна - Честит рожден ден!Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!!!
Росита -Честито миличка, страхотна изненеда! Сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна булка с най-хубавото шаферче на света!!!

Фелина - При мен нямаше закъснения, по-добре вземи се обади на счетоводителката дали ти е придвижила документите или си провери директно ако имаш ПИК код.

Минолтичка, Джиджи-Биджи - честити зъбки!Да са много здравички и белички и останалите да излязат бързо и безболезнено.

Върнахме се от консултация - мерки и теглилки 7 кг. и 65 см. (+800 гр. и 3 см. - само на кърма сме
) и ни биха последния Пентаксим.
Малката толкова рева, че сега спи каталясана от рев 
Педито каза, че вече е време да я захранвам, защото и късното захранване не било хубаво.
Аз още се кумя...
, пък тя ми каза, че до следващата консултация трябвало да съм въвела всичко - пюрета, безглутенова каша, жълтък и сокчета.Какво ще кажете за жълтъка и сокчетата? А кога почват месните пюрета....
Оххххххх, извинявайте, ама много се обърках!Варненки, смятам да съм в Морската днес към 15 ч. , ако иска някоя мама да се обади!
Отивам,че ме зоват!!!
))
след това изцоква и цялата цица. Не можем да сварим да го изхранваме нашия синковец
. Купих пюрета от всякакви зеленчуци. Месните ми казаха да ги започвам едва, след като сме минали през всички зеленчуци ... Ще видим дали ще ги хареса всички, но щом картоф (който е най-безвкусен от всички) яде без проблеми ... След това ще започна да замествам следобедното хранене с безглутенови каши ...
от радост де......
Да имаш много късмет, любов и усмивки и да не се отърваш от здраве!

През 3 часа,като по часовник.Дано да се