Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
oli4ka честита годишнина- много семейно щастие и любов и заобиколени от детски смях  smile3525
Аничка-Баничка и нас ли това ни чака като започнем захранване smile3534

# 436
Да се разпишем и ние. Тъкмо се връщаме от разходка.
Оличка, честита годишнина. Желая ви още дълги години семейно щастие и хармония.
За столчетата - аз вече го показах нашето и определено съм доволна
За второ дете - да, а за трето - ако може, че след това първо секцио Sad Иначе ми се ще, засега Grinning
Аз да се похваля, че вече си имаме агенция за сватбата Grinning Много готини хора, мили и отзивчиви. И сега приготовленията започват Laughing
Хайде, Росита.... Да споделяме идеи, а омъжените ще помагат Wink

# 437
  • София
ЧЕСТИТА ви 5 годишнина Оличка!Желая ви много здраве в семейството и взаимност! Сватбеният ден винаги е красив спомен!
Малачика!Браво за агенцията!Всъщност всяка булка си знае най-точно какво обича и какво не! Те ще ти предлагат, а ти ще си избираш! Аз нямах агенция, но имах шита рокля по поръчка, хубав ресторант, професионален фотограф, ди-джей и беше наистина празник! После ме чакаше сватбено пътешествие в Париж и всичко беше супер романтично! Много държах да имам снимки на фона на живи цветя и зеленина! Някои от ритуалите не са ми по вкуса и ги прескочихме...като например сваляне на жартиер.......
Мийка! Успех с детегледачката и курсовете! Пиши как минава при теб!
Аничка! А това пюренце ти ли го приготвяш!? Много е сладка Алекс така омазана, вече копнея да си го храня и аз Божко с пюренца...с попари....
Днес бяхме на разходка и Божко се оглеждаше как падат листата Wink
Хубава вечер на всички!

# 438
Оличка, честита годишнина, бъдете много щастливи още дълги години заедно   bouquet  bouquet  bouquet
Столче за хранене няма да купувам, защото свекър ми се е заел да направи дървено, а за кола си купихме на Бебе Комфорт, ето такова .
Алекс  много добре реагира на песнички, но при музика или приказки не виждам някаква реакция. За второ дете определено искаме с мъжа ми, даже си мисля следващата година да започнем с опитите за още едно Майче, за трето ще си мислим по-нататък.
Малачика, браво, че сте си намерили агенция, а пък ние ще помагаме с удоволствие. За моята сватба направих повечето от нещата (шампанско, вино, кошничка, покани, украса, подаръчета за гостите), защото се оказа, че съм била доста капризна  Mr. Green и нищо от изброените неща не ми хареса и не можа да се въже с тона на събитието. Организирахме всичко за около 3-4 седмици, но само с това се занимах и нищо друго.

# 439
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала ама с моята къръщина ...
Компа се счупи и ходи на ремонт, та нямах възможност.От време на време ходя в мама за да включа скайп и да початя със стари колежки от академията и това ми беше нета  Cry Но сега уж всичко му е наред Peace
Ние с малката сме много добре. Тя си хапва добре и аз съм доволна от това. Следващата седмица ще става на шест месеца и сме на консултация да видим колко е пораснала малката кукла.
Това е от мен. Сега ще попрочета назад че много съм изостанала.
Чао и приятна вечер!!! Hug

# 440
И аз като Валчето не съм се включвала още тази тема, но бях на друга вълна...
Иначе съм добре, Рада също - расте и хубавее, както се вика. Heart Eyes
В момента набърках страхотно вкусен и уникално миришещ ябълков сладкиш. И на всичкото отгоре - лесен и икономичен. Wink
В къщи ухае направо Коледно, а това прави чудеса с настроението ми.
Ще се върна да попрочета, че я изпуснах темичката... кажи-речи и не знам изобщо какво се случва с вас напоследък.
Честито на всички с поводи, целувки на бебчетата и лека и усмихната вечер.

# 441
Добър вечер и от нас!
Днес ми е ужасно крив и мрачен ден! Надявам се утре да е различно  Flutter ... Но пък само като погледна и гушна Макси и сякаш светът се обръща  Hug
От днес той си има вече и стол за хранене, този Peg-Perego Prima Pappa:

Сложихме го вътре спреди малко, направо се губи вътре  Laughing Утре ще го храним там на обед!

madlena_bg80, слагате ли вече Алекс в новото столче за кола?
Хубава вечер от нас!

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 17:33 от Maria-Chiara

# 442
.........
madlena_bg80, слагате ли вече Алекс в новото столче за кола?
Хубава вечер от нас![/color]
Не сме я слагали още, защото ме притеснява, че не е достатъчно легнало положението на гръбчето, като в кошницата за кола

# 443
  • София
Честито на всички, които си имат нови придобивки! На Аничка за новите лещи и рамки!На Мадленка за столчето и на Мария Киара за столчето за хранене!
Ние от днес имаме ново гащеризонче  - грейка за зимата, а столче не си харесахме в Скай Сити и май ще си поръчваме онлайн......

# 444
  • София
oli4ka,честита годишнина! Всичко най-прекрасно като пожелание и най-вече обич!

katilias, добре дошла, радвам се, че си сред нас! В момента в който родих вече имах огромното желание отново да родя...живот и здраве още малко да се възстановя и ще чакам щъркела с пакета.
За книжките рядко чета, защото не проявява интерес, но обича да си играе с тях. А относно сбирките, аз сега научавам, че има в Сф за толкова малки бебоци... иначе случайно установих, че на Момчил много му харесват анимациите по хотелите, които са за по-големи дечица. Много се учудвах как ги гледа докато танцуват, пеят и играят и така откарваше много време спокоен (беше на 3 м.)

Богат избор на столчета за хранене има в baby Mall в арон - има мостри на всички които сте коментирали - косато, чико, пегперего и т.н...

malachika много хубави вълнения те очакват покрай приготовленията, хубаво е че споделяш и ние да се посуетим. Ние не използвахме агенция, защото не направихме типична сватба, а по-скоро семейно градинско парти - подписахме в кметството на Арбанаси, венчахме се в един от манастирите, а купона беше в една къща-музей и настоящ хотел с огромна градина, получи се страхотна атмосфера. Пътешествието щяхме да го организираме след това, но се оказа че съм бременна и все още не сме го осъществили. ЖЗ и това ще стане.

rosita все забравям да ти кажа - като видя Евелин и направо ми пълни душата.

сис, ровя ровя ровя и нищо интересно не изнамирам - хванах се за главата от цени, а насреща нищо!!! легло, ядене и пиене и туйто, направо не знам. Накрая хорото може и да е у нас. И да свалиш снимките от апарата, голяма си скръндза  Heart Eyes

Felinka много се смях с теб и пръскачката, голяма си терористка амаха  Hug

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 22:58 от Arksi

# 445
  • София/Варна
Оличка, още много години заедно!

Аз в момента стягам багажа и утре, живот и здраве, потегляме за Анталия. И понеже трябва да ни е интересно, ще пътуваме с кола, три дни. Ще видим малата как ще и понесе, засега най-далечната и дестинация е Варна.

# 446
Деска, много приятни емоции ви пожелавам в Анталия и лек път  Hug. Сигурна съм, че малката госпожица ще се представо много добре  Heart Eyes. Ще чакаме снимки  Laughing

# 447
Оличка Честита годишнина , още дълги години да се радвате един на друг.

# 448
Добро утро днес май аз съм най-ранобудна  Crazy

# 449
  • Велико Търново
Тц,не си Mr. Green

Деси,приятна ви почивка и лек път HugПравете много снимки Hug

Общи условия

Активация на акаунт