.Ние с Ивко бавно напредваме със захранването. Опитвал е само картоф и тиква, а вчера му дадох морков - но вечерта забелязах едни малки пъпчици отзад на раменцата му и малко надолу по гръбчето, едва забележими са, но нали го оглеждам и се шашнах. Та днес не съм му давала пюрета, дано да се махнат тия пъпки и дано не са били предизвикани от морковчето. Ама ще стане ясно по-нататък.
И аз да се похваля от срещичката с Маева, както и си очаквах - много готина мацка, много ми беше приятно. А Криско симпатягата пусна една скрита усмивка зад бибата и после си поспа доволно.
Честита половин годинка на Калин, Любчо и Велизар и честита месечинка на Иван /адашчето на моя син/. Да растат весели, лъчезарни и послушни малчугани.
И аз гледах снимките на мъниците, ами те като гъбки растат бързо и се променят. Всички са много сладки и все по-сладки ще стават.
Бобито, и аз вчера забърках един ябълков сладкиш (ама по друга рецепта) и сега почти го привършвам пред компютъра 
); чувам рънжене, дрънкане на играчки, като се върнах - той се извъртял на 180 градуса и ми се хили. Не е лесно, наистина
Да се оправя бързо малкият!
И днес се убедих, че по-инатливи от телците няма
Много хубава и семпла рецепта Аничка, като фен на кулинарията, виното и ябълките, ще я пробвам и аз. 
,и аз имам няколко кг,та се чудех какво да ги правя
,че са домашни и са мнооого вкусни.Сега ще пробвам и двете рецепти,и на Дени и Минолтичка и на Ани 

Нинка,утре ви чакам
И тя колко е пораснала