Козметиката на NUXE - 4

• 66 862
  • 504
  •   1
Отговори
# 300
Не,magnolia99,за околоо4ния Prodigieux.Ами не знам,аз харесвам козметиката на Нукс и продължавам да им ползвам нещата,но не знам защо така ми подейства специално този.Ина4е крема за лице от същата серия е добре,взех си ги в комплект с околоо4ния(който замина на боклука) и имам още малко от него.Той има някакви дебни 4астици,които се разтварят при допир с кожата и придава много хубав блясък след това,лицето някак си се озарява.Като свърши не знам на кой да се пусна.... newsm78
Аха,сега се разбрахме Wink
Оф,и аз се чудя кой околоочен да си взема,но първо тестерче задължително,че да не се набутам  Crazy
В предишната тема на Nuxe(ако не се лъжа) имаше много момичета ,които не бяха  доволни от околоочният Prodigieux-но най-добре да се пробва първо и така.....,че то хора различни,кожи различни Mr. Green
То4но така!

# 301
Здравейте момичета,нова съм във форума.
Моля за съвет - харесвам  и ползвам Нукс и искам да купя крем и за майка си.Моля помогнете ,кой да бъде .
Каква е разликата м/у емилсията и крема.Имам предвид Nuxe Nuxuriance.Дали е най-подходящия за жени над 50 г.
И друго само в аптечната мрежа ли мога да го купя- директно от вносителя?
Благодаря Ви за вниманието

# 302
Защо Нукс нямат крем с фактор!Сега лятото какво да ползваме Naughty

# 303
  • София
Това не става ли ? Има и други с SPF
http://www.pharmashopdiscount.com/nuxe/1028-nuxe-soleil-prodigie … ------------.html

# 304
  • Belgium
Момичета, някоя от вас да е ползвала тонизиращия крем за тяло на Nuxe?

Има ли някакъв ефект? Ето за този става дума:

# 305
http://www.pharmashopdiscount.com/nuxe/1028-nuxe-soleil-prodigie … ------------.html
Това мисля,4е е само с бронзиращ ефект,а няма филтър.Нека някой по-запознат се вклю4и да обясни!

# 306
Това мисля,4е е само с бронзиращ ефект,а няма филтър.Нека някой по-запознат се вклю4и да обясни!

Не виждам много добре на снимката ,  мисля че е този http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=30 ,
има и фактор / нисък / и лек цвят придава . Миналото лято  ползвах същия, но за тяло  ,има страхотен аромат на бисквити.

# 307
Момичета, ползвам крема Aroma-Vaillance. Изчаквам 10-15 минути да попие и после нанасям фон дьо тен и тук се появява проблема - фон дьо тена се хлъзга по кожата,няма попиване, все едно съм нанесла вода върху масло. Пробвах няколко пъти, но резултата е същия. Имате ли идея защо се получава така, или просто това не е моя крем? Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 308
Пла4олина,много ми е нисък този 10 фактор,най-малко 30 ми трябва на мен!
Мартинката,този крем е за много зряла кожа,ти на колко си?Да не би да не си го съобразила с възрастта си?Аз щях да направя тази грешка миналата година,когато една аптекарка ми каза,4е е за първи бръ4ки.Добре,4е не го взех и после потърсих информация и установих,4е е за дълбоки бръ4ки! ooooh!

# 309
Dilandii ,нямам дълбоки бръчки, на 41 г. съм. Ще пробвам с хидратиращ крем. Благодаря ти  bouquet

# 310
Ползвам крема Aroma-Vaillance/вече втора опаковка/ и нямам проблем със слагането на фон дьо тен-а.
Даже и не чакам да мине време,веднага нанасям.Явно си е до кожа.
Тъкмо си мислех да пиша тук и да се похваля с този крем и чудесния му ефект върху лицето ми/на 47 год. съм /.
Всички ми правят комплимент за свежия вид.Чувствам кожата гладка и бръчиците видимо заличени!
И при мен има изсветляващ ефект околоочния Prodigieux,но в никакъв случей не с ефект“очила“.
Много съм доволна и от двата крема и не мисля да ги сменям! Peace

# 311
magnolia99 ,мерси за споделеното.Ще се купува ексфолианта. Hug
Като ползваш маската непременно кажи как е.
И аз чакам да споделите за тоника?
муцка,ползвах маската с трите рози вече 4-5 пъти някъде,много съм доволна,изчиства много добре  кожата,после изглежда по свежо и "светло" лицето Peace
Миризмата не е много  Confused(аз като се намазах за първи път и вече бях в очакване да ми заухае на букет от рози Heart Eyes,но уви),но това няма значение,важното е да върши работа и да сме доволни.
Ти нали ползваше и пяната с трите рози-измива ли добре,пени ли се,а как ухае Blush?(както виждаш имам мания с миризмите Laughing)

# 312
От няколко дена си мия косата с шампоана на Nuxe,и мога да кажа ,че е доста добър,измива много добре,и ми прави супер обем на моята тънка и рядка коса.
Само ,че не е никак икономичен-много бързо намаля количеството Rolling Eyes,за съжаление.

# 313
magnolia99 ,мерси за споделеното.Ще се купува ексфолианта. Hug
Като ползваш маската непременно кажи как е.
И аз чакам да споделите за тоника?
муцка,ползвах маската с трите рози вече 4-5 пъти някъде,много съм доволна,изчиства много добре  кожата,после изглежда по свежо и "светло" лицето Peace
Миризмата не е много  Confused(аз като се намазах за първи път и вече бях в очакване да ми заухае на букет от рози Heart Eyes,но уви),но това няма значение,важното е да върши работа и да сме доволни.
Ти нали ползваше и пяната с трите рози-измива ли добре,пени ли се,а как ухае Blush?(както виждаш имам мания с миризмите Laughing)

Аз съм ползвала пяната, измива добре, пени се, но не много, няма някакъв особен мирис.

# 314
Аз да питам за олиото,как то4но се ползва за коса?Може ли като маска,мажеш,стоиш малко и миеш после,или е на принципа на кристалите за коса.? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт