Козметиката на NUXE - 4

• 67 110
  • 504
  •   1
Отговори
# 75
  • Countryside
Моята се изпъна  Mr. Green До края на седмицата я чакам да я хване липсата  Mr. Green

# 76
Моята се изпъна  Mr. Green До края на седмицата я чакам да я хване липсата  Mr. Green

Очаквайте скоро такава снимка от мен  Shocked  http://medical.bg/media/articles/Image/brs.jpg
За да не е спам  Wink  - тази ролка не я подаряват при покупка на два противостареещи продукта  Thinking -  нали?

# 77
  • Countryside
Не, подаряват несесер с мини продукти. Ако купиш 2 противостареещи продукта има коректор  Wink

# 78
Не, подаряват несесер с мини продукти. Ако купиш 2 противостареещи продукта има коректор  Wink

Като каза мини продукти и се сетих - в една аптека видях такъв и питах момичето /което се правеше че разбира много/ за цена или как може да се получи - а тя ми каза - че го давали по лична преценка  #Crazy newsm78 и по-точно нейна  Wink  Mr. Green .

# 79
  • София
Привет и от мен. Позволете ми да се включа с въпросче за ето това кремче: Contour des Yeux Prodigieux®. На 26г. съм, вече имам бръчици около очите. В аптеката силно ми го препоръчаха, но искам да чуя мнението ви за него. Ако има нещо по-добро на NUXE, което да подходящо за сезона, с удоволствие ще ви се доверя. Също така ме интересува дали ако си взема крем за лице на дадена фирма е желателно крема за около очите да е на същата фирма?
Благодаря и за отговорите  Hug

# 80
Привет и от мен. Позволете ми да се включа с въпросче за ето това кремче: Contour des Yeux Prodigieux®. На 26г. съм, вече имам бръчици около очите. В аптеката силно ми го препоръчаха, но искам да чуя мнението ви за него. Ако има нещо по-добро на NUXE, което да подходящо за сезона, с удоволствие ще ви се доверя. Също така ме интересува дали ако си взема крем за лице на дадена фирма е желателно крема за около очите да е на същата фирма?
Благодаря и за отговорите  Hug

На мен лично въпросното кремче не ми допада Confused, идва ми мазно. Но, ако твоят околоочен контур е сух, може би ще ти хареса Peace Дават го против финни линии и подпухване, дано другите момичета се включат с отзиви действа ли anti age Mr. Green или не Wink
Не е задължително кремът за лице и околоочния да са от една серия или на една и съща фирма Peace Въпрос на личен избор.

# 81
  • София
kiora, благодаря за отговора ти! като текстура не ми идва мазно, но по отношение на anti-age ефекта имам известни съмнения. Все още е рано да преценя, но ще споделя при всички случаи. Иначе е време да си взема и подходящ за сезона дневен крем, но още съм в процес на проучване, ще следя темата!

# 82
  • Countryside
kiora, благодаря за отговора ти! като текстура не ми идва мазно, но по отношение на anti-age ефекта имам известни съмнения. Все още е рано да преценя, но ще споделя при всички случаи. Иначе е време да си взема и подходящ за сезона дневен крем, но още съм в процес на проучване, ще следя темата!
Аз не видях анти-ейдж ефект, това може би е единствения продукт на Нюкс, който ме е разочаровал. Нищо особено не е: крем, като крем, нито избистря тъмните кръгове, нито има анти-ейдж. Ама и аз нямам бръчки около очите, само на долния клепач едни фини, ама гледам повечето хора ги имат, дори тийнове  Thinking

# 83
  • София
Блазе ти  за бръчките. За съжаление си права, че много хора се сдобиха с такива преждевременно. Разчитам на това кремче да ги поизглади, но при мен проблема е и че постоянно си присвивам очите (неусетно повечето пъти) и тези фини линии вече взеха да не са много фини. Дано не се разочаровам от този крем, имайки предвид, че ми предложиха в аптеката на друга фирма с хиалуронова киселина, но него няма да обсъждаме в тази тема, все пак съм си взела Нюкс.

# 84
  • Countryside
Малко оффтопик: На Лиерак околоочните са много добри и на Клиник - All about eyes rich.
Аз чакам околоочния от сериятя Нирванеск, надявам се да е също толкова добър колкото и крема за лице.

# 85
Малко оффтопик: На Лиерак околоочните са много добри и на Клиник - All about eyes rich.
И аз така мисля Embarassed

# 86
Аз чакам околоочния от сериятя Нирванеск, надявам се да е също толкова добър колкото и крема за лице.

Имам All about eyes rich, но се отказах да го ползвам, защото ужасно ми люти на очите  Cry
А кремът, който никога и за миг не ми е залютял е Future Perfect на Estee Lauder.

# 87

Имам All about eyes rich, но се отказах да го ползвам, защото ужасно ми люти на очите  Cry
.
Ха , и при мен така се получи , чак и главоболие имах от лютенето на очите.Странно  Rolling Eyes

# 88
Момичета а Етинселат-а (пилинга) някой да го е ползвал ,и какви резултати,че му се точа много и сега го намерих много евтино. Simple Smile

# 89
Момичета а Етинселат-а (пилинга) някой да го е ползвал ,и какви резултати,че му се точа много и сега го намерих много евтино. Simple Smile

В момента го ползвам.Кожата ми е смесена.Ефекта е изчистено лице и едва забележими пори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт