Козметиката на NUXE - 4

• 67 215
  • 504
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря много, Kabiv  Hug
Тестери ще ми бъде невъзможно да намеря Sad, защото в нашия град не се предлага козметиката, мислех да поръчам през нет-а  newsm78, дано ми харесат...само добри отзиви чета  Simple Smile

# 61
Вчера изпробвах мостричка на матиращия флуид от серията Арома перфекшън. Допадна ми, приятна текстура, мн. хубав аромат и бързо попива  Peace
Ще си потърся и мостра на крема против несъвършенства и ще си взема един от двата продукта за вбъдеще (че сега имам крем за следващите месеци).
Кабив  Hug   bouquet

# 62
  • Countryside
Kabiv, тази ролка Аромаваянс е вълшебна, за седмица ми се позаличи бръчката, до края на опаковката очаквам да изчезне напълно. Мерси за съвета, златна си  Hug

# 63
И аз да питам - този филър става ли за около очите или е агресивен? Сиренце, на каква цена е филъра?

# 64
  • Countryside
И аз да питам - този филър става ли за около очите или е агресивен? Сиренце, на каква цена е филъра?
Става за около очи и за всякакво локално третиране на бръчки(около устните, около очите, на челото и т.н.). Цената му е 56лв, обаче е вълшебен за 1 седмица и вече имам видим резултат.  Sunglasses

# 65
Kabiv, тази ролка Аромаваянс е вълшебна, за седмица ми се позаличи бръчката, до края на опаковката очаквам да изчезне напълно. Мерси за съвета, златна си  Hug

Може ли линк или снимка че нещо не го намирам в нета. Thinking Praynig.Предпологам че е без значение възрастта при положение че имаш бръчки за запълване. Mr. Green

# 66
  • Countryside
Ето снимка+инфо за продукта

Става, според мен най-вече за фини бръчки, срещу дълбоки само мезотерапия  Laughing

# 67
Kabiv, тази ролка Аромаваянс е вълшебна, за седмица ми се позаличи бръчката, до края на опаковката очаквам да изчезне напълно. Мерси за съвета, златна си  Hug

Може ли линк или снимка че нещо не го намирам в нета. Thinking Praynig.Предпологам че е без значение възрастта при положение че имаш бръчки за запълване. Mr. Green

http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=70   bouquet

# 68

Става, според мен най-вече за фини бръчки, срещу дълбоки само мезотерапия  Laughing

Благодаря   bouquet .Точно за фини иде реч   bowuu  Sunglasses .
 iiv  Heart Eyes

# 69
Ох, момичета зарибих се . Кат' се опъна и мъжо няма да ме познае  Mr. Green
Пише за жени 45/50 годишни.Дано не е  проблем за нас с по- младите бръчки  Simple Smile

# 70

То това е целта - да го пробваш дали налита на чуждо   Joy Mr. Green Sunglasses .Извинете за спама  Blush

# 71
  • Countryside
Пише за жени 45/50 годишни.Дано не е  проблем за нас с по- младите бръчки  Simple Smile
Тц, моята дерматоложка казва, че кремовете против бръчки действат докъм 35г, след това мезотерапия Laughing Значи смятайте за каква реклама става дума.  Whistling

# 72

То това е целта - да го пробваш дали налита на чуждо   Joy Mr. Green Sunglasses .Извинете за спама  Blush

smile3521  Hug

# 73
Тц, моята дерматоложка казва, че кремовете против бръчки действат докъм 35г, след това мезотерапия Laughing Значи смятайте за каква реклама става дума.  Whistling

Обувам се и отивам в аптеката. smile3513 - докато съм още на 32г. Joy

# 74

Обувам се и отивам в аптеката. smile3513 - докато съм още на 32г. Joy

hahaha и аз съм на толкова, май и аз да тръгвам  Simple Smile  Малеее как оспамихме, ама в името а бръчката к'во ли не се прави  Sick  Айде да казвате дали сте изпънали бръчките, че аз ще почакам малко до др. месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт