Козметиката на NUXE - 4

• 67 205
  • 504
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз пък точно това обожавам в козметиката. Нирванеска го ползвам като маска и ми действа и релаксиращо именно заради миризмата.

# 46
  • Countryside
Купих си филъра АромаВаянс, с него дават и несесер с 3 мини продукта от серията за тяло Тонифик. По-сериозни отзиви след 2-3 дни.  Sunglasses
placholina, Нирванеск-а е  в промоцията с цветенцето, просто си си купила крем от предното зареждане.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 15:04 от Сиренце

# 47
  • Countryside
В примоцията участват всички продукти с цветенце на кутийката. Ако закупиш два такива/  на мен ми бяха обяснени като противостареещи/- получаваш коректор.
Обаче трявба да изрежеш цветенцата и да ги пратиш по пощата и после те на теб пак по пощата коректора  ooooh!

# 48
Колкото до ароматите на кремовете - имах промоционална козметична чантичка с тестери миналата година, Крема Фреш не ми хареса като аромат въобще  Sick, като действие не ме впечатли също. Затова пък, крема Нирванеск който ползвах божествено ми ухаеше на къпини  Heart Eyes.

За каква кожа беше твоят Нирванеск  Thinking  ,защото аз имах тестер на този за нормална кожа и миришеше на току що окосена трева  Sick Sick / не понасям такива миризми   Naughty  ooooh! /?

Има два вида Нирванеск, за всеки тип кожа и за суха и много суха кожа. Моят беше първия вид, защото кожата ми не е суха, напротив  Peace.

Кабив, благодаря за уточнението, значи ще взема крема Ентиселант, целта ми е изравняване и избистряне на тена, възстановяване на кожата Simple Smile.

# 49
Моят Нирванеск е за суха и многа суха. Мирише на нещо ужасно. Не съм знаела, че боровинките ухаят тъй. Или окосената трева  tooth
placholina,  аз го купувах в началото на месеца, възможно ли е в момента продуктите, участващи в промоцията да са сменени. Не знам и аз кво да мисля...
Таман си намазах косицата с многофункционалното олио- разкош!

# 50
Уф, защо съм настроена песимистично към олиото.Имам чуството, че омазнява косата, а видях мн положителни мнения.Какво точно е действието на този продукт?

# 51
Обаче трявба да изрежеш цветенцата и да ги пратиш по пощата и после те на теб пак по пощата коректора  ooooh!
Е това е просто гавра ,как мразя такива работи  Rolling Eyes #Cussing out

placholina, Нирванеск-а е  в промоцията с цветенцето, просто си си купила крем от предното зареждане.

За щастие не съм се минала  Wink  Laughing ,защото първо си взех тестер и все още се въздържам заради миризмата   Sick ,но ако е чак такъв вълшебен крем  newsm78 може и да си запуша носа в името на красотата   Flutter Sunglasses Wink .

# 52
Аз нещо не се спогодих с това многофункционално олио. Купих го за лице, но не ми понесе. Лятото го мажех на тялото, ама никак не ме впечатли. За коса не съм го ползвала, че и без това ми се омазнява бързо  Tired

# 53
  • Countryside
Аз нещо не се спогодих с това многофункционално олио. Купих го за лице, но не ми понесе. Лятото го мажех на тялото, ама никак не ме впечатли. За коса не съм го ползвала, че и без това ми се омазнява бързо  Tired
Кое от двете с частиците или без? Аз много се чудя за зимата да си взема това чистото без частици, хич не е мазно, пробвах го в аптеката, води се сухо олио  Rolling Eyes

# 54
Кое от двете с частиците или без? Аз много се чудя за зимата да си взема това чистото без частици, хич не е мазно, пробвах го в аптеката, води се сухо олио  Rolling Eyes

Моето е без частици.
Ами не ми понесе добре върху лицето, но има много доволни от него  Peace

# 55
  • Countryside
С частиците си взех миналото лято, ползвах го и това, невероятен продукт е. Сега се точа на това без.  Laughing

# 56
За лице не става според мен. Обаче моята коса/много къдрава и суха/ изглежда чудно, наплескана с него. И мекичка седи. А, и на ръцете си го пробвах- вместо крем.

# 57
Ето какво още пропуснахме това лято:
Поздравявам всички верни почитателки на NUXE с тази първа тяхна TV реклама.
За да отпразнува 17-тата годишнина на Huile Prodigieuse, NUXE избра Соня Кински (дъщерята на Настася Кински) за рекламно лице на кампанията.
Huile Prodigieuse беше избран за продукт на годината (2009) във Франция.
J'adoooooooore !!!!

# 58
Здравейте, прочетох темата, но тъй като досега не съм ползвала тази марка козметика, имам нужда от вашето мнение. От прочетеното и коментарите на Kabiv съм се насочила засега към Крем Nirvanesque за вс. видове кожа и Creme Merveillance нормална кожа, които да прилагам комбинирано. Освен това мисля по-нататък да си взема и мултифункционалното масло. Да допълня, че съм на 33год., като цяло кожата ми е нормална към суха, склонна към излющване на места отстрани на устните и на носа. Когато съм си вкъщи цял ден и не съм нанесла сутрин крем става суха и повяхнала (някак си без цвят и не е свежа), освен това си мисля дали не е и дехидратирана. Объркана съм и не знам какво да избера, дано не съм се изразила прекалено неясно.
Другият вариант, за който четох е: "Phytochoc e антиоксидантна превенция срещу стареене на кожата, така че в общия случай може да се използва за възраст над 30 год.. Може да се използва и от по-млади жени ако кожата им е видимо уморена, повехнала, с фина мрежа от тънки бръчици, помътняла. Идеален е за жени пушачки. Нещо повече, много добре се комбинира като околоочен с крем Етинселант за още по-ефективно обновяване и избистряне на кожата. Може да си направите следната програма. Сутрин нанасяйте първо Фитошок върху цялото лице, вкл. и околоочния контур и върху серума нанесете още един крем. Това ще държи кожата свежа и стегната през целия ден. Вечерта нанесете Фитошок само около очите, а крем Етинселант на лицето (крем Етинселант никога не трябва да се използва с друг продукт!) Така на сутринта ще се събудите с отпочинала и обновена кожа."
Замислям се и за този вариант, аз досега не съм ползвала нощен крем. Значи ли това, че е по-добре да изчакам с Нирванеск-а и Марвеянс-а, като "по-агресивен" вариант за мен?
Kabiv, какво е твоето професионално мнение?
забравих да спомена, че забелязвам доста финни бръчки около очите вече (понякога вследствие на умора и тъмни кръгове), а също и от двете страни на носа като ().

# 59
Добре дошла, meg76  Hug Бих те посъветвала през деня да използваш мултифункционалното масло Huile Prodigieuse, което ще омекоти и успокои кожата ти, в същото време е добра основа за грим. Преди лягане използвай първо серум Фитошок за лицето и околоочния контур, а върху него нанасяй крем Нирванеск, но варианта за суха кожа.
Щом до сега не си използвала продуктите на NUXE, добре е да потърсиш тестери и да прецениш дали ти харесват текстурите, ароматите...

Общи условия

Активация на акаунт