Козметиката на NUXE - 4

• 67 179
  • 504
  •   1
Отговори
# 30
Ох, какво да ви кажа, явно това не е моята козметика... Cry Вчера си взех тестер на Продижо околоочния и очите ми не спряха да сълзят и парят. Също така взех тестер и на Нирванеск-а, ама за него нямам впечатления още, освен че попива сравнително бързо и оставя кожата мека.

# 31
  • в голямото село
Миналата година използвах Етинселанта с киселини за през зимата, а лятото Арома перфекшън крема.Сега пак мисля да си взема Етинселанта.Просто се влюбих в него.Тотално преобрази кожата ми.
Този с киселините се ползваше като нощен крем, нали? Сподели как преобрази кожата ти- порички бръчици такива неща. И дали изсушава кожата, тези киселини нещо ме притесняват. Аз съм със смесена кожа , но през зимата ми е малко по-суха, та затова питам. Иначе и аз съм му хвърлила око, но като попитам за тестерчета все няма.

# 32
Да, като нощен заради киселините.Моята кожа също е смесена, но не съм забелязала изсушаване.Лятото става като повяхнала, имам разширени пори и е неравна.А с крема направо светва и порите  стават почти незабележими  Hug

# 33
  • в голямото село
Сигурно ще се спогодим с този крем. Трябва да го тествам обаче, но тези тестери са нещо кът. А върху ситните бръчици дали има някакъв ефект? newsm78

# 34
Сигурно ще се спогодим с този крем. Трябва да го тествам обаче, но тези тестери са нещо кът. А върху ситните бръчици дали има някакъв ефект? newsm78
newsm10

Mojito всичко е въпрос на правилен избор.И на мен не всичко ми понася.Важно е да намериш точно за твоя тип кожа и мисля, че ще останеш доволна  Hug

# 35
  • в голямото село
iiv мерси за бързия отговор. Скоро и аз ще дам отзиви за етиселанта.  Друг прекрасен продукт е многофункционалното масло. Просто е вълшебно, но когато го нанеса на лицето и на мен очите започват да ми парят и сълзат, въпреки че не го нанасям в околоочната област.

# 36
Ох, какво да ви кажа, явно това не е моята козметика... Cry Вчера си взех тестер на Продижо околоочния и очите ми не спряха да сълзят и парят. Също така взех тестер и на Нирванеск-а, ама за него нямам впечатления още, освен че попива сравнително бързо и оставя кожата мека.

Мдаа, и при мен така се получи. Тестерчето на околоочния беше в несесера към Нирванеск-а. Абе, цялата козметика ли вони така отвратително? Иначе от Нирванеск съм доволна, бих си купила и околоочния- дано се появи скоро, че примоцията с коректора е до края на ноември, сякаш.

# 37
Момичета да ви питам ,ако някой има представа - защо след като Нирванеск е против бръчки демек противостареещ в една аптека ми обясниха много любезно за промоцията с коректора ,но  с покупка на Нирванеск и оше нещо няма как да получа  коректор , защото Нирванеск не бил противостареещ ,а против  първи бръчки    Thinking #Crazy Shocked .Леле ка го обясних. Embarassed

# 38
В примоцията участват всички продукти с цветенце на кутийката. Ако закупиш два такива/  на мен ми бяха обяснени като противостареещи/- получаваш коректор.

# 39
В примоцията участват всички продукти с цветенце на кутийката. Ако закупиш два такива/  на мен ми бяха обяснени като противостареещи/- получаваш коректор.

Това с цветенцето го знам , но защо Нирванеска не е сред тях ми е странно. Thinking

# 40
Е как да не е? Моят е Grinning

# 41

Е ти ме уби  smile3544  - тука в София явно е др. положението ,защото аз видях че го няма цветето ,но си питам  Whistling за промоцията и те ми обясняват мило  Twisted Evil - колко бил хубав и коректора и Нирванеска , но няма как да стане. #Cussing out

# 42
Миналата година използвах Етинселанта с киселини за през зимата, а лятото Арома перфекшън крема.Сега пак мисля да си взема Етинселанта.Просто се влюбих в него.Тотално преобрази кожата ми.И аз ще чакам отзиви за новия околоочен  Hug

Аз така и не изпробвах миналата зима Ентиселанта, точно навреме ме подсещате да си взема да го пробвам сега Simple Smile. Дали крема или емулсията обаче, как мислите?

Колкото до ароматите на кремовете - имах промоционална козметична чантичка с тестери миналата година, Крема Фреш не ми хареса като аромат въобще  Sick, като действие не ме впечатли също. Затова пък, крема Нирванеск който ползвах божествено ми ухаеше на къпини  Heart Eyes.

# 43
Luisalote, крем Етинселант е с киселини, подходящ за комбинирана и мазна кожа, склонна към разширени пори или сивкав, убит тен. Той ексфолира (излющва) повърхностния слой на кожата за да изравни повърхността и да възвърне блясъка й. Желателно е да се използва само вечер.
Емулсията е без киеслини. Подходяща е за чувствителна кожа, загубила блясъка си. Може да се нанася и през деня върху грима, тъй като съдържа перлени частички озаряващи лицето още със самото нанасяне.

# 44
Колкото до ароматите на кремовете - имах промоционална козметична чантичка с тестери миналата година, Крема Фреш не ми хареса като аромат въобще  Sick, като действие не ме впечатли също. Затова пък, крема Нирванеск който ползвах божествено ми ухаеше на къпини  Heart Eyes.

За каква кожа беше твоят Нирванеск  Thinking  ,защото аз имах тестер на този за нормална кожа и миришеше на току що окосена трева  Sick Sick / не понасям такива миризми   Naughty  ooooh! /?

Общи условия

Активация на акаунт