Козметиката на NUXE - 4

• 67 069
  • 504
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Kabiv, може ли да ми кажеш мострите на кремове за очи дали се дават само когато си купиш самия крем и тогава с него ти дават и мострата?Как тогава да ги пробваме?Днес в една аптека исках мостричка на новия крем нирванеск за очи и така ми отговориха. И аз я питам как тогава да изпробвам крема и да разбера дали е за мен, а тя ми вика, че така им ги давали мострите само със самия крем и не можело да дават само мостри. Направо съм възмутена  #2gunfire

# 136
musita това са глупости,аз от където съм поискала са ми давали,а това че тази аптекарка сама явно си ползва мострите е друго Flutter

# 137
а през лятото ползвала ли си го newsm78

Точно това лято го ползвах и нямаше проблем. Твоите впечатления май са негативни? Rolling Eyes

# 138
Това е нещо като цитат."Като"защото е от архив.
Здравей. От страницата на фирмата прочетох:
Ефикасното действие на продукта се постига чрез бразилската мимоза, която намалява секрецията на мастните жлези, кокосовото масло, което неутрализира неприятните миризми, и царевичната пудра, която абсорбира влажността. Освен ефикасно действие, рол-он-ът на NUXE е изключително комфортен, което се постига с хидратиращите и омекотяващи съставки - алое вера, бамбук и Mourera Fluviatilis. Продуктът е подходящ и за най-чувствителната кожа!
Моето мнение е, че
1. Мимозата, едва ли би могла в забележима степен да намали секрецията на мастните жлези, а и виж къде е поставена в състава...
2.Кокосовато масло не знам как би могло да неутрализира неприятните миризми- няма как да стане, само ще ги обогати с още
3.Нямам идея, защо са поставили Глицерина, който е овлажнител на второ място в състава. Това означава, че ще си овлажнена и доста дълго няма да изсъхваш под мишниците.
Според мен продукта няма да отговори на очакванията и претенциите.

# 139
това са хора на които това им е професията(сдружение на бг козметолози),ние ги обидихме ,и вече не мога да опра до тези съвети.Питах от селекта,защо ми е това обилно потене,те ме изкараха че съм зле с щитовидната жлеза,а се оказа че има и други недоволни.Радвам се че при теб не е така.

# 140
  • Плевен
musita това са глупости,аз от където съм поискала са ми давали,а това че тази аптекарка сама явно си ползва мострите е друго Flutter
Tedd знам, че са глупости, просто ме е яд че ни правят на малоумни. Става на въпрос и при мен за аптека Селекта.

# 141
това са хора на които това им е професията(сдружение на бг козметолози),ние ги обидихме ,и вече не мога да опра до тези съвети.Питах от селекта,защо ми е това обилно потене,те ме изкараха че съм зле с щитовидната жлеза,а се оказа че има и други недоволни.Радвам се че при теб не е така.

Аз се потя обилно по принцип, с всякакъв дезодорант-медицински, немедицински, спрей, крем-дезодорант, рол-он, стик, гел и тн. На този обаче аромата и свежестта му оставаха много по-дълго, отколкото на много други, които съм ползвала и това много ми хареса. Не ми е спирал потенето, не го е увеличавал, но сякаш малко го намали Rolling Eyes Знам ли вече дали не си въобразявам, но за аромата определено беше много траен Peace

# 142
musita аз имах предвид вносителя за България на Nuxe i Lierac Rolling Eyes

# 143
Damaris и аз  имам проблеми със всички ролони и дезодоранти,при което под едната подмишница ми остана малко петънце(като при бременните под горната устна),преди петънцето да ми се беше показало ,бях обрината със силно червена кожа.И на мен ми харесва аромата на Nuxe,но дали е достатъчно Flutter

# 144
  • Плевен
musita аз имах предвид вносителя за България на Nuxe i Lierac Rolling Eyes
а ясно, аз точно заради това питам Kabiv дали има такова нещо  Peace

# 145
Искам да попитам каква е разликата между Contour des yeux nirvanesque i contour des yeux prodigieuse?
Ако съм разбрала правилно и двата крема са за тъмни кръгове и първите бръчки.
Незнам ,кой от двата да избера-имам леки видими бръчици и тъмни кръгове,на 27 г. съм,бих искала кремчето да е по силничко.
Creme nirvanesque-подходящ ли е за мазна към смесена кожа?
Благодаря предварително Grinning

# 146
имам състава на друг крем Nuxe serum Merveillance,незнам дали ще ти върши работа съдържанието,но чета че е ПОЧТИ същият Peace успех         http://prikachi.com/images.php?users/teddtedd/3V.jpg

# 147
  • Countryside

Creme nirvanesque-подходящ ли е за мазна към смесена кожа?

Не, вземи си Крем Фреш за комбинирана или  от новата серия за несъвършенства Арома перфекшън.

# 148
  • София
В момента има ли някаква промоция при покупка на 2 продукта?

# 149
преди 2 дни в  мола видях,почистваща пяна с ексфолиант,или млякото за 50 и няколко лева,като подарък е балсам за устни(не този в бурканчето) а мултифункционалното в трите нюанса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт