Козметиката на NUXE - 4

• 67 072
  • 504
  •   1
Отговори
# 120
Kabiv  това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".Устните са ми доста напукати напоследък,усещам че след като нанеса от балсама почва да ме щипе.Това значи че балсама действа,за да ми ги направи по-гладки и мекички,или защото не ми понася нещо newsm78 RICINUS COMMUNIS (castor*) OIL,SYNTHETIC WAX,DIISOSTEARYL MALATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,METHYL HYDROGENATED ROSINATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (octinoxate) POLYETHYLENE,OLEIC /linoleic/LINOLENIC POLYGLYCERIDES,BUTIL METHOXYDIBENZOYLMETHANE(avobenzone),PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,BUTYROSPERMUM ,PARKII(SHEA BUTTER) EXTRACT,HELIANYHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,HYDROXYSTEARIC /LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES,STEARALKONIUM HECTORITE,MANGIFERA INDICA (MANGO)SEED BUTTER,HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE,C20-40 ACID,MICA,TOCOPHEROL,PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE,PROPYLENE CARBONATE,PARFUM (FRAGNANCE),TRIHYDROXYPALMITAMIDOHYDROXYPROPYL MYRISTYL ETHER,SILICA,ALUMINA,POLYHYDROXYSTEARIC ACID,CI 77491 (IRON OXIDE),CI 77492 (IRON OXIDE) SILICA DIMETHYL SILYLATE,CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE),BUTYLENE GLYCOL,PENTYLENE GLYCOL,CI 77499 (IRON OXIDE)BENZYL SALICYLATE,LIMONENE [N1001/B].

# 121
Признавам, че не съм изчела всичко, но съм ползвател на тази козметика отдавна.

Питането ми е :
Откъде мога да си я поръчвам по Интернет, че сега в аптеките е някакъв ад.

# 122
# 123
Благодаря за линковате.
По аптеките е голяма навалица заради грипа.

# 124
Някоя дама пробва ли вече околоочния Nirvanesque? Чудя се между него и рол-он-а Aroma Vaillance? Thinking Сиренце Hug, ти вече го мажеш Mr. Green известно време, поизглади ли бръчицата? Утре отивам и се пускам по течението, но не ми се искаше да рискувам Peace Най-сериозната ми грижа (след анти ейдж ефекта) е кой от двата попива бързо? Сиренце, пак към теб  bouquet, с нормален контур ли си?

# 125
  • Countryside
Някоя дама пробва ли вече околоочния Nirvanesque? Чудя се между него и рол-он-а Aroma Vaillance? Thinking Сиренце Hug, ти вече го мажеш Mr. Green известно време, поизглади ли бръчицата? Утре отивам и се пускам по течението, но не ми се искаше да рискувам Peace Най-сериозната ми грижа (след анти ейдж ефекта) е кой от двата попива бързо? Сиренце, пак към теб  bouquet, с нормален контур ли си?
И аз чакам отзиви за околочния Нирванеск  Mr. Green Рол-онът е върха, позаглади ми се бръчката на челото(ама още малко трябва, надявам се докато свърши да се заглади напълно), в момента го ползвам  и като околоочен, докато събирам отзиви за околочния Нирванеск. Рол-онът попива бързо, текстурата е една кадифена, подобна на Нирванеск крема за всеки тип, попива бързо. Околоочният ми контур е нормален, имам съвсееем фини линии на долния клепач, пачи крак и подобни екстри нямам все още. Лично аз бих го препоръчала този рол-он, много съм доволна от него.  Sunglasses

# 126
Kabiv  това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".Устните са ми доста напукати напоследък,усещам че след като нанеса от балсама почва да ме щипе.Това значи че балсама действа,за да ми ги направи по-гладки и мекички,или защото не ми понася нещо newsm78 RICINUS COMMUNIS (castor*) OIL,SYNTHETIC WAX,DIISOSTEARYL MALATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,METHYL HYDROGENATED ROSINATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (octinoxate) POLYETHYLENE,OLEIC /linoleic/LINOLENIC POLYGLYCERIDES,BUTIL METHOXYDIBENZOYLMETHANE(avobenzone),PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,BUTYROSPERMUM ,PARKII(SHEA BUTTER) EXTRACT,HELIANYHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,HYDROXYSTEARIC /LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES,STEARALKONIUM HECTORITE,MANGIFERA INDICA (MANGO)SEED BUTTER,HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE,C20-40 ACID,MICA,TOCOPHEROL,PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE,PROPYLENE CARBONATE,PARFUM (FRAGNANCE),TRIHYDROXYPALMITAMIDOHYDROXYPROPYL MYRISTYL ETHER,SILICA,ALUMINA,POLYHYDROXYSTEARIC ACID,CI 77491 (IRON OXIDE),CI 77492 (IRON OXIDE) SILICA DIMETHYL SILYLATE,CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE),BUTYLENE GLYCOL,PENTYLENE GLYCOL,CI 77499 (IRON OXIDE)BENZYL SALICYLATE,LIMONENE [N1001/B].
teddtedd, ако устните ти са силно напукани е нормално да имаш щипане в началото, но то трябва да отшуми до 15-ина минутки след като кожата се успокои и до седмица трябва да изчезне напълно. Балсамът за устни Baume Lèvres е по-подходящ за напукани устни, затова се чудя защо са ти дали този, но и той ще свърши работа

# 127
...още не ми е на толкова дни,но ще пиша ако продължи .Този ми хареса защото има малко цвят в него(другия в бурканчето предполагам че е прозрачен напълно).Благодаря ти Kabiv

# 128
  • София
този Creme Fraiche като нощен или дневен е добре да се ползва?
а ползвате ли хидратиращ крем преди употребата на крем anti-age?

# 129
Привет момичета!
Заинтригувахте ме с този NUXE, и тъй като разбрах, че Kabiv е експертът тук... бих искала да ми препоръчате крем за лице и за около очи. На 26 год. съм, кожата ми е доста дехидратирана, нормална към суха /ако не сложа нещо върху лицето си я усещам много опъната/. Около очите положението е горе-долу същото, но не бих искала да ползвам anti-age продукти - по-скоро нещо подхранващо.
Благодаря ви

# 130
този Creme Fraiche като нощен или дневен е добре да се ползва?
а ползвате ли хидратиращ крем преди употребата на крем anti-age?
Ами аз не ползвам нощен (по принцип и все още), така че сутрин и вечер.Леко кремче е и ако ползваш нощен, този можеш сутрин да го нанасяш.

# 131
Искам да похваля рол-он дезодоранта на Nuxe, чудесен е Simple Smile

# 132
да го похвалиш ???????????? Mr. Green
(бих убила някого,за да си върна тия 15лв.от рол-она)

# 133
На мен много ми хареса Grinning

# 134
а през лятото ползвала ли си го newsm78

Общи условия

Активация на акаунт