Козметиката на NUXE - 4

• 67 075
  • 504
  •   1
Отговори
# 105
Има реклама на околоочния Nirvanesque в едно списание, че и цена е посочена Rolling Eyes, пуснали ли са го вече в аптечната мрежа? Аз проверих в кварталната аптека Mr. Green, още го няма.

# 106
Има реклама на околоочния Nirvanesque в едно списание, че и цена е посочена Rolling Eyes, пуснали ли са го вече в аптечната мрежа? Аз проверих в кварталната аптека Mr. Green, още го няма.

Аз нещо се разубедих за този крем  Thinking

....за 35лв. какво очаквате Whistling

Това не го разбрах  newsm78 , може като количество да е малко .

# 107
  • София
placholina, за 36 лв. го взех. В аптеката го изтъкнаха като най-добрия за моята възраст - 26г. Проблемът е, че при мен бръчиците не са много фини вече, защото постоянно си присвивам очите - имам висок астигматизъм, който не ми позволява да си отпускам очите, единствено ми е добре когато са присвити. Това го обясних на дамата в аптеката и с хиляди уверения ме убеди за крема. Затова и не потърсих други мнения Sad

# 108

Аз нещо се разубедих за този крем  Thinking

Защо? Thinking Лоши отзиви ли има? Rolling Eyes

# 109
irim рол-она аз го ползвах,цяло лято бях обляна във вода,не съхне бързо,съдържа парабени.Оплаках се на селекта,от там ми писаха,че може да имам проблеми с щитовидната жлеза.Правих си ТАТ и МАТ изследвания и още други за хормони-всичко ми е ок.Компетентни момичета от форума "Добрата козметика 3" (или нещо такова беше) ми обясниха че има съставки които няма да ти позволят да изсъхнеш лесно.Ти си прецени! Simple Smile Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:12 от teddtedd

# 110
irim рол-она аз го ползвах,цяло лято бях обляна във вода,не съхне бързо,съдържа парабени.Оплаках се на селекта,от там ми писаха,че може да имам проблеми с щитовидната жлеза.Правих си ТАТ и МАТ изследвания и още други за хормони-всичко ми е ок.Компетентни момичета от форума "Добрата козметика 3" (или нещо такова беше) ми обясниха че има съставки които няма да ти позволят да изсъхнеш лесно.Ти си прецени! Simple Smile Rolling Eyes
Peace teddtedd едва ли има някой който да обича да е мокър и да лепне, там където е необходима сухота - особено с ризка да ти се появи мокро петно подмишниците...ужас...ще се въздържа и аз тогава на този етап.

# 111
Shu6omiga, как ти се отразява крема? На мен ми щипе и се зачервих.Категорично се отказвам.Явно кожата ми е много чуствителна, защото преди време от друга марка околоочен имах същия проблем.

# 112
  • София
Нямам проблеми с него. Не се зачервява кожата ми, няма щипене или други неща, само дето е неефективен и го отказвам също поради тази причина. Някой по-назад беше писал за него, че не попива и седи мазен, не съм съгласна, доста лек ми идва. Но явно си с доста чувствителна кожа и не ти понася.

# 113
  • на последния етаж
И аз съм разочарована от ролката - идеше ми да я изхвърля веднага - никакъв ефект.

# 114
 Crossing Arms знаех си че от рол-она....ами  викаха че проблема бил в мен #2gunfire

# 115
Здравйте ,аз съм съвсем нова и за първи път пиша в този форум.Тьй като и аз реших да пробвам тази козметика бих искала малко консулт от kabiv .На 36г съм ,кожата ми е по-скоро суха с леки бръчки(за сега    Laughing ) ,пачи крак и на челото .След изчитането на темите съм се насочила към Серум Merveillance®  за около очите и Крем Merveillance®.Благодаря ви предварително .

# 116
Единствения продукт, който съм използвала на Nuxe , не съм очарована.

# 117
 Flutterмислех да си го взема,но в бурканчето

# 118
Т.е. за нормална или суха кожа. Ами вземи си го, нали знаеш, че е строго индивидуално с кремовете.

# 119
Здравйте ,аз съм съвсем нова и за първи път пиша в този форум.Тьй като и аз реших да пробвам тази козметика бих искала малко консулт от kabiv .На 36г съм ,кожата ми е по-скоро суха с леки бръчки(за сега    Laughing ) ,пачи крак и на челото .След изчитането на темите съм се насочила към Серум Merveillance®  за около очите и Крем Merveillance®.Благодаря ви предварително .
Правилно сте преценили , j-u-l-k-a Peace Серума може да го нанасяте вечер и на челото под нощния крем.

Общи условия

Активация на акаунт