Козметиката на NUXE - 4

• 67 106
  • 504
  •   1
Отговори
# 90
Момичета а Етинселат-а (пилинга) някой да го е ползвал ,и какви резултати,че му се точа много и сега го намерих много евтино. Simple Smile

Извинявай за въпроса, но какво значи "много ефтино"? Колко струва?

# 91
 #Crazy Kirilicata mi ne6to ne raboti ,za mnogo eftino se presilih malko .....mi za 50lv. i nqkakvi stotinki,no mi go izvadiha posledniq ina4e e 58lv,59lv. Whistling

# 92
момичета да ви попитам,как може да използвам картите за привилегия от продуктите(да не би да трябва чак до Франция да ги пращам?) Simple Smile

# 93
kiora, благодаря за отговора ти! като текстура не ми идва мазно, но по отношение на anti-age ефекта имам известни съмнения. Все още е рано да преценя, но ще споделя при всички случаи. Иначе е време да си взема и подходящ за сезона дневен крем, но още съм в процес на проучване, ще следя темата!
Аз не видях анти-ейдж ефект, това може би е единствения продукт на Нюкс, който ме е разочаровал. Нищо особено не е: крем, като крем, нито избистря тъмните кръгове, нито има анти-ейдж. Ама и аз нямам бръчки около очите, само на долния клепач едни фини, ама гледам повечето хора ги имат, дори тийнове  Thinking
Тъкмо мислех да си взема това кремче Contour des Yeux Prodigieux, но май цената определя ефикасността, то е доста по евтино от останалите продукти на Nuxe. Сега се насочвам към Серум Merveillance, може ли отзиви, ако някой го ползва.
Искам най-вече за околоочен контур да го ползвам, тъй като имам бръчици - леки и сенки и подпухване.. на 37 съм и съм ползвала и друга качествена козметика за околоочен контур но все съм била разочарована, та сега съм се насочила към тази марка, дано ми подейства  Simple Smile
Моля за мнения за серума  Peace

# 94
Момичета а Етинселат-а (пилинга) някой да го е ползвал ,и какви резултати,че му се точа много и сега го намерих много евтино. Simple Smile

При мен ефект нямаше.

# 95
Mojito а ползвала ли си друг пилинг, от който мислиш че има  резултат....

# 96
kiora, благодаря за отговора ти! като текстура не ми идва мазно, но по отношение на anti-age ефекта имам известни съмнения. Все още е рано да преценя, но ще споделя при всички случаи. Иначе е време да си взема и подходящ за сезона дневен крем, но още съм в процес на проучване, ще следя темата!
Аз не видях анти-ейдж ефект, това може би е единствения продукт на Нюкс, който ме е разочаровал. Нищо особено не е: крем, като крем, нито избистря тъмните кръгове, нито има анти-ейдж. Ама и аз нямам бръчки около очите, само на долния клепач едни фини, ама гледам повечето хора ги имат, дори тийнове  Thinking
Тъкмо мислех да си взема това кремче Contour des Yeux Prodigieux, но май цената определя ефикасността, то е доста по евтино от останалите продукти на Nuxe. Сега се насочвам към Серум Merveillance, може ли отзиви, ако някой го ползва.
Искам най-вече за околоочен контур да го ползвам, тъй като имам бръчици - леки и сенки и подпухване.. на 37 съм и съм ползвала и друга качествена козметика за околоочен контур но все съм била разочарована, та сега съм се насочила към тази марка, дано ми подейства  Simple Smile
Моля за мнения за серума  Peace

Аз ползвах серума - предимно за около очите. Бях доволна.

# 97
Ju-ja а заглажда ли бръчиците и сенките намаляха ли от ползването на серума, като консистенция мазен ли е, защото моя контур е доста сух, та ми се ще нещо по плътно, да не е гел.

# 98
Ju-ja а заглажда ли бръчиците и сенките намаляха ли от ползването на серума, като консистенция мазен ли е, защото моя контур е доста сух, та ми се ще нещо по плътно, да не е гел.

Не, не е мазен, но за мен беше много приятен като консистенция. За сенките не мога да кажа, защото аз нямам този проблем. Бръчиците намаляват определено. По мое мнение, това е един от най-добрите продукти, които съм ползвала за зоната около очите.

# 99
  • София
Contour des Yeux Prodigieux - никакъв ефект за сега при мен. За 3 седмици употреба поне. Слагам го и сутрин и вечер, макар че ми казаха в аптеката, а и на листовката си пишеше сутрин и/или вечер. Нито забелязвам фините линии да са поне малко изгладени, нито тъмните кръгове. Лоша работа ......   Cry

# 100
Contour des Yeux Prodigieux - никакъв ефект за сега при мен. За 3 седмици употреба поне. Слагам го и сутрин и вечер, макар че ми казаха в аптеката, а и на листовката си пишеше сутрин и/или вечер. Нито забелязвам фините линии да са поне малко изгладени, нито тъмните кръгове. Лоша работа ......   Cry

А на колко години си  Rolling Eyes ? На каква цена взе крема , защото в две аптеки са ми обещали да го докарат , и се говори за голяма разликав цената от 37 до 60 лв  Money #Crazy  ?

# 101
  • Countryside
Аха, и аз така, единствения продукт на Нюкс, който ме е разочаровал.
placholina , около 30-35лв е крема по спомен. Най-евтиния на Нюкс  Mr. Green

# 102
Супер Ju-ja, сигурно ще си го взема, а и може като дневен крем да го ползвам и за лице и за околоочен, а за през нощта - току що си пуснах от ягодката едно кремче околоочно, не можах да се въздържа от примоцията.
Дано има ефект  Peace

А отзиви за ролката против изпотяване, не мога да попадна на ефикасен продукт, добър ли е ролона на Nuxe, съхне ли бързо ?

# 103
А някой ползвал ли е този крем за околоочен http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=12 ? Интересува ме ефекта.Взех си мостричка, но все пак ми е интересно да чуя и мнения  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 20:52 от iiv

# 104
....за 35лв. какво очаквате Whistling

Общи условия

Активация на акаунт