Козметиката на NUXE - 4

• 67 069
  • 504
  •   1
Отговори
# 165
МОмичета,може ли с мултифункционалното олио да се маже околоочният контур? newsm78
Използва се за лицето ,за косата ,за тялото ,но за очите подходящо ли е ?

# 166
МОмичета,може ли с мултифункционалното олио да се маже околоочният контур? newsm78

не, маслото не е подходящо за околоочния контур (цитирам Kabiv, която ми отговори така на същия въпрос)  Peace

Аз приключих поредното бурканче серум Марвеянс (любимият ми  Heart Eyes), както и Creme Prodigeuse за всеки тип кожа. Досега все смятах, че кожата ми е суха, защото след измиване дори с вода я чувствам напрегната и опъната, но наскоро посетих дерматолог, който ми каза, че кожата ми е нормална към смесена (мазна в Т-зоната) с широки пори, но чувствителна и тънка.... Ами сега... Kabiv, моля те за нова консултация Laughing Изчетох доколкото можах последните теми и се колебая между Емулсия Етинселант и AROMA PERFECTION. А за почистване, кое е по-подходящо - почистващата пяна с трите рози или Aroma-Perfection Purifying Cleansing Gel? Само за уточнение - единствения грим, който слагам е ФДТ, тоест ми се иска хем да изчиства грима, хем порите в долбочина, ако е възможно всъщност.

# 167

не, маслото не е подходящо за околоочния контур (цитирам Kabiv, която ми отговори така на същия въпрос)  Peace

Аз приключих поредното бурканче серум Марвеянс (любимият ми  Heart Eyes), както и Creme Prodigeuse за всеки тип кожа. Досега все смятах, че кожата ми е суха, защото след измиване дори с вода я чувствам напрегната и опъната, но наскоро посетих дерматолог, който ми каза, че кожата ми е нормална към смесена (мазна в Т-зоната) с широки пори, но чувствителна и тънка.... Ами сега... Kabiv, моля те за нова консултация Laughing Изчетох доколкото можах последните теми и се колебая между Емулсия Етинселант и AROMA PERFECTION. А за почистване, кое е по-подходящо - почистващата пяна с трите рози или Aroma-Perfection Purifying Cleansing Gel? Само за уточнение - единствения грим, който слагам е ФДТ, тоест ми се иска хем да изчиства грима, хем порите в долбочина, ако е възможно всъщност.
Ясно,значи не става Grinning-благодаря за отговора  bouquet

# 168
Здравейте на всички! Има ли анти ейдж дневен крем на Nuxe с UV филтри? Или слънцезащите крем с нисък фактор - SPF 10 или 15? Само да уточня, че съм на 32 години, със смесена кожа.

# 169
Искам да попитам също тониращия гел-крем Teint Ultra Prodigieux има ли UV филтри?

# 170
Здравейте, попаднах в списание на реклама на серум за лице и очи от серията Crème Fraîche® de Beauté. Нов продукт ли е това Embarassed или го предлагат от началото, а аз не съм знаела? Tired ooooh! Ползвалите, споделете отзиви Praynig  bouquet

# 171
Да,серумът  е нов продукт.От една седмица е на пазара.

# 172
# 173
Не открих много информация във форума за шампоана на Nuxe Reve de miel , затова искам да ви питам пробвали ли сте го, доволни ли сте от него?

# 174
Здравейте на всички! Има ли анти ейдж дневен крем на Nuxe с UV филтри? Или слънцезащите крем с нисък фактор - SPF 10 или 15? Само да уточня, че съм на 32 години, със смесена кожа.
Няма анти ейдж, но Soleil Prodigieux за лице е с UVB (SPF 10), UVA (SPF 4) и е подходящ за всички типове кожа. Той е автобронзант с лек бронзиращ ефект, но и може да се използва като хидратиращ крем. Teint Prodigieux нямат фотозащита.

Весели коледни и новогодишни празници, момичета. Пожелавам на всички ви много красота и светлина в душата ви  bouquet

# 175
Kabiv, благодаря за отговора. Най-вероятно ще го пробвам. Навила съм се също и на шампоана. Въобще, влюбена съм в тази марка  Heart Eyes А серумът Фитошок за каква възраст е подходящ?

# 176
А серумът Фитошок за каква възраст е подходящ?
Няма конкретна възраст за него. Използва се при поява на първите признаци на умора и стареене - повяхнала, помътняла кожа с фина мрежа от бръцичи и т.н.

# 177
Не открих много информация във форума за шампоана на Nuxe Reve de miel , затова искам да ви питам пробвали ли сте го, доволни ли сте от него?

Amra, днес си го купих. Слад първото измиване ще пиша. В темата "за добрата козметика" специалистите го оцениха като много добър продукт, който има всички необходими съставки за добрия и здрав вид на косата. Аз само се притеснявах, че като е за ежедневна употреба може по-бързо да се омазнява косата, но ще видим как е.

# 178
Аз само се притеснявах, че като е за ежедневна употреба може по-бързо да се омазнява косата, но ще видим как е.
На мен лично, точно това не ми допадна Sad

# 179
Днес влязох в аптеката с намерението да си купя крем от серията Арома Ваянс. Бях го купувала миналата зима за около 60 лв. и много го харесах. Бях обаче неприятно изненадана от новата му цена - 72 лв. и си излязох без покупка.

Общи условия

Активация на акаунт