Козметиката на NUXE - 4

• 67 093
  • 504
  •   1
Отговори
# 270
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

Аз използвам Niravanesque за дневен и Etincelante за нощен.Със смесена кожа съм и ми понася добре, но не бих казала, че ефекта е поразителен- очаквах по-видим ефект, а честно казано кожата ми с нищо не се подобрила от както използвам Nuxe Rolling Eyes
Здравей!
Аз съм с мазна кожа и се чудех за Нирванеск-ти как го чувстваш на кожата си-оставя ли мазен филм след това,лъсва ли лицето? newsm78Аз пак ще взема тестер първо,но все пак питам?
Изобщо не е мазен,много лек и хидратиращ,само,че нещо не виждам ефект върху мимическите ми бръчки  newsm78  На 25 години съм,кой друг крем мога да пробвам ?
ОООО,това е супер щом не мазнее изобщо-ще се пробва-благодаря Tristania  Hug

# 271
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

Аз използвам Niravanesque за дневен и Etincelante за нощен.Със смесена кожа съм и ми понася добре, но не бих казала, че ефекта е поразителен- очаквах по-видим ефект, а честно казано кожата ми с нищо не се подобрила от както използвам Nuxe Rolling Eyes
Здравей!
Аз съм с мазна кожа и се чудех за Нирванеск-ти как го чувстваш на кожата си-оставя ли мазен филм след това,лъсва ли лицето? newsm78Аз пак ще взема тестер първо,но все пак питам?
Изобщо не е мазен,много лек и хидратиращ,само,че нещо не виждам ефект върху мимическите ми бръчки  newsm78  На 25 години съм,кой друг крем мога да пробвам ?
ОООО,това е супер щом не мазнее изобщо-ще се пробва-благодаря Tristania  Hug
Няма да съжаляваш  Hug

# 272
Днеска ми дойдоха новите неща на Nuxe Simple Smile Дано съм все така доволна, сега ще заложа на Арома Перфекшън серията и на маслото със златните частици. За съжаление обаче козметиката е леко скъпа, но пък за сметка на това е хубава (много).

# 273

Здравей!
Niravanesque оставя много приятно усещане на кожата, при мен не омазнява, въпреки, че върху него слагам и слънцезащитен крем.Като цяло е хубаво кремчето, но и аз не виждам да има ефект върху мимическите бръчки.Най-добре да си вземеш тестерче и да го пробваш преди да го купиш, защото при всяка кожа е различно.

# 274
Здравейте, много полезна тема - ползвах няколко неща от серия Продижо на Нюкс и съм доволна, добро съотношение качество/цена. Тенът светва веднага.
Искам и аз съвет - трябва ми дневен крем в момента. На 44 години съм, но кожата ми е сравнително запазена. Имам малко бръчици в околоочния контур и малко на челото, но като цяло забелязвам отпускане на контура. Искам да наблегна на стягащия ефект на овала на лицето и назолабиалните гънки. Какво ще ми препоръчате - Марвеянс или Арома Ваянс? Пробвах тестер на крема за суха кожа Нуксириянс - но не ми попи и имах кир-ефект. Може да съм нанесла повече откорокото трябва. но пък той е с най-стягащ ефект?
И още един въпрос - има някакви промо-пакети от серия Марвеянс с подарък Масло, но на сайта на NUXE.bg не се вижда добре снимката и няма описано какво включва пакета. Къде мога да разбера за всички пакети и да избера най-подходящия?

# 275
Бихте ли споделили дали Етисеселанта наистина работи добре като нощен крем за леко проблемна кожа,един вид дали има ефект????
Аз от Нирванеск и крем Фреш/най-купувания/ не съм доволна лично.....но се заислям дали да не закупя Етиселанта,но този път ще събера повече коментари....ерси предварително!!!

# 276
  • София
Бихте ли споделили дали Етисеселанта наистина работи добре като нощен крем за леко проблемна кожа,един вид дали има ефект????
Аз от Нирванеск и крем Фреш/най-купувания/ не съм доволна лично.....но се заислям дали да не закупя Етиселанта,но този път ще събера повече коментари....ерси предварително!!!

Аз ползвам Етинселант от една седмица- сутрин и вечер и виждам ефект. Засега съм много доволна, дано да ми влияе все така добре..  Heart Eyes

# 277

Аз ползвам Етинселант от една седмица- сутрин и вечер и виждам ефект. Засега съм много доволна, дано да ми влияе все така добре..  Heart Eyes

а сутрин друг крем с фактор слагаш ли?

# 278
Аз го ползвам като нощен Етинселанта вече близо 3 месеца и при мен има ефект-на сутринта кожата ми изглежда като "пречистена" Peace.
Всяка кожа е различна и какъвто и крем да е при всеки ще действа по различен начин или въобще може да няма ефект,така че всичко си е индивидуално и само с пробването ще разбереш.

# 279
Момичета, аз преди по малко от месец си взех крема против несъвършенства. Доволна съм, но трябва да го съччетая с нещо, което да ми изчиства и черните точки, защото те стават на едни гадни пъпки   Confused И ми се иска някой, ако знае в съчетание с какво ще помогне моля да каже  Praynig И да попитам още за слънчева защита какво да използвам, за да не ми омазнява и да не ми излизат пъпки?  Rolling Eyes
Много ви благодаря предварително!   bouquet

# 280
Момичета, аз преди по малко от месец си взех крема против несъвършенства. Доволна съм, но трябва да го съччетая с нещо, което да ми изчиства и черните точки, защото те стават на едни гадни пъпки   Confused И ми се иска някой, ако знае в съчетание с какво ще помогне моля да каже  Praynig И да попитам още за слънчева защита какво да използвам, за да не ми омазнява и да не ми излизат пъпки?  Rolling Eyes

Можеш да ползваш някакъв скраб/ексфолиант за черните точки - мисля че Нюкс имат ексфолиант от серията Три Рози. Друго освен почистване при козметик не знам какво би помогнало. Тъй като и аз съм с мазна кожа и си поръчах етинселант и чакам да пристигне всеки момент мисля да го комбинирам с флуида с 50ти фактор на биодерма.

# 281

Можеш да ползваш някакъв скраб/ексфолиант за черните точки - мисля че Нюкс имат ексфолиант от серията Три Рози. Друго освен почистване при козметик не знам какво би помогнало. Тъй като и аз съм с мазна кожа и си поръчах етинселант и чакам да пристигне всеки момент мисля да го комбинирам с флуида с 50ти фактор на биодерма.
Аз също съм с мазна кожа ,предразположена към черни точки и пъпчици,използвам ексфолианта на Nuxe,и черните ми точки почти са се махнали(за носа става на въпрос)-изобщо съм много доволна,много добре ми изчиства порите на лицето и заедно с Етинселанта и пъпките се махнаха Hug,за пръв път ми е толкова чисто лицето.
Аз в момента ползвам един крем на Апивита с 15 фактор ,за зимата ми е добре,но можеш да пробваш и флуида на ЛА Рош -той е точно за мазна кожа или по горе са ти предложили и Биодерма Peace

# 282
  • София

а сутрин друг крем с фактор слагаш ли?

Ползвам ФДТ и матирам с пудра, които са с фактор 15  Grinning След средата на април ще си взема нещо с по-висок фактор, че сега по аптеките ми прави впечатление, че кремчетата п/в слънце са от миналата година. Сигурно ще си взема Сити Блок на Клиник, ако не харесам медицинско. На Нюкс нещо с фактор 15-30 има ли?

# 283
. На Нюкс нещо с фактор 15-30 има ли?
Няма  Sad

# 284
Много ви благодаря, момичета!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт