Козметиката на NUXE - 4

• 66 861
  • 504
  •   1
Отговори
# 315
magnolia99,много съм доволна от пяната.За сега не я заменям за нищо!
Както ти отговори и анима ,няма изразена миризма-съвсем слабо на рози.
Не пени много,но напълно достатъчно да се почисти и лице и грим.И е доста икономична.
На мен много остро на билки ми мирише флуида prodigieux.
Взех го погрешка/вместо околоочния /и отиде и той при щерката. Whistling
Мръщи се,но го ползва и казва ,че е доволна/изчистило и се лицето /.
Още не съм взела ексфолианта.При нас нещо го няма,но обещават да го заредят следващата седмица.
Чудех и се много на маската,но щом си доволна ще я предвидя и нея за купуване.  bouquet

dilandii ,мисля че е на принципа на кристалите.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 20:21 от муцка

# 316
Момичета,а при бременност и кърмене може ли да се ползва крема Етиселант.Има ли нещо страшно.....

# 317
От няколко дена си мия косата с шампоана на Nuxe,и мога да кажа ,че е доста добър,измива много добре,и ми прави супер обем на моята тънка и рядка коса.
Само ,че не е никак икономичен-много бързо намаля количеството Rolling Eyes,за съжаление.
И аз свикнах с шампоана и започна много да ми харесва. Явно първите няколко пъти докато се "адаптира" косата към новия продукт изглеждаше зле, но вече съвсем не е така. Даже изглежда отлично. Определено ще повторя покупката. Но не мисля, че не е икономичен. Варно, че е малко по-редичък, но пък прави много добра пяна. Даже смятам, че е икономичен от друга гледна точка - откакто го ползвам, не слагам нито балсам, нито маска.
От маската с трите рози и аз съм много доволна. Това е първата маска, която съм ползвала и която като се нанесе не става на кора. Като си ясложа, се чувствам като в някой салон за СПА процедури  Sunglasses.

# 318
  • София
От 2 седмици съм с шампоана на Нукс: супер добре ми се отрази още от първото измиване  Heart Eyes   bouquet
 Но не мога без маска или балсам  Rolling Eyes, може би заради дължината на косата  Peace

# 319
Шампоана придава ли обем?След раждането косата ми се промени много и сега корените се омазняват много бързо,краищата сухи,обем нула TiredИскам да питам за околоо4ния Нирванеск,дали леки4о изсветлява и тъмните кръгове или само действа против първите бръ4ици Thinking

# 320
  • в Кошера
Искам да питам за околоо4ния Нирванеск,дали леки4о изсветлява и тъмните кръгове или само действа против първите бръ4ици Thinking

При мен изсветляване няма  Wink

# 321
Шампоана придава ли обем?След раждането косата ми се промени много и сега корените се омазняват много бързо,краищата сухи,обем нула TiredИскам да питам за околоо4ния Нирванеск,дали леки4о изсветлява и тъмните кръгове или само действа против първите бръ4ици Thinking
При мен прави обем,но то си е и до коса нали знаеш Wink

# 322
И при мен шампоанчето прави обем. А Нирванеска според мен само прикрива тъмните кръгове. Защото на кутийката на продукта, където се описва действието, не пише, че има съставка, която изсветлява. Пише, че мигновено "озарява" погледа.
Аз искам да попитам говорещите френски или Kabiv какви са тези carte privilege (може и неправилно да го изписвам, но нямам опаковка пред себе си) във всеки продукт.

# 323
Момичета, аз съм меко казано очарована от крема с киселини и искам да попитам става ли за дневен крем? Може ли като вечерен да използвам крема против несъвършенства, а за дневен крема с киселини?

# 324
Така,сега да споделя и да питам слу4вало ли ви се е и на вас?Ползвам крем Prodigieux,за лице.В на4алото попиваше страхотно и някак си леееко опъваше лицето,поне аз имах такова 4увство.От миналата седмица насам,крема си остава върху лицето,колкото и добре да го нанасям,усещам го като филм отгоре и изглежда леко мазно....Огромна разлика има!Ясно е ,4е нещо се е е развалил,питам се защо? newsm78Аз ли4но шпатулката вътре не я ползвам,дали заради това?Пвно като няма и консерванти бързо се разваля,така ли?Да уто4ня,4е това ми е 5 крем на тази серия(все разли4ни съм ползвала),досега не се е слу4вало такова нещо.Ползвам го около два месеца,възможно ли е за толкова време да се развали... newsm78Малко се разо4аровах,май.... Tired

# 325
Аз искам да питам специално за Nuxe някъде бях чела, че имали животински мазнини в тях. Така ли е или не?

# 326
Нямa я Kabiv да ни отговори Thinking.Много ли са вредни тия мазнини? Embarassed

# 327
Аз искам да питам специално за Nuxe някъде бях чела, че имали животински мазнини в тях. Така ли е или не?
http://nuxe.bg/au_coeur_de_nuxe/la_charte_nuxe.php

# 328
Момичета, аз съм меко казано очарована от крема с киселини и искам да попитам става ли за дневен крем? Може ли като вечерен да използвам крема против несъвършенства, а за дневен крема с киселини?
ползвах мостричка на този крем, перфектен е  Peace много е нежен, не е лепкав, но се препоъчва да се ползва вечер, тъй като съдържа плодови киселини и има лек пилинг
освен това като дневен крем се препоръчва използването на крем с фактор  Wink особено с настъпването на пролетно летния сезон
аз все още  не съм открила своя дневен крем с изискване за UV защита и антиейдж ефект, но продължавам да търся  Peace

# 329
Аз искам да попитам говорещите френски или Kabiv какви са тези carte privilege (може и неправилно да го изписвам, но нямам опаковка пред себе си) във всеки продукт.
Това са талони за безплатна брошура на Нюкс и тестерчета,но за голямо съжаление  важат само за живеещи във Франция. Sad

Да се похваля,че си имам вече ексфолианта.Доволна съм от първо ползване.Нежен е, но почиства добре!
Само не съм възхитена от миризмата.Мирише ми тежко,като на стари орехи. Rolling Eyes
Знам,че парфюмите са потенциални алергени,но за мен козметиката е плюс всичко друго и ароматерапия.
Искам да си мирише на хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт