Козметиката на NUXE - 4

• 66 845
  • 504
  •   1
Отговори
# 345
  • Шумен
Здравейте момичета, годинките си вървят-на 35 съм вече и имам доста видими бръчици Sad . Имам и черни точки, кожата ми е със разширени пори,а на брадичката се изсушава и почва да се бели. Мислих какъв крем да си взема, според вас  на Нуксе какво ще ми повличе добре, също и за очите ? мерси

# 346
За всички продукти, а и за всички марки - търсете тестери.
Nuxe имат такива в повечето аптеки.

Whitewitch, на мен Нирванекса не ми запушва порите, но все пак ... намери тестери.
Приятно съм изненадана от този крем. Както и от новия серум за хидратация. Него
ползвам вечер, а сутрин - Нирванекса. В началото малко лъщи, но после престава.
Нанасям отгоре съвсем малко минерална пудра. Хубавото е, че не оставя усещане
за себе си, не тежи, не задушава кожата на лицето. И пак повтарям - тестер ...

# 347
Аз съм с проблемна кожа и се притеснявам, че Нирванекса може да ми запушва порите и да се получават пъпки иначе много ми се иска да си го взема, защото скоро ще навърша 27год. и е нужно да започна да използвам такъв крем. А за дневен имам мостра сега на емулсията с киселини и пробвах да се намажа с нея и отгоре със слънцезащитния на дъщеря ми, който е на Бюбхен. Някоя от мацките, които ми писаха за крема с киселини, че е подходящ за вечер и за денем крема против несъвършенства...с какво ще замените сега крема с киселини и използвали ли сте Нирванекса?   bouquet
За продуктите на Нукс пише в сайта,че не са комедогенни,значи си мисля,че Нирванеска няма да ти запушва порите Peace
Ти по какво съдиш ,че ще запушва порите? newsm78

# 348
  • Пловдив
ползвах един крем за мазна кожа (забравих му името) в началото на зимата,много ми хареса обаче с миризмата не можах да свикна и го подарих...просто не издържах Sick..иначе крема е без грешка.

# 349
За всички продукти, а и за всички марки - търсете тестери.
Nuxe имат такива в повечето аптеки.

Whitewitch, на мен Нирванекса не ми запушва порите, но все пак ... намери тестери.
Приятно съм изненадана от този крем. Както и от новия серум за хидратация. Него
ползвам вечер, а сутрин - Нирванекса. В началото малко лъщи, но после престава.
Нанасям отгоре съвсем малко минерална пудра. Хубавото е, че не оставя усещане
за себе си, не тежи, не задушава кожата на лицето. И пак повтарям - тестер ...
Acca,ти с каква кожа си?
В скоро време ще ходя за тестери в една аптека и тогава ще се втурна да купувам,без да пробвам не ми се рискува,че и парите не са малко. Laughing

# 350
  • София
Охх,аз свърших creme Etincelante и ми се иска пак да го взема,но незнам дали ще е подходящ за летния сезон(сутрин ще ползвам крем с фактор за защита)?
Много съм доволна от този крем,страхотен е,кожата ми се изчисти супер,тена се избистри.....много ми "липсва" Blush

Този е невероятен,да.Оба4е аз го отлагам 4ак за късното лято,мисля 4е сега не е много подходящ!Не знам на колко години си,ама Нирванеска също е много приятен PeaceНего ве4ер,а през деня с фактор(още не съм го избрала,ама явно няма да е на Нукс),такава е моята схема за летните месеци! Peace
И за Нирванеска си мислех и аз да го ползвам вечер и сутрин с фактор(вече съм си взела на Ла рош-флуида).На 28 г съм.

Би ли споделила, кой флуид на Ла Рош имаш предвид? Свършва ми Нирванеск-а и се чудя дали да взимам за лятото пак крем на Нюкс или да сменя марката. И всичко това заради липсата на слънцезащитен фактор. Чак не ми се вярва, че подобна марка козметика си е лишил кремовете от слънцезащитен фактор. Иначе съм страшно доволна от Нюкс и със съжаление пак ще се лутам какво да си взема за моята капризна кожа.

# 351
http://www.laroche-posay.com/produits-soins/Anthelios/ANTHELIOS- … -Teinte-p528.aspx
Аз ли4но този съм си харесала,но не знам дали ще го има и в Бг.В българските сайтове из Интернет не можах да го открия.харесва ми,4е е тониран,защото лятото ФДт ми идва тежък,а имам едно тонирано крем4ен на Лиерак,което е страхотен продукт!Да,оба4е няма фактор,затова му търся алтернатива!Ла Рош са също без парабени,хубава е козметиката!Ина4е на Нукс и аз им се 4удя,как така няма крем с фактор?И аз като теб бих си купила техен продукт,но уви....А и Кабив се загуби някъде да ни кажа дали пък няма да вземат да пуснат нещо такова тази година Thinking

# 352
# 353
  • София
Дам, явно този флуид е хит този сезон, ще взема да го потърся и аз  Mr. Green
Днес си взех крем Фреш (козметичката ми каза изрично единия ми крем, дневен или нощен, да е хидратиращ). Имаше някаква промоция, кремът беше в несенер с мостри, дадоха ми и допълнителни, общо десетина  Crazy Сега съм решила да пробвам слънцезащитния крем на дъщеря ми, Адерма с 50 фактор, ако не ми лъщи лицето няма да взимам друг с фактор.

И много ми допадна мултифункционалното масло (без частиците) на Нюкс. Ползвах го вместо лосион за тяло.  Peace

# 354
С комбинирана. През лятото има склоност към по-голямо омазняване.

# 355
Момичета,интересувам се от серума Phytochoc дали може да се използва като превенция срещу първи бръчки,действа ли да се подобри кожата,предпазва ли я или просто има моментен ефект да озари кожата?Някой ползвал ли го е ?От информацията в сайта на Nuxe останах с впечатлението,че е за всякаква възраст,така ли е?

Още едно въпросче за кремчето Aroma perfection за кожа с несъвършенства-върши ли работа за мазна кожа,за петна,против лъщене?
Аз съм с мазна кожа,пъпчици рядко вече ми излизат,в добър вид е кожата ми,имам няколко петънца-и си мислех дали ще помага този крем за предотвратяване на нови пъпки,като превенция да се ползва?

# 356
Чак не ми се вярва, че подобна марка козметика си е лишил кремовете от слънцезащитен фактор. Иначе съм страшно доволна от Нюкс и със съжаление пак ще се лутам какво да си взема за моята капризна кожа.

Да, и аз съм на същото мнение. При такава богата гама от продукти, биха могли да сложат УВ филтри в дневните си кремове. Аз съм върла фенка на марката, но не съм склонна сутрин да се мацам с по два крема - един хидратиращ и освежаващ и още един за слънцезащита. Имат само един Soleil Prodigieux, който е слънцезащитен. Аз обаче, с моято комбинирана кожа, не съм очарована от него.

# 357
аз също искам да се присъединя към клуба на нукс защото си взех крема етинселанте с киселините и го ползвам вече седмица-е няма такъв крем Heart Eyesнаправо го обожавам и няма да го сменям.също си взех матиращия флуид от серията арома перфекшън и от него съм доволна.
само имам едно въпросче,ако може да помогнете малко :
харесах си крем фрайче за зимата като дневен,този който се предлага за смесена кожа-аз съм комбинирана към мазна.та на въпроса-дали ще ми се отрази добре? newsm78питам още отсега тъй като винаги съм имала дилеми в началото на сезоните какво да си купя та сега искам малко отрано да намеря "своя" крем така да се каже.
тдали сега ако си взема тестер може да не ми се отрази добре-просто за проба newsm78като имам предвид че зимата ми трябва хидратация.какво ще кажете? newsm78

# 358
аз също искам да се присъединя към клуба на нукс защото си взех крема етинселанте с киселините и го ползвам вече седмица-е няма такъв крем Heart Eyesнаправо го обожавам и няма да го сменям.също си взех матиращия флуид от серията арома перфекшън и от него съм доволна.
само имам едно въпросче,ако може да помогнете малко :
харесах си крем фрайче за зимата като дневен,този който се предлага за смесена кожа-аз съм комбинирана към мазна.та на въпроса-дали ще ми се отрази добре? newsm78питам още отсега тъй като винаги съм имала дилеми в началото на сезоните какво да си купя та сега искам малко отрано да намеря "своя" крем така да се каже.
тдали сега ако си взема тестер може да не ми се отрази добре-просто за проба newsm78като имам предвид че зимата ми трябва хидратация.какво ще кажете? newsm78

Хидратацията е необходима не само през зимата, а и сега през лятото. По-горе има много добър съвет от козметик - поне един от кремовете дневен или нощен трябва да е хидратиращ. Водата непрекъснато се изпарява от горния слой на кожата (особено в горещините) и тя трябва да е добре "заредена" с вода, както с пиене на достатъчно количество течности, така и с подхранване отвън.
В интерес на истината аз точно в момента ползвам крем Фреш за нормална към смесена и изобщо не ми е тежък и мазен, напротив - попива идеално и през целия ден си чувствам кожата прекрасно  Flutter

Има не крем, а флуид Фреш отново за смесена кожа, който е за много дехидратирана кожа. Предполагам, че той ще бъде по-тежичък и може би по-добре ще подхранва в студените зимни дни  Peace

Понеже чета, че коментирате слънцезащитните фактори, да ви споделя какво ми каза една аптекарка от която последно пазарувах продукти на Нюкс. Според нея в последно разработените продукти на Нюкс и тези с обновено формули, има слънцезащитни филтри с фактор 6 до 8 (което според мен е идеално за градска среда). Така например околоочния Нирванеск e бил със защита 8 SPF, въпреки че не е спомената на опаковката. Принципно им нямам вяра на фармацевтите-продавачи, но като разгледах състава наистина открих Titanium dioxide в по-предни позиции. В темата за добрата козметика ако не бъркам Sofi беше определила този химичен филтър като ефикасен срещу защита и не толкова вреден (беше в коментар на детски слънцезащитен продукт). Ако бъркам, pink rose моля да ме поправи  Grinning

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:34 от Stefoni

# 359
значи все пак мога да си поискам тестерче за да видя как ще ми се отрази?
и само защото не разбрах крема се пише creme fraiche но как се произнася-фрайче или фреш??? newsm78като ида в аптеката да не се изложа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт