Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 778
  • 676
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Аз имам Ван Клийф едт и мога да кажа, че върху мен е потресаващо траен. Тествала съм го в какви ли не екстремни условия - не помръдва. А и май повече го харесвам от едп, по-елегантен и не така накъртващ ми е.

# 481
  • някъде под слънцето...
Mims-Mims
ако имат тестер Ще пробвам и двата, но по скоро ми приличаШе на изкупена фалирала парфюмерия newsm78...и едва ли Ще има трстери....

# 482
  • София
Днес следобяд успях да тествам Montana Parfum de Peau. Наистина, по-голяма смрад няма, сигурно и парфюмът с козя козина ще е по-приемлив.
Сетих се и за още един неприятен парфюм, който ми мирише на загоряла манджа-Yohji Yamamoto pour Femme.

# 483

sl хич не завиждай. Носиш и се кефиш на едни от най-трудните парфюми като Ароматикса, Калеш и Румбата. Това си изкуство, харесват те явно.   bouquet  bouquet

venush      bouquet
КалеШа неЩо не ми допада Преди десетина години две  бабички със синя кръв и   расистки  до мозъка на костите ,  гости на хотела в който работех тогава, ме бяха направили луда калинка заради националността ми. Та около тях се стелеШе на гъста мъгла  някакъв непознат за мен парфюм  , усеЩането което той  остави тогава  у мен  беШе за  морга и погребение(не знам дали заЩото бяха бабички над 75 години или заЩото бяха гадни и нагли...).Години по късно,  пробвах КалеШ  , и веднага в съзнанието ми изникнаха на живо  двете бабички.....

Аз май исках да кажа Арпеж, съжалявам...  bouquet

Бети нали не говориш за този http://www.fragrantica.com/perfume/Yohji-Yamamoto/Yohji-4601.html? Имах го преди доста години може би 1997, беше ми чужбински подарък. Тогава не го оцених, но мисля, че сега бих го носила с кеф. Спомням си, че беше нещо плодово - дървесно. Жалко, че вече не се произвежда.  Ааа видях го другия Йожи, загорялата манджа .... Joy

Забравих да добавя още един доста неприятен аромат поне за мен.
Ето този http://www.punmiris.com/images/secundar/o.2219.jpg
На вид изглежда лятна свежарка и с искрена изненада установих, че на кожата ми се появяват стари, забравени по бурканите подправки и гранясали ядки. Само началото беше нещо цитрусово-краставично и после дойдоха тези ужасии. Все си мисля, че онзи тестер може да не беше наред. Все пак говорим за лятна версия на класическия Бърбъри, който пък е цветен, никакви подправки няма и там. newsm78

# 484
  • София
Добър вечер! Във връзка с мъжките парфюми на "Creation Lamis" ме интересува дали се внасят в България и от кой чужд сайт /от който впечатленията са "добри"/ може да се поръчат. Предварително благодаря.

Тук ги има  Peace че и цената е супер.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_D-am-pid_ … 8M__products.html

# 485
  • София
Добър вечер! Във връзка с мъжките парфюми на "Creation Lamis" ме интересува дали се внасят в България и от кой чужд сайт /от който впечатленията са "добри"/ може да се поръчат. Предварително благодаря.

Оттеглям въпроса. Явно темата, в която се надявах да получа компетентен отговор не е тази.Грешката е моя - заблудих се, прочитайки "разговорите" от 1-32 страница.Приятен ден на всички.

# 486

Оттеглям въпроса. Явно темата, в която се надявах да получа компетентен отговор не е тази.Грешката е моя - заблудих се, прочитайки "разговорите" от 1-32 страница.Приятен ден на всички.

за момент си представи, че никой не може да ти отговори на въпроса  Rolling Eyes
тази марка в живота си не съм я чувала, как се очаква да отговоря  Shocked

едит: след поста на Атти, погледнах за какво става дума - женският вариант е имитация на Ейнджъл и се намира по парфюмериите тип 'павилион на спирката', т. е. мъжките също трябва да са някъде там

# 487

за момент си представи, че никой не може да ти отговори на въпроса  Rolling Eyes
тази марка в живота си не съм я чувала, как се очаква да отговоря  Shocked

и освен това е отговорено на въпроса точно в предния пост  Thinking

# 488

Атти е била така любезна да ти отговори, само пост по горе. Щом никои не ти е отговорил, значи не е наясно евентуално. Аз например не познавам тези парфюми и никога не съм ги пробвала и дори чувала, затова не отговорям и не насочвам. Grinning Тук всеки е добре дошъл и всеки сам избира темите, в които да пише и пита. Wink  bouquet

Писали сме заедно с прекрасните парфюмни феи по-горе. Hug

На мен също ми се струва, че тези парфюми са имитации на известни парфюми и се продават по лавките, където има козметика. Специално парфюма с Лилавото яйце, имитация на Ултравиолет, има много почитатели и е около 20 лв.

# 489
едит: след поста на Атти, погледнах за какво става дума - женският вариант е имитация на Ейнджъл и се намира по парфюмериите тип 'павилион на спирката', т. е. мъжките също трябва да са някъде там

самоцитирам се, защото след мен за кратко се появиха няколко отговора и може да пропуснеш това, което съм написала както си изпуснала поста на Атти

пп 10 секунди общуване с Гугъл щяха да ти свършат страхотна работа - официалният вносител има чуден сайт

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:29 от Аноя

# 490
Някой да е поръчвал от www.aromati-bg.com

# 491
Имате ли идея дали някъде в магазините където предлагат парфюми на Ив Роше го има този:
-Venise EDP, реформулираната версия от 2008 г.
Хубави неща четох за него  Wink

# 492
Теди, не съм го виждала, но не съм влизала във фирмения им магазин от един месец

# 493
Теди, не съм го виждала, но не съм влизала във фирмения им магазин от един месец

Ами той е от миналата година, щом до преди месец го е нямало, явно не е внасян.Жалко, неоткриваем е дори в чуждите сайтове които имат доставка до БГ.

# 494
  • Бургас

бубс, имала съм този парфюм преди 6-7 години /несполучлив подарък беше и го подарих на съседката, която го хареса/, та думата ми беше, че според мен въобще те прилича на Ейнджъл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт