Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 208
  • 538
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета,
аз търся педиатър /ако е възможност хомеопат/ в 20 ДКЦ или 21 ДКЦ
благодаря

# 406
Здравейте,
Има ли някой който живее в Дианабад да ми препоръча личен лекар в района. не съм от софия на 24 години съм имам гинекологични проблеми и ми трябва личен лекар тук за да може да имам възможност за направления че с пари за частни лекари не мога да смогна
Благодаря ви

# 407
Странимира Савова се казва. Познавам я повече от 15 години. Супер адекватна и отзивчива лекарка. Не бърза с антибиотици. Има страхотен усет за нещата. Не пести от талони. идвала е и вкъщи, независимо, че в един момент се преместихме и не й беше близо. Винаги си вдига телефона.
Беше личен лекар и на децата, и на мен и мъжът ми.
Смених я само защото се преместихме и не ми беше удобно да лангъркам децата до нея, особено когато са болни. И другото неудобство ми беше дежурният лекар - на майната си.
Сега съм в Полимед - основно удобство е спешното звено - на 200м от вкъщи са ми.

Здравейте
бихте ли споделили кой е личният  ви лекар в полимед. за мен също са на удобно място и се ориентирам на там
благодаря

# 408
Доста обширна тема... всяко мамче се интересува за нейния си район Simple Smile Аз също се вълнувам за района - Княжево, Бъкстон, Павлово Simple Smile Предстои ми раждане през Февруари и си търся педиатър, който да ми е набличизко за консултациите и прегледите.
Някой може ли каже актуална информация за Д-р Ковачев от Павлово - дали вече работи със Здравната каса?
За Д-р Зафирова в Княжево ако някой има споделени мнение и опит ако може да сподели Simple Smile
Четох хубави отзиви и за Д-р Шекерова от 20ДКЦ ако не се лъжа.

# 409
Здравейте,

бих искала да попитам дали Д-р Рада Маркова - кабинета й е на ул. Родопски извор 54 работи със здравната каса?
Ако не работи каква е тарифата й за преглед. Много благодаря Wink

# 410
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър педиатър в Люлин (или в близост до Люлин). Ако имате опит с лекар, който да подкрепя естественото хранене и захранване след 6-месечна възраст, да реагира адекватно, когато детето е болно и да не лекува с превес на антибиотици. И разбира се, да е мил и внимателен човек.
Май много искам Wink

# 411
Всяка майка иска най-доброто за детето си, но да ти кажа всичко това рядко се среща в един човек Simple Smile
Трябва да знаеш кое е с приоритет за теб и с кое си склонна да направиш компромис Sunglasses
Иначе и аз търся същите неща като теб... не ме разбирай погрешно - но за съжаление рядко се срещат.
Най-важното за мен е обаче педиатъра да си вдига телефона по всяко време (много не го правят), да не изписва антибиотик за всяка хрема и да дава адекватно лечение.
Дори и да е по-сдържан като човек бих го преживяла ако отговаря на горните неща
Аз също си търся педиатър, но в друг район. Желая ри успех.

# 412
Д-р Шекерова практикува ли още? Беше спряла да работи преди време.

# 413
Д-р Шекерова от 20 ДКЦ ли е? Бях попаднала някъде на нейното име докато се ровех за инфо.
Може би все още работи

# 414
  • София
Здравейте,

Бременна съм в края на 7 месец и не съм много наясно с педиатрите. Моят ЛЛ работи в 3 ДКЦ - той е общопрактикуващ и не искам при него да си записвам живот и здраве детето. Но пък не съм наясно там кои са педиатри и дали са ОК.

Моля ако някой има мнение да ми препоръча педиатър в 3 ДКЦ или някъде на около?
Благодаря ви предварително.

# 415
Утре отивам да взимам картона на детето си от "д-р" Ралчева, 15 ДКЦ. Припряна, обидчива, на всичките ми въпроси относно храненето се отговаряше - "Ела на еди коя си дата, в еди кой си мол - ще чета лекция" - платена и с рекламна цел. Вместо да ми се обясни подробно, аз все трябваше да си чета преди това Домашното от интернет и след това да й задавам въпроси за компетентно мнение и то не само за захранването - то това да е проблема, макар хич да не е толкова лесно. И така докато днес не се наложи да ходим за неприятната процедура за слепени срамни устни...кой да ни каже, кой да ни прегледа... Гледаме се все с памперса и бодито, така се и теглим, така и се измерва обиколката на гърдите. А в Токуда, където я заведох за кашлица, от памперса започнаха - така се правело, казват. И ми стана много тъжно като откриха почти изцяло слепените й устнички....Боже каква майка съм и що за педиатри има! Трябва ли да си завърши мед.образование, за да се грижиш за детето си адекватно?!?!
И аз съм в подобно положение. Смених няколко Gp-та педиатърки, които са много "компетентни" според този форум, но уви, не съм намерила още "точният лекар" за децата си. Но съм оптимист и не се отказвам.
Искам  да допълня в списъка д-р Д.Ангелова- пулмолог с дългогодишен стаж и с разбиране към децата  и родите с нестандартно разбиране за живота и начините за лечение на организма.  bouquet

# 416
Здравейте,

живея в красна поляна и скоро ми предстой раждане. И като всяка бъдеща майка търся добър педиатър за бебчо. От форомите разбирам че е по добре нещата да се случат в предварение т.е да се уговориш предварително със съответния педиатър дали може да поеме бебчо.
ВМА поликлиника ми е близо и съм се насочила към няколко педиатъра там - д-р Емилия Кременска; д-р Галя Лисичкова, д-р Маргарита Шаркова и д-р Ирина Митова. Ако някой  има впечатления за тях, ще бъда благодарна ако ги сподели.
Това което ме интересува е: дали обръщат достатъчно внимание, назначават ли съответните изследвания, да не предписват лекарства за щяло и нещяло, при нужда могат ли да бъдат безпокоени.
Също така ако в района на красна поляна някой може да препоръча добър педиатър, ще ми е от полза.

Благодаря.

# 417
Здравейте! Дали някой има впечатления от новоткритата от края на 2012 година "Първа детска консултативна клиника" в кв.Витоша,разбрах,че управител там е д-р Рада Маркова,за която имаше запитване преди.

# 418
Здравейте!Аз също се интересувам от д-р Рада Маркова!Четох , че имала кабинет на ул. Родопски извор, 45 но инфото беше от 2009г. Някой има ли по прясна информация? Преглежда ли още в този кабинет, работи ли по ЗК или само в Първа детска консултативна клиника?Клиниката работи ли с ЗК?

# 419
  • Разград-София
Здравейте  Hug
Някой може ли да ми препоръча личен лекар  в 29 ДКЦ  в  кв. Гоце Делчев, ул. Георги Измирлиев 8 ?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт