ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 449
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Франчи, имам една молба... Някъде из форума видях да си писала за едни кистички на венците, които приличат на зъбчета. Нали не се лъжа, че си била ти? Може ли да обясниш за тях. Не мога да определя какво е това на венеца на Моника  Praynig
И мен ме интересува.
Венците на Дария са побелели и надути почти навсякъде с изключение отпред, където би трябвало да излязат първите зъби. Най - много на кучешките зъби, (отстрани на венеца от външната страна) и я сърбят страшно много. А горе от едната външна страна все едно има щампован кътник. Незнам какво да мисля.
Педи каза, че е киста, но може ли целите венци да са и в кисти, а и не вярвам кистите да сърбят така newsm78
За захранването - днес започваме със зеленчуково пюре. Дадох морков с картоф на Хип и за мое учудване доста и се услади. Мислех, че ще се цупи на зеленчуковото пюренце Simple Smile, но...
да питам - Има ли мами с проблема на срастването, които ходиха вече на доки да споделят, че ние от 17ч.ме на детски гинеколог и ми е доста притеснено.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 12:14 от Щастлива Бубичка :)

# 361
Схемата на Нели е качена.

# 362
Гелчето за венците и хомеопатичните хапченца вършат чудеса  Party  Малкият много се успокои от тях и снощи се наспахме като бели хора  Peace

Гледам, че пак говорите за захранването. Ще чакам малкият да заспи следобед, за да прочета по-подробно, че и аз вече се пообърках  #Crazy

# 363
  • Germany
Здравейте и от нас Simple Smile
Аз бях малко с приятели и големия на Рибарица, а мъжа ми гледа бебчо и сега съм доста заредена и отпочинала Simple Smile.
За захранването - Брани вече хапва зеленчуково пюренце на обяд, като почнахме с морков, а днес добавих и една лъжица картоф. За сега му харесва, но какво мазане настава  ooooh!. Исках да попитам, че нямам спомен от Бобо - млякото се намаляваше пропорционално на количеството дадено пюре нали? Ние сме още на 4 лъжички пюре и си му давам цялото количество мляко после, но нали вървим към заместване, а ако оставя на него ще си изяде и пюрето и млякото Simple Smile.
Иначе само картоф има на Семпер, днес дадох.
Франчи, добре завърнала се  Hug

# 364
Иначе само картоф има на Семпер, днес дадох.
Франчи, добре завърнала се  Hug

Еееее, супер за инфото! Party

# 365
Здравейте и от мен! Моят момък заспа в ръцете ми докато четях и сега пак пиша с една ръка.
Франчи, радвам се, че писа. Чакам и Петя да сподели опит със захранването. Аз вече също съм решила, че ще започна със зеленчуково пюре, но ще е към 6-ти месец. Е,все пак ще видя какво ще каже и педито другата седмица на консултацията.
Тази нощ съм кърмила поне 4 пъти ShockedВ резултат на това съм отново недоспала. Sad
Някой беше писал, че капе капки Виброцил - те не са ли за след 1 година? Поне так ми каза педито. Хремата на Ицко я оправих с физиологичен разтвор и сребърна вода.
Нели, Нинанд извеждате ли си дечицата в това влажно време? Вчера си останахме цял ден в къщи, а ако и днес е така направо ще луднем и двамата.
Одеве ми се обади шефът да ми предложи да съм лектор на един семинар в Гърция за 4 дни. Тоооолкова много ми се ходи, но отказах. Първо няма кой да гледа Ицко и второ и да има аз ще съм много притеснена, ако го оставя за толкова дни. Досега и една нощ не е спал отделен от мен, което пък от друга страна не е много хубаво, че ако свикне да е вързан за на майка си полата не ми се мисли...
Чакам да стане на 7-8 месец, да заместим някое кърмене пък тогава, ако ми предложат пак, може и да се съглася. Притеснявам се, че мозакът ми е обсебен най-вече от бебешки теми, а това не ми харесва особено.

# 366
Привет и от мен да използвам малко докато Гого спи
ето линк с пюретата на Хип http://www.hipp.bg/index.php?id=6
Аз започнах с тиква днес ще дам трети път имам в нас домашна но дадох на Хип защото не виждам смисъл да цапотя за няколко лъжички утре пак ще дам само тиква след това ще вкл'ча морков или картоф още не съм решила и така по 4 дни за всяка следваща храна направила съм си табличка на коя дата на колко месеца и дни е малкия какво вкарвам като нова храна какво точно давам за деня ( каква комбинация) реакция и часа в който я давам и накрая бележки подобна по тези които Нелито ми прати   bouquet
и Гого има нещо като киста аз се стреснах какво е заведох при педито и тя каза че било някакво калциево образование и ако стане по-голямо пак да ходим така и не я разбах
Някой имаха този уред http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4755 биха ли споделили дали са доволни извинявам се че пак повтарям нещата но забравих  doh
Гъди би ли казала какво ползваш че като го метнат забите да знам какво да давам

# 367
Някой имаха този уред http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4755 биха ли споделили дали са доволни извинявам се че пак повтарям нещата но забравих  doh
Да. Peace

# 368
Интересно-Ерик се  е научил да крещи по цял ден,дали не от зъбите.Още нямаме поникнал.Като пазаруваме в Пикадили хората се стряскат от неговите крясаци.
Ние още не се захранваме,мисля да почакам към 6ти месец-дано не е късно.
Франчи свекър ти не иска ли да си има клиенти в наше лице  Grinning

# 369
  • Ловеч
Да докладвам...Купих пюре от морков на Гербер...Миии...какво да ви кажа,моят син не благоволи изобщо да си отвори устата...В един момент я отвори но не заради лъжичката която му поднасях,и веднага му я пъхнах..Ноооо човека направи физиономия,все едно му дадох отрова..Опитах още малко,но не...Като му дадох след това млякото,беше май щастливия човек...И сега се чудя,да пробвам ли утре пак,или просто бебо не е готов..Или пък аз просто искам много бързо да стане работата...

# 370
anjeelina,  гелчето е Дентинокс гел, а хапчетата са Дентокинд  Peace  И двете са много сладки, Боян си ги хапва с голям апетит  hahaha

Леле, как забавлявате бебета си вкъщи в това време?  ooooh! Изчерпах си днешния репертоар, нямам вече грам енергия и идеи за забавление  Tired

# 371
  • Ловеч
Гъди,май единствения начин за мир е като са навън...аз излязох,прибрахме се и следобед пак ще го изведа че иначе не се трае

# 372
Вързана съм вкъщи, за да чакам да ни докарат минерална вода  Crossing Arms  Изобщо не казаха към колко ще дойдат, а после сигурно пак ще завали  Whistling  За 1 седмица сме излезнали точно 3 пъти на разходка, чувствам се друг човек (в отрицателния смисъл)  Cry

# 373
Днес Ивайла става на 5 месеца Simple Smile Почерпете се за нейно здраве.

Уф, това захранване и на мен ми е взело акъла. По цяла нощ пюрета сънувам. Преди малко направих от морков и чакам да се събуди да видим каква ще е реакцията. До сега не е опитвала нищо друго освен мляко.
Понеже стана доста пюре, защото иначе няма как да го пасирам, дали може и утре да и дам от него или е желателно всеки ден да е прясно приготвено?
Този месец мисля да дам да опита морков, тиква и картоф. Другия съм решила да дам плодово пюре и оризова каша, пък за нататък идея си нямам, затова и аз чакам с нетърпение схемата на Анелия. Иначе купих на Хип, но те са все дву че и повече компонентни и ги оставям за после.

# 374
Гъди благодаря   bouquet
За пюретата от морков съм чувала от приятелки че не ги харесвали особенно бебетата затова и реших да не давам чист морков а да е в комбинация
Честита пета месечинка на Ивайла да расте хубава и засмяна девойка    bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт