ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 248
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Sv., може и да си права, то и аз малко се предоверявам на хората и веднага да си кажа мнението...

Обаче друго нещо не ми харесва - вече откровено се започва една война на кърмещи и некърмещи. Струва ми се, че съвсем скоро доста доскоро приятелски взаимоотношения ще се поразвалят, което наистина ще бъде жалко. Щом и аз започнах вече да се подразвам, значи работата не е на добре  Crossing Arms  Stop 

# 616
Стига бе, Гъди, к`ви са тея лагери кърмещи-некърмещи?!
А къде сме ние цедящите се?!

Сега сериозно- няма такова нещо. Или поне аз не съм забелязала, защото не ми пука.

Тук започна да става по-зле и от Клюто.
Ноооо, Франчи не се дава лесно.  Sunglasses Не се давай ти! Все пак ние с теб сме едни от най-старите пушки тук. На "младите" фронта не сдавам лесно  Laughing

# 617
Гъди, Катеринка, Близначкова,

Сиена в случая се е наела да ни организира показно за най-обичайните теми и изразни средства в отчетните. Явно внимателно чете форума, което си е комплимент към всички тук. Иначе тя е над тия неща и подобни злободневни въпроси не я вълнуват. Затова и съветите на Франческа са най-уместните в случая.

Доста се забавлих все пак. Сиена, по коя част на тялото надуши парфюма? Това е доста важно, за да те посъветваме адекватно!

Joy Joy Joy ей, ама съм бяла птица!!!  Joy Joy Joy  ама така става като чета през ред   Sick

# 618
Момичета благодаря на всички за отговорите!! Hug Интересното е,че вчера имах работа в една банка и имаше опашка, естествено ме пуснаха и я оставих Андреа с количката по-настрани и три жени и се надвесиха над главата и и говореха, тя им се усмихваше и не се разплака! СВ. и аз си мислех нещо по външния и вид да не я притеснява. Peace Утре ще правим опит с Катеринка - тя ще я вземе , а аз ще се скрия да видим отново реакцията и!! Wink

Според мен sienared ни гледа сеира и  имам предчувствие, че с diAFODIL  са едно и също лице или ако не, приятел притекъл  и се на помощ/въпреки, че тя няма нужда от такава, добре си се справя и самичка Peace/ от темичката, в която най-редовно се разменят остроумия   и се  надприказват кой е по-умен с най-добри чувства!!! Peace Стилът на писане е много сходен и на двете и другото, което това  е доста "стар" потребител от клюкарника, който е напълно на ясно кои са горещите теми на деня!! Peace / и знае как да бъде инвизибъл, което не е характерно за новаците Wink/

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 21:21 от somebody

# 619

Според мен sienared ни гледа сеира и  имам предчувствие, че с diAFODIL  са едно и също лице или ако не, приятел притекал  и се на помощ/въпреки, че тя няма нужда от такава, добре си се справя и самичка Peace/ от темичката, в която най-редовно се разменят остроумия   и се  надприказват кой е по-умен с най-добри чувства!!! Peace Стилът на писане е много сходен и на двете и другото, което това  е доста "стар" потребител от клюкарника, който е напълно на ясно кои са горещите теми на деня!! Peace / и знае как да бъде инвизибъл, което не е характерно за новаците Wink/
и аз си го мислих, ама somebody  е винаги по-смела в мислите и писането от мен Simple Smile

# 620

Според мен sienared ни гледа сеира и  имам предчувствие, че с diAFODIL  са едно и също лице Wink/

И аз това си помислих. Laughing

Оп KaterinkaM писали сме едновременно

# 621
  • Варна
А, моля, моля  Grinning
Верно, че ми е скучно понякога, но чак толкова изтрещяла не съм.
Две регистрации във форума са забранени и нарушителите се санкционират.
Не се вкарвайте във филми.

# 622
Има ли значение коя е Сиенаред? Важното е, че стана забавно  Party

# 623
А, моля, моля  Grinning
Верно, че ми е скучно понякога, но чак толкова изтрещяла не съм.
Две регистрации във форума са забранени и нарушителите се санкционират.

Категорично не е вярно!!!Познавам хора,които имат по две и не са санкционирани!!Преди години и аз имах две Embarassed/втората, не съм я ползвала от години/, дори не си спомням каква беше!! и от нея споделях любовни терзания, които ме мъчеха с една предишна връзка, пък не исках хората да ме свързват с този ник и добре, че и така бях направила!!! Crazy

# 624
  • Варна
Ох, добре, давайте втора серия. Аз си лягам.

# 625
# 626
Ох, добре, давайте втора серия. Аз си лягам.

И аз! Но ще ви сънувам.  Laughing

# 627
И на мен ми се струваха странни 0 на брой мнения, които не ми се връзват с изказа...
Баба Яжка ми е позната и siena, но не с red...

Но както и да е. Не съм на тази честота, едно е да си хумуристичен, а друго да си подигравателен.

Знаете ли, признавам, на разваляне на тема ми прилича   Simple Smile   А кому е нужно това.......

Да се върна в темата ни:

Франчи, помня кои и как пишеха през бременността! Ти беше много на място, няма да забравя препратките ти в линкове! Доста се забавлявахме също. Дори и понякога да споделяхме едни и същи дневни радости или неразположения, едни и същи неща. Много момичета помня, хубаво ми беше тогава, сега ми е хубаво да ви чета.
А от срещата добих и допълнителни впечатления за някои от вас. Бих искала да се запозная и с Аморе, Анито, майката на Катерина от Варна, Фантазия, Вани...
Момичета, тази вечр така поразително Велин ми заприлича на Стояни.....в поведение и моите трикове, които приложих да го оставя да спи /обикновено е лесно/, върнах се три години назад, едно към едно.
И аз ще ви се оплача Simple Smile Всеки трети в квартала ме пита няма ли да дам големия на детска и аз съответно отговарям на всеки трети Simple Smile
Че второто е момче "нищо, да е живо и здраво", "еее, нищо" спряха да пригласят.
Somebody, за съжаление си 100% права...      Simple Smile  жалкичко е някак.......ама то цирк наистина.
Момичета, благодаря за отговорите.
Утре ще се сетя и останалите неща, които щях да пиша.

Лека нощ.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 21:55 от ayas

# 628
А аз не мисля, че са едно и също лице  newsm78  Ако е, евала за свободното време и енергия, че да се логва ту през единия, ту през другия ник. Но пък и daffodil също е стара пушка, чак сега да й дойде на акъла да се раздвоява....Ама знам ли, хора всякакви  Whistling

Mayflower, емотиконът с дъвката е, защото дъвча дъвки "Мотиф" за отслабване  smile3502   Убиват ми апетита за сладко  Peace

# 629
Само погледнете колко скрити гости има, това никога не е било, много хора наблюдават безплатен цирк!!!! Mr. Green

И наистина е безмислено да се пише в тема, в която преобладава иронията..............поне не при Отчетни, в Клюкарника може Whistling

Общи условия

Активация на акаунт