Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 070
  • 751
  •   1
Отговори
# 105

Пепче, кво стана с очетата мила.. кво каза чичо доФтУр? smile3543
....да си призная чесно доста се бях паникьосала #Crazy..това в продължение на 4 дена очите ми бяха кърваво червени,сълзяха постоянно Shocked...и главоболие #Crazy..тръгнах,но в главата ми се въртеше идеята,че дирекшън ще ми сложат очила Weary...значи леля докторка позната но мъжото само като ме видя каза,че няма нужда от очила Peace направо отдъхнах Whistling Whistling....всичко се дължи на алергия към праха...и най-важното се разминах само с капки за очи Peace и няколко дена да не се гримирам Mr. Green,което май трудно ще стане..или ако се наложи съвсем малко Peace...То с мойте очи ме взеха на базик и у нас Joy..значи едно,че правих грешки в домашните на сина Mr. Green..друго вчера ходихме на бинго..и 3 пъти за една цифра ми се разминаваше да одаря Бинго Sick..та мъжото все викаше;,,Дай все пак да погледна и аз".. hahaha  hahaha,,че ти с твойте очи" smile3534....както и да е размина ми се  Peace
Лина мерсаш за пожеланията Heart Eyes...и аз стискам палци fingerscrossed в най-скоро време да зарадваш твоята половинка с едно дребосъче newsm10

Тъкмо онзи ден с майка миспорихме празнуват ли именниците от Петковден и на Петров, тя каза Охи, аз казах Нееее  Flutter

..празнуваш или не то нали на имен ден не се кани...та като ти почукат на вратата hahaha..няма да ги връщаш я hahaha
Олееееееееее за гости говаря а те на вратата hahaha...отивам да посрещам...после ще намина пак  love001  love001

# 106
Добра вечер!  Hug

Лин благодаря за прегъдките и целуфаните.Аз си имам един пиксел тук повреден и пропуска таквиз хубави енергии през компа,та чак до мен  Laughing  И аз ти стискам палци да си ни здрава и хубави новини да чакаме от теб. Бебешора още не ми е казал какъв ще е и е една голяяяма загадка.Моята приятелка и тя такава една интуитивна ми каза,че е сънувала как си говорим и ми казва,че бебето ще е момче.Аз съм и отговорила"Абсурт,сигурна съм,че е момиче"  Laughing Laughing Laughing Laughing Но всички знаем,че тези неща имат значение до появата не бебето,след това разбираш,че то е точно такова каквото трябва да е. Hug Hug Hug

Пепит,добре че не е нещо сериозно  Hug

Желая ви спокойна и/или ползотворна нощ  Mr. Green

# 107
   Добро утро, мацоранки!... Хайде на неделна закуска...

# 108
Добро утро, милички! Hug Hug Hug Блондева, страхотна закуска  Party От мен много синьо небе и сняг по Витоша /по по хиони  Laughing/

# 109
                              ДОБРО УТРО

БЛОНДИ,мерсаж!!!!!!!!
милички бягам по задачки даже и в неделята Flutter Flutter.......  това е от мен

# 110
ДОБРО УТРО
[/color]
Блонди..добре си се погрижила за закуската  love001  love001

При нас снощи в махалата се разви екшън #Crazy..но ще ви разкажа по-късничко,че малко ни е   претрупана програмата днес Heart Eyes.. имаме ходене на рожден ден и свадба Peace Peace...

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИчКИ ПРИЯТНА НЕДЕЛЯ

# 111
Добро утро на всички!

Ние с мънинката пак сме самички и съм в дилема да пална ли колата за разходка или да си останем тук.Още не се чувствам перфектно и затова не ми се мърда,ама то си иска движение момичето.
 Сутринта се чудих какво да направя за закуска и от един сайт намерих рецепти за деца(да се приготвят от деца).Такава хубава бърза баничка спретнах за 0 време,че се учудих от себе си. Mr. Green
Айде да го мисля и аз каква да я подхващам.В главата ми е пълен хаос.Едни мисли за България ми се навъртат.....много ми е объркано.
Весел и успешен ден! Hug Hug Hug

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНАСТАСИ НА КАТИ6!
ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ МУ ЖЕЛАЕМ!

# 113
Здравейте!
Цвети, не ми пускай такива мухи в главата,че и без това всички ме юркат за второ Sad Днес бяхме  в един детски магазин да купя някои неща за малката а тя милата разглеждала за братчето си и ми вика- мамо виж какво харесах за мойто братче Rolling Eyes а на мен така ми е хубаво сега...три години и повече не съм работила...ще изчакам да се поизморя малко повече и тогава Peace М/у другото я кажи рецептата или целия сайт направо Hug
Винаги,пращай малко топлина насам че тук много студено стана, а и ние както сме отвикнали,незнам как ще я караме таз зима...
Много целувки и успешна нова седмица на всички   bouquet  Hug   bouquet
А така ли стана... имали сме си рожденник newsm78
 newsm59  party023 newsm18
Kaти,да ти е жив и здрав малкия юнак! Много да ви радва и обича! Весел празник!

# 114
  • София
Здравейте,
ида да почерпя за малкия ми
племенник Анастаси! Кати, със сигурност и тя ще се появи, но малко
по-късно или утре.
Да ни е жив и здрав, много щастлив и отличен ученик и спортист!

newsm18 newsm18 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНАСТАСИ!!!! newsm18 newsm18
Заповядайте и наздраве!

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 16:01 от Муци

# 115
 newsm59 Честит Рожден Ден на Анастаси! Да е здрав,силен и щастлив!Весел празник и от мен! Hug Hug Hug

Муци тази шоколадовата торта мноооого ми се услади. Hug

Шанкулче точно така Peace Поумори се някой друг месец,че после да се наслаждаваш на бебешките разходки и грижи.Ама не го отлагай много  Wink То тръгне ли на отлагане....  Mr. Green
Ето го детския сайт.Прегледах по диагонал и другите рецепти и ми се сториха лесни и интересни,което мен ме устройва идеално.  Peace

http://www.az-deteto.com/index.php?page=view&aid=2995

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:50 от cveta80

# 116
Честит Рожден Ден на Анастаси! Много здраве, радост, късмет в училище, любовта и спорта! Много незабравими мигове днес, както и всеки ден към новата свещичка!

И за мама:

# 117
  ЧРД, Анастаси!  bigdance2
Здраве, усмивки всеки ден и змейски готино изкарване на твоя първи юбилей ти пожелаваме със змейка Лорка!

Кати, мила, това е за теб - от майчино сърце за майчино сърце!

Муцанче, и на теб жив и здрав да тие племенника и чести поводи да сте заедно ви пожелавам! Hug
Мерсаж за почерпката!..... И на мен като на Цвети тортата ми предизвика обилно слюнкоотделяне  Yum..., та ако я докопам сама моА да й видя сметката.. newsm22 newsm65..., ама айде бременните с предимство.. smile3560  angel008

Пепитче, как са ти очетата днес? Чувстваш ли вече подобрение?

Шанкулче и в Бургас времето е много неприятно... След два дена кучешки студ като отпочна да вали от оняден, взе че поомекна /т.е. температурите леко се покачиха/, но заради почти постоянния дъжд е такава влага че ни за разходки става, ни за нищо... Днес не сме си подали носа от вкъщи, поради което мен ме охапа коня и като завихрих едно чистенеееее.... newsm79 newsm28 wash clean.. даже баш като лудите на пук на дъжда и прозорци взех да мия clean #Silly...е, само тия дето са вътрешни /т.е. на остъклената тераса  Wink/ останалите като спре да вали.. fiuuuuuu

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:16 от Miss Blondy~Redhat

# 118
честит рожден ден.АНАСТАСИ

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:23 от АНчЕ

# 119
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНАСТАСИ ТОВА ЗА МАМА КАТИ

Блондич...ти вместо да си починеш неделния ден...си се преуморила повече,това чистете newsm78,закуска рано -рано newsm78ооооооооооо не ти е чиста работата newsm78....яяяяяяяяяяя тук на отчет hahahaи казвай истината и само истината Hugда не се е появил някой поливач на градинката tooth...Очичките ми са на подобряване Peace,но установих,че не мога да изляза без очила newsm08...и като съм на лапа ми сълзят newsm78
Муци...да ти е жив и здрав племеника Hug Hug тортето беше невероятно вкусно Heart Eyes

Обещах да разкажа за екшъна в квартала...значи,комшията има двама сина,единия с другия нищо общо Joyголемия здрав ,набит,а малкия тъничък и висок Joy...та значи малкия като си хване приятелка...големия започва да го настройва срещу нея..да я остави,че не била момиче за него,че не си струвало да си губи времето с нея и т.н. blahblah и естествено малкия слушал баткото,а същевременно баткото си ги взимал за него Mr. Green..та малкия веднъж дваж newsm78 и започнал да се замисля newsm78..последната за ,коята става разправията пак по същия начин...та решил да я следи и подслушва телефона Mr. Green..и зайчето само паднало в капана Mr. Green...значи наща умница се разделя с малкия,изпраща го на работа и тъй и тъй е близо до тях smile3552 на боткото и всичко наново kiss...това го вижда малкия и на другия ден  след всичко ,което са преживяли започва с въпросите:,,Казвай какво имаш да ми казваш"...а тя  #Crazy започва с извиненията,че няма нищо общо с баткото no...а ТОЙ казва,че изобщо не е споменал батко или там някой си hahaha...и и предложил да си каже всичко Mr. Green...след дълъг разговор...и признания в любов Praynig Praynig..решава да се хвърли от 3.я етаж #Crazy на блока Shocked...малкия я хваща набързо в колата и по живо по здраво smile3513...но не свършва всичко така просто ooooh! ..пребира се баткото и се започва екшъна.. #2gunfire #2gunfire..едно ,че счупиха цялата къща #Crazyдруго,че ги чу целия квартал smile3512 smile3514...ами малкия така хубаво насини очите box баткото,че и от тях го изгонили Shocked....но за бабите пропуск няма blahblahвсичко знаят и информират всеки Peace..а днес докарал малкия контейнер и изхвърлил всичко негово и заполил контейнера #Crazy,а той близо до гаражите #Crazy...по-точно да нашия и като се прибираме от р.ден и като тича комшийката ми по гараж и като разправя,за пожарни полиции #Crazy...като гледам и аз водите наоколо и си мисля,какво щеше да стане ако колата беше ватре Sick Sick....направо да се чудиш да къде стигнаха младежите....утре може да има и продължение Naughty

За сега да ви пожелая спокойна вечер

Общи условия

Активация на акаунт