Звездни компромати - 51 част

• 97 035
  • 821
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
  • 221B Baker Street

да бе,да,тия хора на коя планета живеят  Crossing Arms

# 93
# 94
# 95
  • 221B Baker Street

грешка във фотошопнатата й снимка  Mr. Green

# 96
Няколко страници назад има снимка на Дженифър Гарнър с по-голямата и дъщеричка.
Имам чувството, че е одрала кожата на майка си + щръкналите ушички Grinning
Ех тази Дженифър, отмъкна ми Бен Афлек под носа..

# 97
Тези прословути апрески, с който се движат всички звезди в момента, ги има в супермаркет Кауфланд Mr. Green На уникално прилична цена при това Mr. Green

# 98
# 99
Солариум, вероятно в съчетание с разни бронзанти. Които обаче колкото и да са модерни все си жълтеят леко. Ако не прекаляваш стои хубаво, но в по-големи количества и употреба... стои баш така.

# 100
  • сусурлево
Тези прословути апрески, с който се движат всички звезди в момента, ги има в супермаркет Кауфланд Mr. Green На уникално прилична цена при това Mr. Green
с една съфорумка се чудехме , защо ги наричате апрески . Нищо общо с апреските , които са с далч по - дебела подметка и са шушлякови .
Относно цената - 289 лв. (мисля ,че в МАНГО  ги гледах) в др.подфорум ми обясниха ,че тези са от агнешка кожа за тази цена.

# 101
А Златка дали не е фиркана  Drunk

# 102
- Джордж Клуни
Приятелката му е мноого красива  Peace

# 103
На това недоразумение Андреа, защо и е толкова жълто тялото?  newsm78 Направо съм  Shocked

Подмишницата е беличка обаче  Mr. Green

# 104
Мацки, знам че точно тук трябва да потърся това, което искам да видя. Надявам се да ми помогнете.
Познавам новата любовница на Красимир Георгиев, бившият съпруг на Емилия, но него не съм го виждала никога и не можах да открия негови снимки. Плийз, хелп!  Praynig  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт