Звездни компромати - 51 част

• 96 873
  • 821
  •   1
Отговори
# 390

Някои снимки са просто Sick

Но има такива,на които е много красива /с дългата коса и кръглите халки/.

# 391
На всички снимки е много красива, според мен. И най-скандалните са пипнати, измислени, с концепция.  Sick са ми снимките, на които нашенски кандидат-плеймейтки и ученички-любителки се "джукят".
П.П. Хубаво е човек да види чифт красиви естествени гърди, позабравили сме какво е това  Simple Smile

# 392
Новата мода на Преската е модата от началото на 80-те на миналия век, майка ми имаше плочи на дует "Ритон" и другите естрадни величия, точно същите диадемки, прически и ансамбълчета. Каките могат да потвърдят.

# 393
През тема се пускат снимките на Мадона от книгата и "Секс". Друг път поне се пускат повече, където е и с Наоми, с Изабела Роселини...

# 394
  • Велико Търново
Новата мода на Преската е модата от началото на 80-те на миналия век, майка ми имаше плочи на дует "Ритон" и другите естрадни величия, точно същите диадемки, прически и ансамбълчета. Каките могат да потвърдят.
Потвърждавам. И другите ни естрадни звезди са се обличали по тая мода Peace

# 395
На всички снимки е много красива, според мен. И най-скандалните са пипнати, измислени, с концепция.  Sick са ми снимките, на които нашенски кандидат-плеймейтки и ученички-любителки се "джукят".
П.П. Хубаво е човек да види чифт красиви естествени гърди, позабравили сме какво е това  Simple Smile

Страхотни снимки и страхотни гърди.. Peace
Евала!

# 396
Защото всички модно някога, рано или късно пак се завръща.
Аз лично предпочитам да гледам Преслава така, копирайки Рияна, и да ми изглежда като чуждестранна звезда, а не като по-голямата част от певачките ни. Хиляди пъти по-добре да копира Рияна, отколкото Глория, Анелия, Камелия и т.н.

А Андреа усмихната е милион пъти по-добре, отколкото с онези "муцки". Sick

# 397
# 398
  • София - град

Ауууууууууууу не е истина, много грозна работа. ooooh!

# 399
Аз като ви казах, че по-добре като Риана, отколкото така.....

# 400
  • София - град
Харесвам Преслава, ама за жалост и Риана не и се получава, да си намери неин си стил не знам но това момиче е олицетворение на кича. Гони Ивана по кич!
За да не е спам Андреа

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:36 от Sofilady

# 401
Страхотни са снимките на Мадонна.

# 402
# 403
Страхотни са снимките на Мадонна.

Steven Meisel е фотографът.

# 404
Сега видях, че роклята на Преслава, за която казах че и Мария има такава, била на Пиер Балмейн.

Общи условия

Активация на акаунт