SportsDirect.com - 4

• 49 576
  • 802
  •   1
Отговори
# 555
става ли за зимата или е пролетно -есено ?  bouquet

# 556

Много са хубави и цветни! Simple Smile Честито! Ти футболист ли си? Къде играеш?

# 557
  • Дивия Северозапад
става ли за зимата или е пролетно -есено ?  bouquet

Според мен става, извеждам детето сутрин с него когато е най-студено, винаги му е топло. На мен ми харесва, че качулката е с велкро, защото моят не търпи шапки, а така залепвам и той не сваля качулката.

# 558
Утре сигурно ще получа поръчката от миналата седмица,можете да ми давате адреси,който не го е направил.
Аз да питам имаше някакво ограничение за бройки от един и същи артикул в една поръчка,какво беше newsm78едно момиче иска да поръча подаръци за едни дечица и иска да са еднакви че се карат,6-7бр дали е много от един артикул примерно?Не съм пускала повече от 3 в поръчка...
Иначе новата поръчка ще е за петък който иска да го включа да ми пише на лични или скайп.Изпращам по поща и куриер в цялата страна.

# 559
Peaceсупер са,със здраве да си ги носиш

# 560
ЧуШлИвО ЛюТе на сайта им пише че има ограничение от 10 бр.от един артикул.Иначе май няма пробвали . Laughing .Ти ще си първата .

# 561
Пуснах поредната поръчка за сведение на всики,които са при мен,и  ще пускам още една  идната седмица при същите условия-10 лв доставка Peace

# 562

Много са хубави и цветни! Simple Smile Честито! Ти футболист ли си? Къде играеш?
Я кажи,може мъжлето да ти свири мачовете  Laughing Laughing Laughing

# 563
ЧуШлИвО ЛюТе на сайта им пише че има ограничение от 10 бр.от един артикул.Иначе май няма пробвали . Laughing .Ти ще си първата .
ами да пробвам тогава Laughingще пиша после Peace
никой не ми отговори миналата седмица за кода за 5 паунда хвана ли се при някой,тоест дадоха ли ви отстъпката,щото при мен самия код се хвана но после си дръпнаха 5те паунда Close

# 564
ами да пробвам тогава Laughingще пиша после Peace
никой не ми отговори миналата седмица за кода за 5 паунда хвана ли се при някой,тоест дадоха ли ви отстъпката,щото при мен самия код се хвана но после си дръпнаха 5те паунда Close

Аз пуснах поръчка за приятелка до Англия, но още не съм видяла как са си изтеглили парите. Засега прие кода и пратиха нещата.

# 565
Да сте попадали на зимно мъжко яке.
Гледах тези
http://www.sportsdirect.com/slazenger-panel-jacket-600153
http://www.sportsdirect.com/umbro-jacket-604052
дали стават за зимата.
А някой поръчвал ли е това http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-cardin-hood-jacket-mens-608000

# 566
Не ми стана нещо ясно за тези кодове. Откъде ги вземате и как ги ползвате. newsm78

# 567
Здравейте!
Искам да питам какво ще рече, когато на дадена стока пише pre-order?

# 568
Бях обещала за размери (5-6г) :

Съжалявам, че закъснях толкова.  Блузата много ни хареса, но на моя младеж са му къси ръкавите.  Sad
Дано съм била полезна  Simple Smile

# 569
  • Балчи-Варна
дойде поръчката,сега ще разпращам

Общи условия

Активация на акаунт