SportsDirect.com - 4

• 49 584
  • 802
  •   1
Отговори
# 615
искам да поръчам нещо от сайта от варна съм кой ще ми помогне

# 616
Имате ли тази чаната или друга спортна искам ?
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-record-bag-700452?colcode=70045203
Тази чанта моят мъж си я поръча, но като пристигна - изненада. #CrazyCrazyДоста е големичка. Не става само да си носиш портфейл и мобилен телефон вътре. По-скоро е подходяща за някой студент да ходи на лекции с нея. Laughing
Ако искаш нещо по-малко тази определено не е такава.

# 617

Има я подобна по-малка. Аз поръчах сега от голямата.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 18:44 от didka_80

# 618
имам едно питане на Lonsdale 6 ½ на 40 номер ли отговаря и ако има някой този номер да ми премери стелката Peace
да, стелка меря 25см 25,5см
                                                                                                                                                                     bouquetмерси

# 619
Моля те Stryper , точно този анцуг ме интересува - би ли го измерила и да ми пишеш тук, много ще съм ти благодарна!

Ок. Довечера ще го измеря.

Извинявай, че пак те притеснявам, мила, Embarassed но нали не си ме забравила за размерите на екипчето Адидас за 3/4год
Благодаря ти!

Не съм те забравила...Форума не работеше, ние се разболяхме...
Ще ти измеря долнището веднага.
А горнището ще трябва да го потърся.

Долнище.
талия: 24 см, разтяга се до 35 cm
Дължина: 55 см
от колана до чатала: 22 см

# 620
Тази чанта моят мъж си я поръча, но като пристигна - изненада. #CrazyCrazyДоста е големичка. Не става само да си носиш портфейл и мобилен телефон вътре. По-скоро е подходяща за някой студент да ходи на лекции с нея. Laughing
Ако искаш нещо по-малко тази определено не е такава.
  bouquet

# 621
Моля те Stryper , точно този анцуг ме интересува - би ли го измерила и да ми пишеш тук, много ще съм ти благодарна!

Извинявай, че пак те притеснявам, мила, Embarassed но нали не си ме забравила за размерите на екипчето Адидас за 3/4год
Благодаря ти!

Долнище.

Мерси много , извинявай още веднъж за притеснението!
Ще изчакам и размерите на горнището, че ме хвърли в тъч newsm78- май май ще ни късее. Твоето момченце при какви мерки го носи...

# 622

Той е на 3. Едър е за възраста си и му е ок.

Благодаря ти!

Долнище.

Мерси много , извинявай още веднъж за притеснението!
Ще изчакам и размерите на горнището, че ме хвърли в тъч newsm78- май май ще ни късее. Твоето момченце при какви мерки го носи...

# 623
Ще може ли размерчета на нещата на Барби - долничките и блузката, а също така и коментар за чорапките на Лейзи Таун - как са като материя и този номер на кой отговаря?
Благодаря ти предварително , мила!

Нещата на Барби за 4-5 г. отговарят на 110 см. Кажи ако ти трябват точни размери пиши да ги измеря. Дънките са много хубави - нямат ластик обаче - носим ги с коланче. Блузките са много красиви и памука ми се вижда хубав. В сегашната поръчка съм пуснала още блузки на Барби - ще ги видя утре-вдругиден надявам се.
Чорапките са малко твърди - да ти кажа не са върха като качество, ама нали са на Стефани - от тръстика да бяха пак щеше да ги носи. Иначе са красиви. Пиши ако съм пропуснала нещо.

# 624
Момичета някой има ли адидас или Lonsdale номер С3 да ми измери стелката....благодаря

И срещали ли сте дамски черни балеринки(клонящи към обувчици)  .....(егати обяснението ooooh!)...

Самоцитирам се .....bouquet

и още нещо-на Lonsdale на дамските горнища на каво са равни тези 10,12,14 newsm78

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 23:35 от александра_85

# 625
Ще може ли размерчета на нещата на Барби - долничките и блузката, а също така и коментар за чорапките на Лейзи Таун - как са като материя и този номер на кой отговаря?

Нещата на Барби за 4-5 г. отговарят на 110 см. Кажи ако ти трябват точни размери пиши да ги измеря. Дънките са много хубави - нямат ластик обаче - носим ги с коланче. Блузките са много красиви и памука ми се вижда хубав. В сегашната поръчка съм пуснала още блузки на Барби - ще ги видя утре-вдругиден надявам се.
Чорапките са малко твърди - да ти кажа не са върха като качество, ама нали са на Стефани - от тръстика да бяха пак щеше да ги носи. Иначе са красиви. Пиши ако съм пропуснала нещо.
Heart Eyesстрахотни са ви и новите дрешки да си ги носите със здраве,утре ще ви ги пратя  bouquet

# 626
  • София
Момичета помогнете да избера нещо за мъж...до 30лв Rolling Eyes Като р-р е Л, но нещо не мога да избера дреха.
Кажете някакъв аксесоар  Praynig Не намирам мъжки чантички за през рамо Rolling Eyes От нещо да сте доволни ?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
Момичета помогнете да избера нещо за мъж...до 30лв Rolling Eyes Като р-р е Л, но нещо не мога да избера дреха.
Кажете някакъв аксесоар  Praynig Не намирам мъжки чантички за през рамо Rolling Eyes От нещо да сте доволни ?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-cardin-hatand-scarf-set-mens-904230
тези са в подаръчна кутия,ризите на тази марка  също са стархотни както и на кангол,чантички има но спортни на адидас много са хубави
http://www.sportsdirect.com/kangol-2347-longsleeve-shirt-mens-55 … ?colcode=55900502

# 628
  • София
Чушливо Люте  Heart Eyes
Шапката е страхотна, но той не носи шапки  ooooh! Решил е, че не му отиват и това е.
Аз харесах тази чантичка  http://www.sportsdirect.com/adidas-3s-organiser-703020?colcode=70302026 , обаче после видях, че е в женския сектор и ми развали плановете Sad

А да си я виждала тази на живо http://www.sportsdirect.com/reebok-fit-shoulder-bag-ladies-702107
Или някоя, която ти се е видяла добра-за мен това Wink

# 629

Благодаря ти много, ще може ли да ми измериш дължината от чатала до долу?

Общи условия

Активация на акаунт